- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Használat közben pl Steam / Race07 autó szimulátor használata közben de nem fagy le a játék eközben csak egy pillanatra fekete kép és minden megy tovább mintha nem is történt volna semmi.
Ami érdekes hogy ha felvételt készítek a Open Broadcaster Software segítségével, visszanézve nincs nyoma a rögzített videón.
Akár egy-két oldalas böngészéskor is jelentkezik ami azért nem zavar annyira mint előbbi esetbenEddig is használtam kiterjesztett második monitort ugyan HD 6850 kártyával ill. az Lg mellett egy szintén Lg L194WT-SF -el de ilyen felcserélődést soha nem tapasztaltam.
Igen 640x480 volt a főképernyő felbontása amit nem is tudtam állítani ill. a kiterjesztett monitorra került a tálca mintha az lenne a főképernyő. Szerk: Ez a probléma megoldódott a kábel csere óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest