- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15038 üzenetére
Én biztosra nem mennék. Ha nem lesz olyan jó a bull mint az SB akkor ezt is cserélem SB-re.
Azért teszteket is nézz mielőt az azt mondtákra hagyatkozol. Erősebb az SB. Az más kérdés, hogy ehhez nem jó egy nagyon olcsó H-s lap, de az Asrock-nak van nagyon jó és "olcsó" lapja amivel szépen lehet tuningolni. -
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15032 üzenetére
Egy forintot nem költenék már erre. Mindjárt itt az új generáció. Ha nem is váltasz akkor tuti olcsóbban kapsz majd Phenomot. A mostani C3-as?
Ha eddig mutatta akkor mi történt azóta? Bios frissítés vagy reset esetleg?
Ricardo128: Ez speciel hülyeség, mert ha C2-es a procija akkor eleve többet eszik és kevésbé húzható. Ha meg ugyan akkora sebességen megy ugyan azzal a fesszel akkor mitől ennek kevesebbet vagy többet a másik?
Miért dobott ki 23ezret? Nyilván eladja a mostanit és csak a különbséget "bukja".Ennek ellenére én sem látom most értelmét bármire is cserélni.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Fail3D! #15032 üzenetére
Miért cserélnéd kisebbre??? A 965 3,40Ghz-n pörög a 955 pedig 3,20-n. Ha megveszed a 955-öt, akkor már 23ezer forintot kidobtál az ablakon. Ha húzol rajta 400Mhz-t, 965-n pedig 200Mhz-t, ugyan ott vagy, csak a 965-ös nem lett annyira húzva és nem fog annyi hőt termelni. Ilyen kérdést én még nem sasoltam.
Akkor én veszek majd egy HD6790 32ezerért, mert annak 20Mhz-el nagyobb a GPU-ja, mint a mostani 6850-esemnek. És csak 10ezerrel olcsóbb, mint ami most van nekem.
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15028 üzenetére
Milyen képet kapsz mondjuk a HW monitorral? Ahogy most nézem, nem csak neked nem mutatja ez a lap. Akkor valószínű nincs benne érzékelő. (Ha tévedek gyorsan javítsatok)
A hűtő cserére neked azt tudom mondani, hogy 6-8°C-t tudsz nyerni a 212+-al a silent knight-hoz képest. Hogy megéri-e neked azt te tudod. Alacsony fordulaton tuti rommá kell verje a 212 az Asus-t, magasabb fordulaton csökken a különbség.
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15003 üzenetére
Ismerem azt a hűtőt. Az árához képest sajnos sz*r.
Nekem is volt és a hyper 212 simán verte. Még a 6000+-on volt mind a kettő.
Haverod meg sok feszt adott a 750-nek vagy nem tudom, de én a 2500K-t soha nem engedném 70°C közelébe se, a Z600 azért kapott egy ventit és 4,5Ghz-en megy most. -
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #14994 üzenetére
A B55 egy altatott 955. Az hol jóval gyengébb mint a 965?
Neked a legnagyobb "baj" a Silent Knight 2. Ott van a kutya elásva, hogy az kevés de nagyon!
A Cadal eredményére még a magokhoz 4-5°C-t rá lehet számolni, kitűnő eredmény a True-nak köszönhetően. (meg a két ventinek rajta) -
Cadal
őstag
válasz
Fail3D! #14992 üzenetére
Egy jó hűtőt kell venni, és nem lesz gond a melegedéssel. A Phenom II procik nagyom meghálálják ha kapnak egy a gyárinál jobb adottságokkal rendelkező hűtőt.
Tudom a saját példám nem a legjobb ide, de azt talán valamennyire szemlélteti, hogy ha megfelelő a hűtés, akkor nem tud nagyon felmelegedni a proci. [link]
(zárt ház, idén áprilisban mértem)#14984 7600 GS: A játékok futtatása közbeni lassulásos eseteknél általában az energia gazdálkodás szokott a ludas lenni.
Figyeld meg, hogy miként viselkedik a rendszer az egyes beállítások esetén.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14726 üzenetére
Tudod mit . Ahogy gondolodDe te mondtad ,hogy a tesztek semmit sem érnek ,nem is oly rég
Azért kíváncsi vagyok mit csinálna a procid,meg a videó kártyád egy heaven el extreme tesselation, aniso 16 , és AA 8 beállításokkalDe azt tisztázzuk,hogy te olyan messze vagy a full beállításoktól , ahogy olvasom,mint Makó Jeruzsálemtől
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14691 üzenetére
Már megint nyugtatgatod magad
Az ,hogy te mit hiszel ,vagy sem, a tényeken nagyjából semmit sem változtat:XD
Az sandykat majd a Dózer fogja beérni,vagy le is előzni teljesítményben ,az összes többi eddig megjelent procik lenullázódtak mellettük,legyen az AMD vagy Intel..E van ,hiszed vagy sem. -
sakal83
addikt
válasz
Fail3D! #14691 üzenetére
az i5 750-ről csak teszteket láttam, de hidd el az x4 965-t megeszi az i5-2400-as reggelire (és nekem 14k-ba fájt a csere úgy , hogy piszok olcsón adtam el az alaplapomat és a ramokat is).
Én is AMD párti voltam, sokáig amd procim volt (és lehet h. lesz is buldozer
), de már írtam egy topikban, hogy pl a crysis 2 48-50 fps alá nem megy be most, míg az x4-el 36-38-ig is lement..., látványosan folyamatos az SB-vel minden alkalmazás, játék stb.
Én azért cseréltem, mert húztam az 5850-et és nem volt fps növekedésem, szinte semmi. Elfogyott a proci, most a vga fogy el
.
-
ETOM
addikt
válasz
Fail3D! #14662 üzenetére
csak azért kérdeztem mert nem tudtam hypertransport-ra vagy hyperthreading-ra gondolsz.
"Mint feljebb volt róla szó, ha nincs IGP az alaplapon vagy egyszerűen csak nincs szükségünk arra a pár plusz pontra vagy FPS-re, akkor a HT-t tartsuk 2000MHz közelében."
"Fontos, hogy a HT órajele sosem lehet magasabb az NB órajelénél, ellenkező esetben könnyen nem induló géppel találhatjuk szemben magunkat. Ebből következik, hogy magasabb HT órajelhez először az NB órajelét kell megemelnünk. A HT órajelét lehetőleg tartsuk mindig 2000MHz közelében, mivel az emelése nincs túlságosan nagy hatással a gép összteljesítményére, kivéve abban az esetben, ha fontos az IGP teljesítménye. Ekkor ugyanis a GPU a HyperTransport-on keresztül fér hozzá a RAM videó memória gyanánt elkülönített szekciójához (UMA)."
-
sg22
senior tag
válasz
Fail3D! #14325 üzenetére
itt egy jatek teszt. olvasgass utana eloszor, mielott kommentelsz szvsz...60-70%al jobb full hdban a sandy hid. enis vakarom a fejem, mer nekem is phenomon van 955, azon gondolkodok hogy tudnek a legjobban kiszallni belole mer nagyon gyenge...
van egy uj jatek, a rift. ugyanolyan video kartyank van a spanommal, csak neki ujabb gepe van, 2500k, es neki nemakad a jatek full hdban, maxon, nekem meg igen. 3200-ről 3800ra valo huzas utan jobb a helyzet, demég mindig gyenge.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14337 üzenetére
Ezt találtam neked,egy párbeszéd ,lehet segít.
Kérdés.
"Sziasztok kinéztem magamnak 1 alaplapot meg 1 procit de nem tudom hogy hány Mhz-s merória kéne bele.
Ha valaki tud ja lécci írja le előre is kösz!
alaplap: ASUS M4A87TD EVO
proci: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition"Válasz.
"a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz az bőven elég és 100% működni fog belea 1600Mhz DDR3 ramokat meg az AMD nem fogja garantálni hivatalosan mivel a saját proci memória vezérlője csak 1333Mhz garantált,lehet,hogy hibátlanul megy a lapodban de erre nem ad garanciát így ezért érdemesebb a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz ramot megvenned"
Jól van
Legyen 1 fps:XD Nekem aztán mindegy.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14325 üzenetére
Haverokkal szimhez most vettünk egy raklap 6950 est ,mind 70 esként üzemel.
Többünknek I5 van másoknak 6 magos AMD.
Mi full grafikán játszunk, AMD -s cimbik kissé butítottan
De ezzel én nem akarom kisebbíteni a procid teljesítményét. Nekem is volt,jó kis rendszer az.A biosban lennie kell egy állítási lehetőségnek a memória beállításoknál, ha autón van akkor valószínű csak 1333 nak állítja be. Tedd manuálra akkor biztos meg lehet adni neki az 1600 as értéket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest