Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
és akkor mit csinálsz, kiveszed a vga-t? mert ha jól tudom, ez a hybrid, vagy dedikált vga-t lekapcsolósdi móka csak bizonyos vga-nál működik nem?!?! Csak most nem ugrik be pontosan. Valami VGA-s topikban kelleen megkérdezni.
szerk: Pedig sokukat csak azért tiltják le, mert nem tudják kielégíteni az igényeket valóban hibás darabokból. Ezért rengeteg hibátlan darabot árusítanak 2/3 letiltott maggal. + itt a hardveraprón is van néhány megbízható emberke, akik előre letesztelik, hogy valóban hibátlan-e a cucc.
-
Cadal
őstag
Szerintem ezen lapok bármelyike jó alapot nyújtana számodra, még tuning esetén is. A 955 Black Edition proci, úgyhogy ha szorzó emeléssel fogsz tuningolni, akkor csak a procin múlik, hogy mit bír majd.
Integrál vga miért fontos?
Esetleg előre tesztelt unlockolható prociban nem gondolkodsz? Mostanság egész jó példányokat lehet találni.
Amúgy 1 szavazat a giga lapra, (de csak azért, mert nekem is gigam van) bár az asrock is nagyon pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest