- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #48999 üzenetére
Bocs a sima 270 nek nem 50 sorry
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Sima R9 270-nél most hogy van a gyári órajel és a boost órajel? Ha tuningolom mondjuk 1050-re arra még rájön a boost vagy itt már nem?
-
Zsohi
őstag
-
-
bazsi0322
tag
Fifázik itt valaki?(14). Nekem a 12.10beta (remélem jót írtam, most nem a saját gépemnél vagyok) az utolsó driver, amivel működik normálisan. Az azóta megjelent driverekkel egy kis idő után elkezd laggolni a játék. (full hd, max graf, de minden beállítás próbálva volt már). Radeon HD 7850
Más játékoknál nem tapasztaltam semmi változást...
Erre valami épkézláb magyarázat?? Lehetőleg ne az, hogy ne fifázzak vagy, hogy használjam azt amivel jó -
csucsbicep
nagyúr
válasz
adamkaa777 #48985 üzenetére
Elég lesz FHD-ra. i5-760 alapon hagyni fog benne, nem árt tuningolni. CTG meg elég lesz hozzá.
-
katt777
félisten
válasz
adamkaa777 #48985 üzenetére
Olvass/kereső.
Táp 12V ága ajánlott 18A+
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok másik topicban 270 /x videó kártyát ajánlották vételre. Full hd ra kellene(játékra). Lenne pár kérdésem.
I5 -760 as proci kitudja e hajtani a vga-t ? Mi a különbség a 270 270x között .CTg 500 -80p táp elég e hozzá .
üdv -
katt777
félisten
Bizonyosan nem stabil a driver, ha az eddig stabil emelt órajelekkel ezúttal nem az. Nálam pl. Thief Mantle-ben artifactel folyamatosan a kép, míg régebbiekkkel nem tette.
A bios szintű hibában én sem feltétlenül hiszek, de rendszerösszeomlást simán okozhat egy AMD meghajtó, én is belefutottam már. A szép mindig az, hogy csak bizonyos konfigokon, bizonyos beállításokkal jönnek elő a hibák.belinho: nV driver esetében ez sem probléma.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem kértem valamit az előbb.
A procik kitárgyalására van külön topic. Köszönöm!
-
-
Oneill90
csendes tag
-
juve600
nagyúr
1 éve kb hogy váltottam amd-ről
phenom x4 965+asusm5a78 lap ,utánna fx 8120+giga970ud3p lap,na ennél olyat csinált hogy duplán indult a gép mindig,húzni nem lehetet a procit mer lekapcsolt a gép,hiába volt rajta a mostani hűtöm,utánna lapcsere asrcok 990fx-extreme3-ra,abban ment normálisan,nem vette vissza az órajelet és stabilan ment 4,2 ghz-en,utánna láttam ismerősnél az i5-jet játék alatt,akkor váltottam a mostani konfigra,nem kell szórakozni a beállitásokkal,voltokkal,stb csak beletettem és gyorsabb,jobb mint az fx proci.... -
Oneill90
csendes tag
válasz
Dark KillerX #48973 üzenetére
Ez jónak tűnik. Halk is?
CoolerMaster Hyper TX3 EVO vagy ez inkább? -
Repsol600
addikt
válasz
Oneill90 #48974 üzenetére
Sima Intel procik szorzózárasak, a K- procikat lehet tuningolni. H-B lapokban nem lehet szorzót állítani sem csak a Z-vel.
Tehát ha Intelt veszel és nem akarsz tuningolni akkor sima proci + H-B alaplap megfelel. Ha tuningolni is akarsz akkor K-s proci kell és Z alaplap.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Oneill90 #48974 üzenetére
Pedig nem non K-s I5-öt simán beletehetsz egy ilyen lapba.
Sőt Sata 3 és USB3 már mindegyiken van, még egy 12ezres lapon is ugyanúgy teljesítene. Persze azért illik kicsit drágábbat venni, de itt nem kell 22k fölött csak hogy az alap órajeleket bírja.FX6300-as géphez számolj hozzá egy hűtőt is mert a gyári kaki.
Szóval jobb lenne az I5, de ha már Intel akkor túl drága lapot nézel hozzá, hogy ne kerüljön ki és vehess AMD-t.
Az FX6300 körülbelül 60K lenne normális hűtővel.
I5 2500K, amit szintén tudsz tuningolni 35K + lapot keresel hozzá 20K körül + 10K egy komoly hűtőre.
Vagy I5 4440 ~45K + hozzá a linkelt lap, talán ez lenne a legjobb választás és zsír új lenne minden.
Fölötte még a 4570 is jó ár/érték arányú. -
-
Oneill90
csendes tag
válasz
juve600 #48957 üzenetére
Az i5 biztos erősebb, mint a Fx-6300 viszont az i5-höz sem tennék be egy 13-16.000 Ft-os deszkát.
Amik kicsit szimpibb lapok Asus H87-Plus, Asus H87M Pro már rögtön 25-29.000 Ft. Így i5-el egy jobb deszka már simán a 67-73.000 Ft-ot karcolgatja. Az FX-6300 51.000 Ft lappal (Asus M5A97 EVO)
Szóval van közte inkább 16-20.000 Ft difi.Intellel nincs nekem bajom, csak nem ismerem annyira a chipkészleteket és prockókat, mint AMD oldalon.
Nekem az jött le, hogy a B széria elég fapados a H a vehetőbb a Z a komolyabb...
Intelből a P45-nél lemaradtam -
Grave_444
nagyúr
válasz
BoneDragon #48941 üzenetére
Pedig a legtöbb ilyen hiba a felhasználó bénasága miatt van.
Érdekes mód nekem az elmúlt 4 évben 7db AMD kártyám volt és sose voltak ilyen gondjaim pedig 1-2 havonta cserélek dvirert.Meg kell várni a WHQL drivereket nem hetente új bétát feltenni.
-
Oneill90
csendes tag
válasz
Gstyler #48956 üzenetére
Köszi az infót!
Ezen gondolkodtam, de nem vetem el az Inteles vonalat sem.
AMD FX-6300
Asus M5A97 EVO
Corsair 8 GB KIT @ 1600 MHz CL8
Asus AMD Radeon R9 270-DC2OC-2GD5Dual CrossFire tuti nem lesz a későbbiekben sem. Ennek a konfignak kellene kihúzni 3-4 évet.
Itt a játék miatt vagyok meglőve picit, hogy mire is van szüksége hw-ileg az új game-eknek, mert én nem igazán játszok. Hálózati informatikus vagyok, másabb a profilom kicsit, mint ami ehhez kell gépileg -
Dark KillerX
addikt
válasz
juve600 #48964 üzenetére
Ki mondta hogy nem jobb?sztem senki,és lehet még ár-értékben is jobb,de azért a 15-20% pluszért nem kell annyira oda-lenni.Egyébként pedig még annyit,hogy aki vesz mondjuk egy i5 4670k-t,az már nem mondja,hogy pont egy 10k lapba teszi bele,hogy ezzel kompenzálja a drága procit,és azt se hogy gyári hűtővel fogja hűteni
Fx6300 vs i5 3570k azonos órajelen Firestrike alatt
FX6300~ 4,5Ghz-en [link] , 3570k ~ 4,5Ghz-en [link]
Sztem elég szépen álja a sarat a 6300 szóval azért annyira nem kell leírni őket,de egyébként ha nem lenne konkurenciája az Intelnek proci téren,akkor úgy szabná az árakat ahogy akarná,szóval örüljetek hogy vki konkurens terméket vesz,addig az Intel és kénytelen a piachoz igazodni.
És én a részemről zárom is.
-
juve600
nagyúr
válasz
Dark KillerX #48962 üzenetére
mindenki olyat vesz amilyet akar ,de a tény az tény marad akkor is ,nem akarok én se intel vs amd-t csak leirtam a véleményemet
de amikor látom hogy a egyesek az FX procit mondjuk asroc960as lapba és csodálkozik hogy nem hajtja ki a kártyáját........
-
kona005
senior tag
Single-ben "elég" neki, de ha multi is megy akkor min i5 ez az én véleményem. BF4-ben , 1440*900-ban még az alap i5 3570k sem tekeri meg mindig 99%-on a VGA-t, és "csak" egy sima 270-em van.
-
juve600
nagyúr
válasz
Oneill90 #48955 üzenetére
a vga jó választás de a proci nem
fm2 nem fejleszthető,hiába 4 magos a 760k
fx 6300 -hoz olyan lap kell amiben tud rendesen működni,ez a giga970ud3p a minimum,plussz kell egy jó léghűtő mer a gyári qrva hangos
fx6300+lap+hűtő kb 65k
i5 4440 +b85 lap kb 60k és szarrá veri játékban a fx 6300-at meg a fm2-est is -
Oneill90
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek rakok össze egy gépet jövőhéten.
A gyereknek kimondottan játszani kell a masina. Fontos a költséghatékonyság, de nem fillérb**zós módon azért. Mivel én nagyon ritkán játszok, akkor is max CS GO-val nekem éppen elég az A10-6800K kis tuning mellett.
A választásom a Radeon R9 270-re esett pontosabban erre a modellre:
http://ipon.hu/webshop/product/asus_r9270_dc2oc_2gd5_r9_270_2gb_gddr5_oc_pcie/530248A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a sima R9 270 és az R9 270X között és hogy egy AMD FX6300-al ki tudom-e hajtani ezt a kártyát vagy CPU limit lesz a vége. Vagy talán elég lenne-e hozzá egy FM2-es Athlon II X4 760K is?
Full HD-ban menne, nem ragaszkodik a kimaxolt grafikához mindenáron.
Viszont mivel nagyrészt játszana rajta inkább nem számoltam APU-val és mellé egy VGA-val...A válaszokat előre is köszönöm!
-
kona005
senior tag
válasz
hackeeeee #48952 üzenetére
Meg fagy az egész először csíkos kép, majd elmegy az egész és fekete kép van csak, video input elvileg van mert azt nem írja hogy elment...
(#48953) belinho: Még azt megnézem de ha nem akkor nem fogok vele itt sz@pni, Win reinsall oszt jónapot... AMD oldaláról van a 14.4 de a 13.12 már csak TechpowerUp-on találtam meg, mondjuk szerintem full ugyan az csak oda is fel lett töltve...
Köszi mindenkinek a segítséget
-
belinho
senior tag
válasz
kona005 #48948 üzenetére
Nem csak abból áll, hogy eltávolítás meg telepítés!
Amikor így egymásra dobálod a drivereket az újat, majd vissza egy régebbit az okozza a gikszert!
Amikor felteszed az újat az felteszi az új registry bejegyzéseket is, amit az eltávolítás nem fog törölni, mert a fontos fájlok, amiket a driver rögzít nem törlődnek le. Majd amikor visszaraksz egy előző drivert, az olyan szépen összeakadhat az új registry fájlokkal, hogy azt öröm nézni, ennek iszod most a levét.El kell távolítani a drivert uninstall-al, újraindít, majd futtatni egy ACU-t, majd újraindít, aztán a legutolsó driver-t föl, majd újraindít megint.
-
kona005
senior tag
válasz
belinho #48946 üzenetére
User Error van nálam is haver, nem bírok egyszer az Eltávolításra, egyszer pedig a Telepítésre kattintani...
Vagy valamelyik struct-ot vagy tömböt kellett volna átírnom...
(#48947) hackeeeee: Mind1 nem is akarok vitatkozni, ezt úgy is csak az tudja aki megélte ezeket...
-
-
belinho
senior tag
válasz
F e Z o #48942 üzenetére
Nekem sincs semmi gond, az esetek nagy része user error, az össze-visssza telepítgetés, újra visszateszem a régit, és hasonlók. Nem is csodálkozom, hogy összeomlik a rendszer sok esetben.
Azért elég sokáig ültek ezen a WHQL driveren, szóval ha tényleg van valami gikszer az elég csúnyán leminősíti őket, hogy ennyi idő alatt sem sikerült normálisan összerakni, bár ahogy olvastam már volt valami az AHCI driverrel szóval én már nem lepődöm meg semmin.
-
kona005
senior tag
Nekem már nagyon sok Nv és talán még több AMD(ATI) kártyám volt és bizony tényleg nincs ennyi szopás a zölddel. Egyszer sem volt gond driver cserénél nem kell napokat olvasni hogy melyik driver-t kell feltenni, meg a mantle helyett inkább csináljanak normális drivert. Játékok alatt "simább" egy zöld nekem ne legyen egy 45k karival 120 a max fps-em BF4-be de ne is droppoljon le 30-ra
Az másiknál az volt a tapasztalatom hogy lehet nincs 90 de az biztosabb és nem droppol. Személyes vélemény nem vita indítás, de sajnos ez van.
-
dunc
nagyúr
válasz
Nekem semmi gondom nincs, és nem is volt vele. Trollkodni go home!
-
F e Z o
veterán
válasz
Pedig ár/értékben szerintem jobb egy amd kari. Nekem például nagyon régóta csak amd karim van, de egyikkel sem szívtam még, mindössze a megfelelő drivert kell megtalálni hozzá.
-
BoneDragon
veterán
Topicot olvasva mindig örömkönnyeket hullatok, hogy nem amd-t vettem.
-
dunc
nagyúr
Asus 270X em van , alapórajelen cpu, gpu, ram stb. 14.4 driver teljesen hibátlanul teszi a dolgát. Sokan panaszkodnak ugyan rá, de sok esetbe az emelt órajelek,miatt jöttek elő a problémák! Valaki bios szintű hibát tulajdonit a drivernek, és hogy hazavágja az egész gépet, nos azért ez nem írható egy driver számlájára!
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan hogy feltett egy driver-t és mikor a Win betölötte azt elkezdett maxon pörögni a kártya és elment a kép? 14.4-et szerettem volna felrakni, de most meg már ha a 14.2 rakom vissza akkor is ilyen csíkos lesz a kép... A faszom kivan már az egész AMD-s szutyok szarral, sajnálom már nem tudok szebben fogalmazni
-
kissd01
tag
Köszönöm a válaszokat. User error volt. Catalyst uninstall utility használata, majd driver újrarakása után ismét jók az értékek. Esetleg tuningra mit használjak?
-
scar07
tag
válasz
ArtMooney #48926 üzenetére
Igen én is gondolkoztam ilyen videon és sztem meg is csinálom aztán nagyon remélem h nem fognak ge.....kedni és gariztatják. Gondoltam már olyanra is végső megoldásként h leülök oda a boltba egy sarokba aztán elkezdek játszani
de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...
Nah ha lesz vmi fejlemény a kártyával majd megírom hátha segít vkinek.
Addig is kössz mindenkinek -
katt777
félisten
válasz
mrhitoshi #48931 üzenetére
A gyári beállítás sem feltétlenül jó, főleg, ha nem ismeri fel rendesen a RAM-ot.
Leszedhetnéd a meghajtót, fel egy régebbit, majd azt le és ezt újra (de csak szabályosan), hogy valóban ez okozta-e a hibát, de nyilván ezt most úgy érzed, kaktuszba akarlak ugrasztani.Viszont másképp nem derül ki. Ha nem akarsz kockáztatni, hagyd így, ha jó, aztán a következő meghajtóval esetleg kiderül.
-
katt777
félisten
válasz
mrhitoshi #48929 üzenetére
Viszont az akkor bezavarhatott. Nem mindegy, milyen feszen mennek a RAM-ok. Ha addig rendben ment, ilyen hiba is jelentkezhet pl. túl magas fesz esetén. Mindenesetre a helyedben alaposan letesztelnék mindent a rendszerben (táp?), mert ezek szerint korántsem biztos, hogy ilyen szinten okozott zavart a meghajtó (mert én aztán láttam AMD driverhibákat szép számmal, de ilyet soha). Ha pedig most annak tudod be, később akár nagyobb károd is lehet. Vagy, ha tuningolsz, legalább a beállításokat.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
katt777 #48928 üzenetére
Első volt a BIOS reset, és utána se ment. Egyébként még egy kis adalék: Mielőtt felraktam ezt a drivert, simán ment minden. Aztán egy kikapcsolás után be sem bootolt a rendszer, még a BIOS-ba se lehetett lépni, sípolt és utána újraindult. Memóriák ki-be pakolgatása után rájöttem, hogy az egyikkel nem akar menni a rendszer. Jó ez közel sem a driver hibája, de érdekes.
-
katt777
félisten
válasz
mrhitoshi #48927 üzenetére
Ja.
Ez a lejtő, nem a sísánc.
Sima bios reset sem működött rendben? Persze ez van, ha az ember az OS-re bízza a bios vezérlését. Én ezeket a beállításokat mindig kiütöm.scar07: Megjegyezni kívánom, hogy kötelesek lennének rendesen tesztelni, a kérésedre akár előtted is (ha nem változott ez a törvény). AMD-nek a hibái sajnos pont ilyen trükkösek. Nekem egyébként sokat sz.rakodtak az egyik 4870-emmel, a gyárból viszont, amikor már ott tartott a dolog, pikk-pakk küldték a cserekártyát. Csak az egész folyamat 3 hónapot vett igénybe (elsőre küldtek cserekarit, az kézen-közön eltűnt, aztán kitaláltak minden marhaságot, miért mégsem garos a kártya, pont olyan konfiggal nem tesztelték, amellyel a hiba előjött volna, stb). Ha más nincs, a gyártói garhoz még mindig jogod van a köztes lépcsők kihagyásával, amelyek gyakran tele vannak szeméttel.
-
-
ArtMooney
tag
válasz
scar07 #48925 üzenetére
Szerintem írd le a problémát, tedd be a kártya dobozába és azzal együtt küldjék el ahová kell. Neki ez nagy problémát ne okozzon már, heti egyszer még innen a keleti végen is működik, hogy árut hoznak-visznek a kis számtech boltok.. : )
Sajnos nem szoftveres hiba a BS, úgyhogy a driverek nem oldják meg.. végigzongoráztam én is mindent amit lehetett akkor, lestem külföldi fórumokon, youtube videókon (mert van jópár giga7850 bs-s megosztás fent), de senki nem tud rá semmi orvosságot, csak azt, hogy cserélni kell. Mondjuk youtube videót lehetne akár mutatni is a boltban a ha van rá lehetőség (és miért ne lenne) akár ezt is: [link]
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48922 üzenetére
Ennyivel nem önmagában lassítja a 14.4.
-
katt777
félisten
válasz
mrhitoshi #48912 üzenetére
Úgy, hogy ilyen a driver (bár a bios frissítés nekem is új). Mondjuk annak fényében, hogy éppen az alaplapi meghajtók miatt adták ki a csonkított drivert, nincs kizárva, hogy nem csupán a jelzett chipsetekkel van probléma. Én magam amióta megint Inteles vagyok, csak azzal szembesültem, hogy a PCI-E slot en. gazdálkodását aktiválva hajlamos lefagyni a kártya alvó állapotban (értsd: kóma). AMD-s cuccban 1x sem fordult elő a procit és a lapot leszámítva totál ua. konfigban.
Egyébként eszembe jutott, hogy nem is 3870-nel, hanem 1950XT-vel szívtam anno, és azóta mondogatom, hogy AMD-driver telepítése előtt MINDIG mentsük el a teljes rendszerpartíciót. Sokan mondták, hogy ez marhaság, de a gyakorlat engem szokott igazolni.
A rendszer-visszaállítás kiváló dolog egészen addig, amíg szükség nem lesz rá.
kissd01: Egymásra frissítgetted a meghajtókat? Mert ez tipikusan olyan hiba. Catalyst uninstall utility, restart és friss driver telepítése megoldja a problémát (ha csak nem barmoltál a rendszerbe vmi 3rd party programmal). CCC-ben nem nagyon érdemes tuningolni, ráadásul azt sem árultad el, hová húztad azt a csúszkát.
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e. Egy kis tuningra szorulna a Giga 270x-karim. Battlefield 4 alatt még a megjelenéskor ultra beállítások mellett ment 60 fps-t. Most a 14.4-es whql driver alatt örülök ha high-on produkál ennyit. Nem vagyok egy fps huszár, különösebben nem érdekel. Viszont ha már egyszer ment ultrán akkor most miért nem?
Amd overdrive alatt ha emelem az órajeleket, plusz adok rá ventit is akkor 2 perc és kifagy a játék. Gondolom ez jót nem jelent... Próbálkozzak még ezek után tuningal? És ha igen,hogy? A konfigom az adatlapomon , win7 64 bit alatt. Előre is kösz a válaszokat!
-
ArtMooney
tag
válasz
scar07 #48915 üzenetére
A boltban az első alkalommal tesztelték egész nap valamelyik 3dmark programmal (vagy hasonlóval), de semmi hibát nem produkált. Játszani ott meg nem fognak vele, arra nincs idő. De látták rajtam, hogy nem akarom őket se és magamat se szivatni (főleg úgy, hogy akkor ez még egy 70ezer forintos kártya volt), úgyhogy gondolom rásegítettek valamivel és úgy küldték vissza a szervíznek.
-
scar07
tag
válasz
ArtMooney #48914 üzenetére
Köszi ennek örülök is meg nem is! Szóval akk a gigánál is van ilyen gond NA DE én egyszer visszavittem és égre földre esküdöztek h leterhelték minden szarral és nem jött ki a hiba ......... Nem tudod neked mivel tesztelték? Vagy nem tudsz vmi jó programot hozzá?
Igen nálam is csak játéknál de az is teljesen random.. van amikor 2-3 napot kibír van amikor 20 percenként összeomlik.. Már nagyon elegem van belőle!! Én is ráfizetéssel vennék egy jobbat aztán elfelejteni ezt a szériát mert katasztrófa. -
ArtMooney
tag
válasz
scar07 #48913 üzenetére
Szia, nekem volt giga 7850 blackscreen-es kártyám, kizárólag terhelés alatt jött a fekete leves, játék közben. Net és filmezés közben soha. Pár hónapos volt, meguntam és visszavittem a boltba ahol vettem, le kellett írni a problémát, elküldték és rá két hétre kaptam egy újat.. ez meg szürke halálozott néha-néha, de ez is csak játékok alatt jött elő. Kb egy év után visszavittem nemrég, hogy ez is néha bibis, két hétre rá kaptam vissza a giga dobozában egy asus 7850-et amin van még másfél év garancia, de már nem is érdekel az egész, mert közben vettem egy gtx760-at amivel az égvilágon semmi bajom nincs. Az asus a giga dobozában pihen a polcomon, gondoltam már, hogy odaadom valakinek jó áron ha kell, 2015.09.22-ig garis.
Szóval sajnos van ilyen gond a gigával is és gariztatni kell! Ha van még rá garancia.. -
scar07
tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget a következőkben:
Van egy Gigabyte hd 7850 oc 2 gb karmi és a gépem produkál néha érdekes dolgokat ami sztem a vga miatt van. Játék alatt egyszer csak gondol egyet és a monitor elsötétül a hang az beakad de a gép az pörög tovább.... Csak úgy tudom helyreállítani h kikapcsolom a gépet azzal h kihúzom a 220-ból. Utána olvastam és ez elvileg vmi "black screen" hiba. A baj az hogy random jön elő és egyszer visszavittem már de a boltban amit ráküldtek progit nem hozott elő hibát és erre mondták h mivel ők nem tapasztalnak semmit nem is tudnak vele mit csinálni....... Szerintetek hogy lehetne kikényszeríteni a hiba megjelenését hogy gariba visszatudjam vinni?
A forumon azt olvastam h szériahibaként a sapphire kártyáknak volt ilyen hibája, találkozott vki gigabyte kártyánál ilyen hibával?Várom a tanácsokat, ötleteket
-
mrhitoshi
veterán
válasz
katt777 #48911 üzenetére
Semmi nem történt. Annyit néztem csak félre, hogy a régit nem szedtem le előtte, de nem értem, hogy ebből hogyan jön az, hogy csak egy BIOS frissítés után ismeri fel az alaplap a VGA-t, ráadásul rendszer-vissazállítás után.
Most hogy letakarítottam a régi Win-t, minden megy, de ekkora tortúrát még sose láttam.
Ja igen, ami konkrétan teljesen betette a kaput, az az volt, hogy megpróbáltam felrakni a Virtu MVP-t, és azután az OS be se tudott töltődni. -
katt777
félisten
válasz
mrhitoshi #48909 üzenetére
Én szabályosan feltelepítettem Intel rendszerre (régit uninst, újat restart után fel), és gond nélkül fut. Belebarmoltál a windowsba valamivel?
Esetleg az előző eltávolítása és restart között rendszert pucoltál? Vagy vmi segggédprogram?
Nálam 3870-en omlott a rendszer anno, de akkor egy előző driverre rátelepítés okozta a problémát.
hackeeeee: WHQL=b, csak hosszabban. Illetve a b nagyobb eséllyel jó.
AMD
-
mrhitoshi
veterán
Valaki tapasztalt ilyet a 14.4-es driver után ? [link]
-
Grave_444
nagyúr
-
juve600
nagyúr
vapor-x = csendes
toxic= hangos de tuning...nekem msi gaming van az még a vapor-x nél is csendesebb
-
csabi0805
senior tag
Nekem is Vapor-X van és tényleg nagyon jó kis kártya.
-
Steve198310
őstag
EVGA
Max nVidiánál
(#48902) Vekko Sapphire R9 270x Toxic az a leg brutálisabb 270x. De a Vapor-x sem kutya. Ja igen a 2 év gari. Én ezeket ajánlom elsősorban. Persze jó a többi is. Bár a Gigával nem vagyok igazán kibékülve. Ez magán vélemény. Egy régebbi Giga igen nagy csalódást okozott számomra
De volt AsusDC,MSI,Sapphire Vapor-x,Club3D R9 270. Meglepöen jók a Club3D karik is. Itt nálam igaz CF ben volt a Vaporral de egészen faxa kis kártya -
jeni
félisten
Üdv
Az amelyik hibátlanul működik!
A többi már részlet kérdés.
Dicsérik az MSI Gaming szériát,az Asus-t,és az Evga-t. Gigabyte is jó de a hűtése egyes tipusnál nem a legjobb,hangos, bár vannak egyes modellek amelyek spéci hűtéseket kapott.
A Sapphire is jó,bár arra két év gari van. -
Vekko
aktív tag
Üdv!
Melyik márkák a legjobbak r9 270x esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest