- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
7600 GS #15191 üzenetére
Szia,
az attól is függ mivel hűtöd? Illetve mennyi a maghők, és kupakhő terhelve... nekem 1.425Von megy, de próbálgattam már 1.475el de ott valami fenemód növekedett a hő is, szóval hanyagoltam, meg amúgy sem volt stabil... C'n'Q-et használod, vagy mindig 1.5V megy neki?
-
-
-
Zyelor
aktív tag
válasz
7600 GS #14987 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy nem és valami bibi lehet a hűtővel is, mert nagyon megszenvedtem, mire elsőre felraktam... (nagy a kezem, a hűtő is nagy, a hely meg pici volt)
Szóval valószínűleg a pasztázás sem jó...
És akkor portalanítok is, meg majd kezdek valamit...Köszi a tippeket és a gyors válaszokat!
Milyen pasztát ajánlanátok a procihoz és a hűtőhöz?
-
Cadal
őstag
válasz
7600 GS #14980 üzenetére
én még a helyedben kipróbálnám, hogy egy teszt erejéig áttenném a windows energiagazdálkodási sémáját teljesítmény centrikusra. Mert ha csak néha jön elő ez a probléma nem kizárt hogy ez a gond. próbáld ki, nem tart semeddig.
A másik, ha nem stabil a tuning akkor annak játék közben egy szép restart az eredménye és nem lassulás. -
7600 GS
addikt
válasz
7600 GS #14978 üzenetére
Korai volt az oromom? Ugyanis most tok fasza, stabil a gep, Prime alatt fel orat futott hibatlanul, most meg jatszok Hot Pursuit-tal, es neha beszaggat a kep is es a hang is, hogy az mar jatszhatatlan, de aztan visszaal egy ido utan. De szerintem egy overclock nem general ilyen hibakat. Viszont ma kaptam a Windowstol egy figyelmeztetest, hogy a grafikus illesztoprogram nem megfeloen mukodik vagy vmi ilyesmi sajnos nem nagyon olvastam el a szoveget.
Otlet?
-
Ger_man
senior tag
válasz
7600 GS #14973 üzenetére
Az NB VID-et csak akkor ha azon is húzni szeretnél. Egyébként mennyin megy 940-esnél? Mennyi a feszültség? (1800mhz/1.1V?)
Hát igen tuningnál az a legjobb ha minél kisebb feszel tudsz nagyobb órajelet kihozni a processzorból, persze ehhez jó procit kell kifogni, C2esnek biztos kell adni 1.4V felett, hogy elérd a stabil 3.6Ghz-et... enyém például nem tudja, max 3.5Ghz de ahhoz is már 1.45felé kéne mennem, ami nem pálya nálam
-
Ger_man
senior tag
válasz
7600 GS #14969 üzenetére
Szia,
Én úgy 1.4-1.475V között próbálkoznék, nincs biztos fesz amin tudni fogja, próbálkozz a fesz értékek között, Prime95el (SmallFFT teszt) pedig gyorsan kijön h ha nem stabil...
Ha 2-3óra után nincs leállás Prime alatt, akkor jó a beállított fesz
A hőfok ne menjen 60-62° fölé.
-
Márk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest