Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
Nekem még nem sikerült 57 fok fölé melegíteni a 7850-et max feszen sem.
Pedig általában 20-25 fok van a szobában..
-
kovsol
titán
Mi a gond a gyári hűtéssel amúgy? Szerintem mindegyik gyártó remekül megoldotta a hűtést. Erősebb hűtéseket raktak a 7850/70 -re mint a 6850/70 -re és kb azonos a fogyasztása a két szériának.
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #12684 üzenetére
Mi a baj az AC S1-el? TT-t tegyen rá mert olyan van a képeiden?
Nem vagy elfogult kicsit magaddal szemben? -
válasz
kerekfej #12661 üzenetére
itt írtam róla néhány dolgot!
De nem igazán jó az AC S1 v2, inkább TT Pro -t tegyél rá(ahogy az én képeimen is szerepel) az fel megy arra is amin Dual DVi csati van
De azzal számolj hogy ha a kártyára akarod bízni a ventik vezérlését, akkor a gyári venti szabályozás felejtős vagy msi ab vagy TriXX progival kell csinálnod saját profilt hozzá
-
kerekfej
őstag
válasz
csucsbicep #12669 üzenetére
Amiket linkeltem képeket azokon a modelleken direkt csak 1x DVI van, így van esély rá, hogy rámegy.
-
Pug
veterán
válasz
fenergie84 #12674 üzenetére
Rakni rakhatsz, attól, hogy nincs benne szenzor, még nem árt neki a hűtés
. De nagyon csodát ne várj a plusz bordáktól. Ezeket a chipeket nem a túlmelegedés fogja meg tuningban.
(#12678) fenergie84:
Szvsz, alapon teljesen felesleges. De kb tuningnál is.
-
MZsoltee
veterán
Lassan ideér a Sapphire 7870-esem és érdeklődnék, hogy jelenleg melyik driver érdemes felrakni van már 113db 12.11b driver. BF3-ra lesz.
konfig:
i5 2500k ~4,5ghz
P67 asrock extreme 4
2*4GB ddr3 1333mhz
120 GB kingston ssd -
Pug
veterán
válasz
fenergie84 #12672 üzenetére
A memóriáknak nincs szenzora, csak a GPU-ban lévő memória vezérlőnek.
-
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
kucseranor #12670 üzenetére
Nekem gyárilag 1100MHz @ 1218mV. Ez helyett 1100@1100mV-n használom. Így már észrevehetően hűvösebb.
-
kucseranor
tag
Próbáltátok alulfeszelni a kártyát? Mennyit érdemes adni alapórajelen ha 1.218 a gyári?
-
LamaCube
addikt
Bf3-ban az asus v2 max. 65C°-ot produkált. Ugyanolyan beállításoknál, kevesebb fps-el a giga 460 gtx 73-74C°-os volt kevesebb fps-el. Hozzáteszem a gtx hűtése is nagyon jó.
Köszönöm mindenkinek, aki a v2-es vga-t ajánlotta.Megérte a + várakozást /1nap/.
-
kerekfej
őstag
válasz
csucsbicep #12663 üzenetére
Pár itteni ember szerint igen. Bár ügyelni kell, hogy milyen modell. Referencia lehet a jó.
-
Chapel
addikt
Itt off, de hátha...miért van az hogy a memóriákra azt írja 667Mhz-en mennek?
1333-as ramok, a lap is tudja...vagy ez az fsb sebessége? Nem vágom...szerk:
soultrapp:Tehát jól gondolom hogy az az fbs sebessége?
Törvényszerűen feleződik, ok ezt látom, csak nem értem -
kerekfej
őstag
-
seederking
őstag
válasz
Werkly #12659 üzenetére
Ezt töltsd le.
Apollo 21 : asus V2-ről nem tudok véleményt írni (sapphire-om van) de sokan no1-nak tartják.
Szerintem nem azért "könnyű/gagyinak tűnő" a venti lapát mert spórolt rajta a gyártó.Gondolom meg van rá a magyarázat.(könnyű=kis energia kell a meghajtásához/kisebb zajjal működik) vagy ilyesmi
+ ha megnézed igen csak figyelemre méltó ezen széria üzemi hőfoka!Nem gyengén teljesítenek a "cooler-ek" -
Werkly
őstag
válasz
seederking #12651 üzenetére
Ami egy kis fekete ablakban megy azaz? Mármint a progi? Kösz!
-
LamaCube
addikt
válasz
surgyi #12654 üzenetére
Én nem szoktam tuningolni, mert nem értek hozzáés 1280x1024-es felbontáson /egyenlőre/ nincs is rá szükség. bf3 minden ultrán meg maxon és 50 alá nem esik az fps, de visszatettemmediumra, mert bőven szép ott is és 130 alá nem esik az fps.
Alpachino
Engem nem zavar, mert játék közben ts meg a csatazaj egy Roccat kave-ből igencsak elnyom mindent
Eddig úgy néz ki sikerült letakarítani az nvidia cuccait, így remélhetőleg nem kell újratennem a rendszert
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #12651 üzenetére
Ami nemtetszik az egyedül a 2db venti..megtapogattam már élőbe az aluminium "ház" részt is ami magába foglalja a 2ventit..nincs baj vele csak a ventilapátok vmi ultragagyinak tünnek
Dehát csak DCUII V2
-
LamaCube
addikt
Egy újabb aida megoldotta a problémám. 31C°-os alapon 1.3 rpm-el. A hangját nem hallom úgy sem, hogy az cpu ventin kívül minden ventit kikapcsoltam.
-
LamaCube
addikt
válasz
fenergie84 #12648 üzenetére
-
fenergie84
addikt
Egyre jobban hajlok az Asus 7870 v2 felé...
-
sakal83
addikt
Erről a fajta Sapphire hd7870-ről tud valaki valamit?
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #12644 üzenetére
elötte egy 4350volt szerinteD?
1évig...
-
Apollo_21
addikt
Hétfőn a nagy nap
Belépek a 7870 tulajok becses táborába
viszlát miden low-on gameléses szappantartó kinézetnek
-
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Megérkezett az Asus 7870-es v2-es vga-m. Egy kérdés elsőre, hogy az asus gpu tweeket nem tettem fel a lemezről. Az micsoda? Érdemes feltenni?
A másik, hogy az aida 64-ben nem érzékeli se a gpu mag hőmérsékletét se a venti rpm-et. Valami ötlet? -
Repsol600
addikt
válasz
kerekfej #12589 üzenetére
Elvileg az 1. a jobb ez az első szériás ezeken még Hynix ram van + jobban tuningolható. Ugyan ilyenem van nekem is.
A 2. már Dual-X és Elpida ramos. A Dual-X hez írták már hogy Ghz edition pedig ugyan olyan órajelen megy mint az első. Viszont az elsőt már csak használtan lehet kapni.
-
Werkly
őstag
VGA RAM-hiba mivel tesztelhető biztosra?
Illetve egészében mikkel lehet tesztelni, hogy van e hibája a kártyának? -
melan
senior tag
Sziasztok!
Úgy nézem, hogy a 7850 megfelelne a gépembe a jelenlegi 4850 helyett. Az érdekelne, hogy melyiknek a leghalkabb a hűtése? Jelenleg egy Musashi teljesít szolgálatot extra halkan, azt szeretném, ha nem lenne ettől hangosabb a gépem. A vinyónak van a legnagyobb zaja... mikor lekapcsol, és csak az SSD megy, nyugalom száll meg. Az lenne a cél, hogy ezt ne rontsa el a jövendő VGA.
Köszönöm a tapasztalatból fakadó tanácsokat! -
xrvman
őstag
-
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12631 üzenetére
Hűsd le magad jobban jársz!
Ha a tuningról van szó akkor nem igazán lehet megjósolni mit fog tudni az adott vga.
-
Alpachino
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12629 üzenetére
Ebből kár kiindulni, akkor ennyi erővel mondhatom azt, hogy az enyém pl. 1200-at alapfeszen megy, 1300-at meg 1.3V-on.....szerintem, tényleg tök szerencse az egész, mint általában az lenni szokott ha tuningról van szó
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #12630 üzenetére
Igen, talán meglepődök. De mit trollkodsz itt? Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni inkább ne írj semmit. Felesleges kötekedést meg hanyagold pls.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12629 üzenetére
Legalább őszintén meglepődsz pl?
Vagy tolsz egy ilyet:
-
->Raizen<-
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12626 üzenetére
És ha megy neki 1.3-at akkor mit fogsz csinálni? Eldobod a protkód?
-
Alpachino
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12626 üzenetére
És ezt miből gondolod...?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
FrozenThrone #12624 üzenetére
Ilyen 1300mhz+-okról ne is álmodj, de egy tisztességes 1150-1200mhz-et tuti vinni fog
-
válasz
->Raizen<- #12622 üzenetére
Remélem enyém nem lesz annyira gyér tuningban, mindegy, holnap kiderül minden
-
->Raizen<-
veterán
válasz
FrozenThrone #12619 üzenetére
Várjuk a méréseid!
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 és
ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 között hűtésileg is van különbség? -
Dupla lett, rohadt net
-
Ha minden igaz holnap csatlakozok a csapathoz egy ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 kártyával.
-
Sabre
őstag
válasz
fenergie84 #12606 üzenetére
én a kis téglát néztem mert az csak 23.5 centi, a másik amit MZSoltee vett az 26cm. A nyák ugyanaz ezeknél amúgy?
-
cotag
senior tag
Sziasztok.
Egy HD 4870 1GB kártyát cserélnék le a holnap, és egy HD7850 2GB lenne az utód.
Lap, ram ,i5 proci megvan, de nem tudom melyik gyártó kártyáját kellenne megvennem...
Kérhetek ajánlásokat? -
Werkly
őstag
Miért van az, hogy 7870-nél a Catalyst centerben ha észlelje amikor a catalyst fut-ot jelölöm majd alkalmaz akkor visszavált kézi észlelésre?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kovsol #12603 üzenetére
Most nézem az adatlapodat, igen az a táp szerintem már kevés lenne a 7850cf-hez ahogy látom a 12-es ága is ketté van bontva, úgy viszont árban neked a 7950 érné meg jobban ár/teljesítményben.
Hát minimum egy 450w kell a cf-hez de tesztet nézve láttam ahol volt fogyasztás teszt is 500-at karcolta alulról. -
kovsol
titán
válasz
ADAM1337 #12601 üzenetére
Nekem a tápom csak egy nulla tuningos CF -t bírna el, de majd kap egy cserét az is. HD3870 CF szarrá tuningolva még ment vele, meg egy fx6100@4Ghz, és az a két VGA is fogyasztot annyit mint 7850CF fogyasztana. A mostani 3570k viszont kevesebbet eszek valószínűleg mint a fx evett.
(#12604) asdxv ha a kockát kapod max visszaküldöd majd
7850 -t mennyiért tervezed eladni ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ukrajnai háború
- Mikrotik routerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Külpolitika
- Vicces képek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest