- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Borokafa #14744 üzenetére
Nem is akartam csökkenteni az órajelet csak a feszt akartam kicsit lejjebb venni, de ha ennyire nem számít (fogyasztás, hőtermelés) + nem is tudnám akkor semennyit/nagyon kicsit csökkenteni (mert már most is 1.1V-on van) akkor inkább hagyom.
Kössz szépen a segítséget!
-
barca4ever
tag
válasz
Borokafa #14615 üzenetére
sith7: Köszönöm a linket és a segítséget! Itt is rákérdezek mert minden ötletre vevő vagyok!! KÖSZI mégegyszer!!
Borokafa:Érdekes amit mondtál csak az a legidegesítőbb hogy ez az alap és proci kettős az enyém volt és nálam nem produkálta ezt! Ha jól tudom akkor a legújjabb bios verzió lett ráfrissítve. És nem csak a Bios szerint meleg de az Everest is igen magas értéket mutat.Levett oldallal a Pes2010 után 48C°-ot mutatott ami szerintem túlzás ilyen időben levett oldallal.Ami a pasztát illeti van rajta igaz nem sok.Viszont a hűtő eléggé nehezen megy fel,lehet hogy ez lenne a probláma? Én erre nem is gondoltam!
És hogy tudok akkor lazítani a hűtő leszrításán?Köszi előre is!!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14357 üzenetére
Majd kiderül
Jelen pillanatban ez a 2500K teljes mértékben kielégít,pláne ,hogy 4.5 ig lazán ,faszán megy ,fesz emelés nélkül. Asszem hosszú távra elég ez. Aztán majd meglássuk melyik mutat többet talajon
Én úgy vagyok vele,hogy ha Vargáné és társa csinál jó procit akkor azt veszem meg -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14353 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék,hogy ez a sandy most nem jött jól nekik. Nem gondolnám,hogy nagyon le voltak maradva,sőt. De most boldog boldogtalan(én is) rohant sandy 2500K-t venni,és mivel nem volt alternatíva így nem is töprengtek a dolgon. A Buldózer az még talány,lehet jobb lesz ,lehet nem,az se biztos mikor jelenik meg pontosan,akinek most kellet gép az majdnem mind intelt vett.
No de majd meglátjuk mit hoz a jövő,én szurkolok ,hogy sikerüljön ez a Buldózer. -
Joshi
titán
válasz
Borokafa #5304 üzenetére
Azt is próbáltam és semmi nem változik, szerintem ezt úgy lehetne tutira kideríteni hogy átrakom a procit egy másik gépbe és megnézni hogy ott milyen hőfokokat produkál léghűtéssel.
Az a baj, hogy nekem a vízhűtőblokk(adataimnál vannak képek) négy ponton szorul rá a procira míg a Freezer csak kettőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest