- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
-
katt777
félisten
Érdekes jelenségre figyeltem fel. Feltelepítettem tesztképpen a Trixx-et, azóta a VRAM-ok nálam is hűvösebbek a GPU-nál 2-4°C-kal. Ez most a normális hőmérséklet? Alaplapoknál már láttam olyat, hogy akkor jeleztek jól a mérőprogik, ha a saját szoft is fönt volt, de VGA-val még nem jártam így. Ja, és azóta Aida sem cseréli fel az értékeket.
Trixx-szel hogyan tudok power controlt állítani? Mármint a progival nem, de CCC-ben alkalmazva meg összezavarodik. Annyiból jobb lenne AB-nél, hogy normálisan váltja az órajeleket 2D/video/3D mód között, viszont nincs maxi teljesítmény, ha folyton visszaveszi az órajeleket, amikor szerinte nincs rá szükség. Az is előfordult, hogy pc restart után indítva nem alkalmazta az órajeleket, hiába van beállítva, de ez lehet, hogy a CCC-s beavatkozás miatt. És ez sem hajlandó aut. indulni W8 alatt, hiába van beállítva.
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #48892 üzenetére
Használat közben pl Steam / Race07 autó szimulátor használata közben de nem fagy le a játék eközben csak egy pillanatra fekete kép és minden megy tovább mintha nem is történt volna semmi.
Ami érdekes hogy ha felvételt készítek a Open Broadcaster Software segítségével, visszanézve nincs nyoma a rögzített videón.
Akár egy-két oldalas böngészéskor is jelentkezik ami azért nem zavar annyira mint előbbi esetbenEddig is használtam kiterjesztett második monitort ugyan HD 6850 kártyával ill. az Lg mellett egy szintén Lg L194WT-SF -el de ilyen felcserélődést soha nem tapasztaltam.
Igen 640x480 volt a főképernyő felbontása amit nem is tudtam állítani ill. a kiterjesztett monitorra került a tálca mintha az lenne a főképernyő. Szerk: Ez a probléma megoldódott a kábel csere óta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mikor jelentkezik a fekete képernyő? Idle módból visszajövet, vagy használat közben egyszercsak fekete kép?
Az, hogy felcserélődik, az normális, mert van egy sorrend a kimeneteknél, és ezeket a használat szerint nézi a kártya.
Csak 640*480? Állítani nem is tudtad a felbontást?
-
zodo
nagyúr
Üdv!
Nem tudom hol kezdjem a probléma okának keresését ezért első körben itt kérdeznék.
Jelenség:
Napi szinten 1 vagy rosszabb esetben 2 alkalommal (8-10 óra alatt), random módon, cirka 1mp-re fekete képernyőt kapok.Konfigom:
FSP Aurum 400,
ASUS F2A85-V PRO,
AMD A10-5800K,
Alpenföhn Matterhorn Pure,
MSI 270X Gaming 2GB,
G.Skill F3-17000CL11D-8GBXL,
Samsung 840 Evo,
2x Samsung HD642JJ,
1x Western Digital (WD1003FZEX) Black
Dell P2414H,
LG W2271TC
Win7 Ultimate 64bitUtóbbi időben csak a Dell monitor érkezett ill. a WD Hdd (ezt követően friss op. rendszer telepítés) és előtte az Lg monitorral párosítva a konfigot, nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
Jelenleg kiterjesztve használom a kisebb Lg monitort.
Amd drivert sem cseréltem monitor váltás óta és jelenleg is a 13.12 van a gépen.Hozzátartózik hogy a Dell érkezésekor a dobozában található Displayport kábellel összekötve is voltak gondok. Pl.: felcserélődtek az asztalok ill. 640x480 felbontással fogadott a Dell képernyője.
Ezt kiküszöböltem azzal hogy visszatértem a DVI kábelre.Tipp, ötlet, javaslat?
-
bozont
veterán
Bár már nem most kérték, de itt van tőlem is egy 3DMark eredmény, gyári OC órajelen: [link] és egy pici tuninggal
-
JamesHun
addikt
köszönöm a ddu-s linkeket
előtte uninstaláljam a cata-t és csak utána futtassam ezt rá ugye?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
- = Zk = - #48884 üzenetére
Na ez egy jó kérdés.
Fogalmam sincs, ilyenről még nem hallottam...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
- = Zk = - #48877 üzenetére
Ha ez az a program, amire gondolok csak óvatosan vele.
Osztálytársamnak sikerült vele letörölnie az USB, PS2 drivereket és nem tudja használni a gépet. -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48879 üzenetére
Ennyit a sebességtesztről.
Az újakkal meg majd a régiek nem mennek. KotOR, Republic Commando, XIII? És még van pár. nV-nál alig akadt komp. prob. új meghajtók és régi játékok között. Bár igaz, sebességet akartál tesztelni, nem bugokat. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48877 üzenetére
Hát, ha jól működik... Bár az nV-s példát nem értem.
Azzal sosem volt gond oda-vissza cserélgetni a meghajtókat.
regener: Nem tudom, mennyire bízzak egy programban, amelyről minden héten kiderül, hogy rossz.
-
regener
veterán
válasz
katt777 #48875 üzenetére
Szinte hetente frissülő Display Driver Uninstaller.
(#48877) - = Zk = -
Slow "bics" -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48874 üzenetére
Ammi?
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48870 üzenetére
Majd az AMD eldönti, melyik sikerül.
Javaslom egyébként a finomított (felülvezérelt, felmaxolt) beállításokat többet mondanak, mint a userek 90%-ának "leoptimalizált" default sz.rságok (játékokban, benchmarkokban és driverben is). Érdekes dolgok derülhetnek ki.Ha időd engedi, azt is kipróbálhatod, mi a különbség a driverek frissítése (akár uninst/inst, amikor adatok maradnak a rendszerben), illetve a totálpucolás (uninstall utility, regtisztítás)/retelepítés között. Előbbi esetben én mindig azt tapasztaltam, hogy egyre lassabbá válik a megjelenítés, néhány driver után már szignifikáns különbséggel a szűz telepítés javára.
JamesHun: Catalyst uninstall utility, és utána a registry-t nem árt még átnézni.
- = Zk = -: Azzal azért ott marad pár dolog. Kuksizd meg driver sweeperrel.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Ha eladom a 7850-es amd kártyám akkor a catalyst-ba az uninstall elég, vagy érdemes valami spécibb progit leszedni, ha nem AMD kártya megy a helyére?
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48866 üzenetére
Mármint mi nem most lesz?
(Ezek elég gáz procik voltak, 6000+-hoz volt konkrétan szerencsétlenségem. Átváltottam szintén 3GHz-es E8400-ra, és duplájára gyorsult a rendszer.
)
Nem a lapból kerül ki, hanem a driverből. Úgy szokták.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48864 üzenetére
Majd akkor örülj, ha úgy jársz, mint anno én, és egyszerűen kikerül a lapod a támogatásból. Hasta la vista CF (v. SLI).
Tudom. Nekem előtte 1950XT, 1600Pro, Geforce 4, Geforce 2, Voodoo, stb visszafelé C64-ig. Utána/vele 8800GT, 4870, GTX560, GT440, 7870XT. nV-val soha semmi probléma nem volt, és ismételten bevallom, ezzel a 7870-nel sem sok (2 BS, és az új driverekben Mantle Artifactelés tuningnál). Várom a DX11.2-es nV kártyákat, mert a CUDA és a PhysX is erősen hiányzik, a Mantle viszont egyáltalán nem hiányozna.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48862 üzenetére
Miért is érdemes AMD-hez ragaszkodni.
Nálam anno a CF támogatás szűnt meg azzal a driverrel, amellyel végre rendesen működött a 3870 (20% gyorsulást produkálva 8 előző havi meghajtóhoz képest). Jó, hogy vissza tudtam térni Intelre.
csucsbicep: Mielőtt belefognál, figyelmeztetlek, hogy nem feltétlenül fognak előjönni nálad a mások által tapasztalt hibák. Nagy trükkje ez az AMD-nek, C topicban meg jönnek a "user error"-ok. Nálam sem jött elő egy rakás AMD-s hiba. Egy részük a drivertől függ (ill. a hardveres környezettől), más részük meg a gyártott VGA minőségétől.
-
csucsbicep
nagyúr
Ez a driver mizéria miatt úgy döntöttem, hogy csinálok egy driver tesztet a 7870-el. Annyit jelent, hogy a hozzá kiadott összes whql-essel letesztelem.
-
dunc
nagyúr
Milyen a14.4 whql driver? Eddig a 13.12 használtam (om).
-
katt777
félisten
válasz
Apollo_21 #48847 üzenetére
Van, ahol ez azt jelenti, hogy beleteheted a 2 kártyát.
Csodálkoznék, ha AMD procival komoly SLI támogatása lenne. Én olyat is tapasztaltam, hogy már AMD VGA-val Intel lapban olyan hibák tűntek föl, amelyek AMD-ben nem, pedig egészen egyszerű dolgokról van szó.
hackeeeee: Munkahelyről netezek, nincs időm keresgélni, köszönöm az infókat.
- = Zk = -: Remélem, meg tudod majd nézni Intel kombóval is, mire képesek. Csodálkoznék, ha akár 100% kihajtással ugyanaz lenne az eredmény.
csucsbicep: Hát, ez érdekes. Honnan láttad?
juve600: Az "ua. beállítás" nem mond semmit. Ilyen FPS-értékek mellett nyilván nem feltétlenül mérvadó a mérés.
Leavemealone: Nem cserélted föl? Vagy valami elállítódott. Érdemes lehet a beállítás fájlokat törölni, és újra beállítani.
-
Leavemealone
tag
Azt tudja valaki, hogy újraindítás után miért ugrik vissza a proci, meg a memória frekije a legalacsonyabb értékre MSI AB-ben? Köbö fele akkora értékek mint a gyáriak. 14.4-es catalystom van, beta 19-es MSI AB-vel. Persze úgy, hgoy el van mentve a gyári érték 1-es profilba, amit betölt elméletileg minden indításkor.
-
juve600
nagyúr
sniper elite v2 bench
13.12 whql driver :
Average FPS: 136.4
Minimum FPS: 112.2
Maximum FPS: 196.914.4 beta driver:
Average FPS: 158.4
Minimum FPS: 129.2
Maximum FPS: 199.414.4 whql driver:
Average FPS: 163.7
Minimum FPS: 68.2
Maximum FPS: 422.8ua beállitások mellett
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #48846 üzenetére
jó a kérdés, régóta ismert fórumtársam
nem tudom. egyelőre tesztelek, éldegélek vele. ha úgy alakul, mindenképp beszerzek egy második 770-et. akár kölcsönbe is, de...érdekel a SLi is, ha már vót' CF...idő kell még ennek a Mantle-nak, szvsz.
igen, papírforma szerint igen. tudja az SLI/CF-et egyaránt. dobozon is hirdeti
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #48844 üzenetére
Azért ennél már jobb a helyzet.
Nekem a Mantle silány teljesítménye több kártyás rendszerek alatt eléggé böki a csőröm.
Nekem 16/8-ban mennek a kártyák. Tud a lap 16/16-ot, a 7770-ek úgy mentek, viszont a 270x-nél a felső kártya így elég meleg volt már, közel 80 fok, így leraktam a 2. karit a 8* foglalatba.
990-es lapok CF-esek és SLI-sek egyaránt.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48845 üzenetére
FullHD maxigraf DX: 45FPS.
Mantle: -4FPS
Catalyst: 14.4-es meghajtóval -2 FPS.(Mindegy, DX v. M)
Driverből javítva a megjelenítés beállításain: -2 FPS (viszont legalább szebb a grafika).Megy a lapodban az SLI?
AMD-n nem szokott. Vagy GTX magára marad?
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #48839 üzenetére
1 kari Dx és 45 FPS.
Az a baj az FX-es tuninggal, hogy ugyan úgy fest, kihajtja a 2 VGA-t, de PCI-E2.0 slotokban és 8+8 sávval megy, tehát 100% kihajtással is bőven teljesítményt vesztesz egy Intel-es, PCI-E3.0-s és esetleg 16+16 sávval szemben, hiába tesztelsz a saját szempontjaid szerint rendesen (azzal egyébként egyetértek, hogy az ember teszteljen maga, mert a netes tesztek 90%-a is marketing, elég megnézni a paramétereket). Régi jó X58 platform még mindig OK.hackeeeee: Nagy átlagban SLI jobban teljesít. Az biztos, hogy amikor CF-öm volt, annál bármilyen SLI csak jobb lehet. Alig 1-2 játék használta ki, ált. +10-70% között (inkább 10-30), egy csomó meg lassult, egyedül Dmarkokban teljesített remekül.
sephi: És Mantle-lel még szét is esik a grafika az újabb driverekkel, talán még tuning nélkül is. BF4 meg szintén DX hasít, és Mantle nem jobb, tehát egy nagy marketinglufi ez az AMD-től (láttunk már ilyet), sehol nincs a beharangozott 100x gyorsulás. Én mondjuk nem vártam mást, hiszen, ha minden játék egyből ha csak 10x-t is gyorsulna, ki venne drágább kártyát az alsó középkategóriásoknál, vagy akár egyáltalán dedikált kártyát proci mellé.
Akiknél probléma van az új driverrel, próbáltátok CCC-ben javítani a megjelenítést? Alkalmazás bővítése, felülvezérlése, stb. Régen ezekkel fektettem ki a drivereket (minden bug előjött), most viszont ezeket használva nálam eddig semmi (igaz, Metro nincs fent), kivéve a Mantle artifactelést. Csak mert lehet, hogy ha kilőjük a beépített "optimalizálást", rögtön rendben fog futni az adott játék.
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #48841 üzenetére
Ez a Mantle nekem nem vált be, amikor átváltok dx11-ről állandóan beszaggat a játék. Ki kell még ennek forrnia magát.
-
Zsohi
őstag
válasz
- = Zk = - #48839 üzenetére
...és te voltál úgy kb az egyetlen akinek nem vált be a CF.
-
- = Zk = -
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Grave_444 #48832 üzenetére
Én erre meg azt mondom, máig, hogy ha kell a teljesítmény, ne az legyen a fő alternatíva, hogy keveset fogyasszon.. Ez már mellékes.
Plusz, ez miatt nem fogok platformot váltani.
Elég, csak véleményem szerint egy alsóbb kategóriás z87-es lap is jobb választás, mint egy b85. Persze, ha csak arra kell, hogy menjen, és nem K-s a proci (mit ahogy Te is csak sima procit említettél, akkor mindegy)
Megközelítem máshonnan a dolgot, ~20k-ból nem fogok platformot váltani..
De mint már mondtam, ezen nem fogunk összeveszni, és itt fojtsuk is el az AMD-Intel-nVIDIA vitát.
@katt: A 965 is 125W tdp-s, szal ez nem gond.
Én nem is állítottam ennek az ellenkezőjét, hogy teljesítményben nem jobb az Intel, csak Nekem nem kell, és pont.
Hasonlat: Ez olyan mint mondjuk aki csak BMW-t szereti, és csak a BMW, azt nem fogod tudni rábeszélni, hogy pl. AUDI-t vegyen..
-
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #48813 üzenetére
Jó, hogy nem béta!
Jó, hogy már végigjátszottam bétával. Nálam a Mantle artifactel folyamatosan 14.3b óta, bár lehet, hogy csak tuning miatt. DX-ben no problemo, és régebbi meghajtóval Mantle is OK. A lényeg, hogy "fejlesztenek".
hackeeeee: Csak félsz, hogy úgy maradnál.
CF alá FX is kevés lehet, persze, tuning kérdése, meg hogy bírja-e a lap. Az áramszámlára viszont bőven kifizeted az Intel proci árát.
És a teljesítményt tekintve mindig az Intel lesz a nyerő, mert direkt így árazzák. 6800K-ról váltottam 4670-re, bőven gyorsabb, mint amennyivel drágább.
Grave444: Most raktam össze A10-7850K konfigot. 17k-s lapban 4.5GHz, szóval AMD-nél sem kell feltétlenül a legdrágább megoldásban gondolkodni. CF-hez persze nem ez a nyerő, oda is elég viszont azért egy 30k-s lap.
A legnagyobb gáz a CF-ös AMD lapokkal az, hogy a legjobb ilyen is csak 8+8 sávot kínál, ami 270X-nél már kb. 4-5% teljesítményvesztést jelent még 100% kihajtásnál is 16x2 sávhoz képest.
kona005: Az, hogy BF hogy kezeli a hálózati módokat, nem feltétlenül számít olyanoknak, akik nem játszanak vele.
-
kona005
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Na ebbe tényleg ne menjünk bele, mert egy I5 4670 alá még a legócskább 1150 lap is elég, ugyanúgy teljesít a proci, mint egy 50ezres lapban. A gyári hűtő teljesen elég elhiheted még ha nem is tudod alulfeszelni. AMD oldalon már kell egy közepesen drága lap csak hogy a gyári turbó órajeleket bírja a proci és a gyári hűtő hangosabb egy hajszárítónál. De ha te minden áron szeretnél hozzá egy normális hűtőt is ugyanott vagy árban. (Kevesebb fogyasztás, hozzá sem kell nyúlnod biosban, a játékok 95%-ában erősebb.)
AMD - NVIDIA már más, ott nincsenek ilyen nagy különbségek. Physx áll az utóbbi mellett, bár aminél opció AMD kártyán is ugyanúgy bekapcsolható kb közepesen, lényegtelen a különbség.
-
bozont
veterán
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Tényleg ne legyen itt Intel/AMD vita, de azt szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy azok a játékok amik 1-2 szálat használnak az Intel a nyerő. Nem is kicsit. Én is AMD párti vagyok, ettől függetlenül nem idegenkedem a másik két gyártó termékeitől sem. Csak azért nem lett GTX760-am, mert ár/teljesítmény terén jobb a 270X és a 280X is. Viszont most váltok Intelre mert sok olyan játékkal játszom ami nem használja ki a sokszálas procit, így az FX6100 mellett nagy a cpu limitem (40-70% csak a gpu kihasználtság játéktól függően). Még 4GHz-en is.
És akkor ez csak 1 kártya.
Na meg persze a kíváncsiság is hajt, nagyon rég volt már Intel konfigom (akkor is egy elég szar lappal) és nVidia is egy 7600GTS volt a legutolsó. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
juve600 #48823 üzenetére
Itt kiegészítenélek egy kicsit:
fx 8320+990-es lap+jó léghűtő kb 75k
i5 4670+b85-ös lap kb 70k + egy normális hűtő.Arról ne is beszéljünk, hogy a 990-es lapot szerintem nem éppen egy B85-tel kellene egy súlycsoportba tenni.
A hűtéssel nem lesz gond, seidon 240m fogja hűteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
juve600 #48827 üzenetére
A lényege az, hogy belátom, hogy van ahol elég rosszul megy, akkor néha kicsit mérgelődök is, hogy lehet jobb volna 1 nagyobb gpu.
De van ahol szépen dolgoznak, ott viszont szépen megy, és elég nagy a különbség 1 vagy 2 gpu-hoz képest. Pl. Bioshock Infinite-ben, BF4-ben (dx módban természetesen), Crysis 3-ban..stb, stb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
juve600 #48825 üzenetére
Amennyiből kijött a 2db 270x, abból nem jött volna ki a 290, akkor amikor vettem.
Most ahogy jött közben új kártya, így már más a helyzet, de ezen nem rágódok, ez lett.
Nem is a cf használat a lényeg, hanem maga a több kártyás rendszer. Valahol az is érdekel, hogy hogy miként fejlődik, vagy épp nem, stb...
Ahol nem megy, ott megy 1 kártya, és az is elég, ahol meg megy, ott viszont teszi a dolgát szépen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
juve600 #48823 üzenetére
Mert amikor vettem a 270-eket, akkor semmi nem volt még raktáron. 280x-et szerettem volna, de nem volt. A 290 pedig elég drága volt már. Plusz engem mindig is vonzott a CF, főként azóta, amióta megvoltak a 7770-ek. Utána mindenképp szerettem volna valami nagyobb, erősebb kártyákból épített cf rendszert kipróbálni. Ennek az eredménye lett a 270x cf.
Ha játékok alatt fog menni mind a 8 mag, és csak 70-80%-on, mint most, már akkor is nyerek procierőt.
-
juve600
nagyúr
válasz
hackeeeee #48820 üzenetére
nem tekeri ki a phenom a r9 270x-et???
nekem volt phenom 965 de a hd 7870-et kitekerte...
fx-et mondjuk tudod húzni,hűtésed van hozzá,nekem fx 8120-volt de nem éreztem stabilnak,váltottam i5 3470-re és no problem,én is idegenkedtem az inteltől,mindig amd-m volt de jó hogy hagytam magam rábeszélni,drágább de jobbmost nézem a konfigod,nem rossz ,de egy ssd nagyon hiányzik belőle...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #48813 üzenetére
Akkor nem egyedi eset, oké. Nekem Diablo 3 alatt voltak villogó textúrák.
No, asszem végetvetek a procilimitnek, FX8320 megrendelve.
-
katt777
félisten
Próbáltam a 14.4 drivert. Szignifikáns a lassulás (Thief-ben -2 FPS DX és Mantle is), de 3DMark-ban gyorsult.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #48810 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #48802 üzenetére
Viszlát.
(hopp ez ződ)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #48804 üzenetére
függő :v
(Y) -
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #48802 üzenetére
és hol marad a (Y)??
-
- = Zk = -
félisten
nah, embörök ( és katt
)
elment az utolsó vga-m is, igy lépőre veszem a dolgot és váltok. áttérek a zöldekhez.
még nézelődöm, de sztem lefekvés előtt megrendelem iponból a 770-est, feltéve ha holnap elhozható....köszönöm a hozzámvaló igazán nincs mit
-
Grave_444
nagyúr
Sapphire R9 270 GPU órajele 1120MHz boost-al?
Itt 1100-at ír.Ez már módosított bios lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest