- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee #48892 üzenetére
Használat közben pl Steam / Race07 autó szimulátor használata közben de nem fagy le a játék eközben csak egy pillanatra fekete kép és minden megy tovább mintha nem is történt volna semmi.
Ami érdekes hogy ha felvételt készítek a Open Broadcaster Software segítségével, visszanézve nincs nyoma a rögzített videón.
Akár egy-két oldalas böngészéskor is jelentkezik ami azért nem zavar annyira mint előbbi esetbenEddig is használtam kiterjesztett második monitort ugyan HD 6850 kártyával ill. az Lg mellett egy szintén Lg L194WT-SF -el de ilyen felcserélődést soha nem tapasztaltam.
Igen 640x480 volt a főképernyő felbontása amit nem is tudtam állítani ill. a kiterjesztett monitorra került a tálca mintha az lenne a főképernyő. Szerk: Ez a probléma megoldódott a kábel csere óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Chromecast topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Vírusirtó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest