- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
Gerisz #24969 üzenetére
De ez az alaplapok nyűgje hogy 4 modullal nem mennek , nézd meg 2 modullal mind az összes jó lesz , de ha már 4 van benne akkor vacakol a alaplap , sajna ez a amd alaplapok egyik nyűgje , már sok ilyet olvastam itt hogy ramok egyenként tesztelve jók de ha már mind a 4 bent van akkor az alaplap vagy nem látja vagy hibázik
-
-
Tomko78
őstag
nem azért költöttem ennyit a gépre hogy egy elég régi technika mert ugye a hdd nem mai darab az lassítsa a gépem , mert ugye filmet ssd-re ez nem éppen okos döntés tenni , arra tökéletes a hdd , de rendszer alá már egy ssd ajánlott , de ugye kinek mi a fontos nekem a gyorsaság , én hdd vs ssd cserénél vettem legjobban észre hogy ejha ez igen , mert mikor a Phenom II X4 965 is váltottam FX-re jó jobb a FX de nem annyira mint hddröl ssdre , ez ugyan az volt vga téren is Ati 5850-ől GTX 570 -él se vetet hátra a fejlődés
Én mindenesetre imádom a ssd-t
-
Tomko78
őstag
válasz
Redneck #24717 üzenetére
Hát pedig gyorsabb a böngésző , gyorsabb a game is már nem azért , pl sokkal hamarabb betölti a mapot pl , nem lesz több fpsed de stabilabb lesz a fpsed , de ahogy egy cikkben is olvastam a mai gépekben ezt érdemes venni ez hozza a legtöbb + , mint pl 4-8 gb ram , vagy 4 helyett egy 8 magos cpu , de neked nem kell ssd az egy dolog de még más lehet élvezni fogja
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24579 üzenetére
miért lennél hülye ?
Csak annyi nálam vannak kikötések 1 : Csak személyesen lehet át venni 2: nincs hozzá hűtő csak maga a cpu tehát így egy oemnek felel meg
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24577 üzenetére
Hát na , és látod az én kis 965 meg itt porosodik a szekrénybe , egyesek hogy örülnének neki
Még kicsit várok hogy eladjam , de öröké nem akarom itt tartani dobok rá egy 10 ezer ft árcédulát és útjára engedem
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24575 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24573 üzenetére
Hát ja , nekem itt csücsül a szekrénybe egy 965 , na itt egy régi képem a 4.4 ghz
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24571 üzenetére
Na ja 4.4 ghz az már más tészta , de egy FX ez se nagyon gond
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24528 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
Redneck #24303 üzenetére
AMD se fogyaszt sokkal többet mint egy intel már nem azért a 20 FT ért , azt hogy az intel minimum TDP ad meg az az ö baja
De ha már a C&Q eset szó , azért FX sokkal hatékonyabb , csak hát ugye én nem szeretem és kilőttem nem szerettem hogy 1400 mhz vette vissza fele , így is elég nekem ez hogy 2 mag megyen ha csak netezek , mert minek menjen 1400mhz en
Én nem azt mondom hogy mindenkinek kötelező Phenom II FX-re váltani ,de viszont nem reménytelen próbálkozás
-
Tomko78
őstag
válasz
Apollo_21 #24300 üzenetére
Ha neked 22 ezer ft sok egy 120 gb SSD akkor neked tényleg a hdd való
, de ha pl nem akarsz drága cuccokat a gépbe venni ,de fel akarod gyorsítani a gépet akkor elég egy ssd bele , én a tesom régi gépébe tettem egy Adata ssd hát pöppet megváltozott a gép , szerintem ha vissza hdd tennék neki bele meg is lincselne
-
Tomko78
őstag
válasz
Redneck #24297 üzenetére
SSdre se volt szükséged , hát én meg hdd nem tennék többet a gépbe
már ez is egy ok hogy változtass , mai gépek ssd nélkül már olyanok , mint egy 150 ezer ft hangrendszer integrált alaplapi hangkártyával
Másik dolog , Phenom II 965 ilyet nem csinált , hogy ha nincs szükség rá akkor lekapcsol 4 magot
-
Tomko78
őstag
válasz
bluemirage #24201 üzenetére
Én nem amiatt cserélem le mert már kevés lenne a cpu , hanem inkább kicsit újítani akartam a gépen és ez jött szóba a 8320 annyira nem vonzót , inkább ez a FX-6300 , meg a cpum is elég jól húzható így azzal se volt gond
Prime 95
-
Tomko78
őstag
Csütörtökön megjön a FX-6300 cpum , így a szeretett 965 nyugdíjazom
Ha esetleg egy Nyíregyházi illetőségű egyént érdekel majd egy olcsó 965 cpu majd szóljon
-
Tomko78
őstag
Érdekes most nekem is írja a szorzót , hogy 4 - 18
pedig most még a C&Q se megy , érdekes ez a cpu-z
-
Tomko78
őstag
válasz
Apollo_21 #24081 üzenetére
De ezek nem oem gyártóknak vannak ? HDX955FBK4DGM is an OEM/tray microprocessor , HDX955FBK4DGI is an OEM/tray microprocessor , egyedül ennél láttam hogy nem csak oemes de ez 95 W TDP-s cpu HDZ955FBK4DGI is an OEM/tray microprocessor
HDZ955FBGIBOX is a boxed microprocessor -
Tomko78
őstag
válasz
bluemirage #24048 üzenetére
Nekem a régi Msi K9A2 Platinum alaplapban is jól ment a cpu , tehát neki is kéne mennie szerintem
-
-
Tomko78
őstag
válasz
KKK-007 #23969 üzenetére
Hát nem tudom , mert a 900 chipes alaplapok azok mondjuk elég forró fejűek , de a 890 nem kéne , szerintem rendelj egy AC MX4 pasztát és nézd meg azzal , ha azzal is ez lesz akkor lehet a cpu hűtőddel van valami , mondjuk volt nekem hogy véletlenül nem dugtam rá rendesen a ventik vezetékét a alaplapra és passzívban ment a hűtőm , hát egyből 62 fokra ment fel biosban csak lestem hogy ez vajon mi
-
Tomko78
őstag
válasz
bluemirage #23934 üzenetére
Phenom II X4 955 van neki , de akkor is alúlfeszelve doszt elégnek kéne lenni még a gyári hűtőnek is
-
Tomko78
őstag
válasz
JóGeri. #23887 üzenetére
Szerintem az a baj hogy az alaplapod csak 95 W tdp-s cpu hajt , és megnéztem és nem látom suport listában a 965 cput , és lehet letiltja a cput mivel a jobbik 965 is 125 W tdps a c3 as , a c2 es meg 140 w tdps egy ilyen lapot ajánlok a 965 mellé ha olcsó lap kell [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest