- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Ger_man #15898 üzenetére
Ok, rendben rákérdezek
Hú, erre szerintem egy szavam se lehet, mármint a 940 - esre, 3,6 - on ment játék /BFBC2, SC2/ , és prime95 stabilan... de inkább 3,4 - en használtam 1,2875 - ön
A 3,6 - ot most nem tudom mennyi volt, de 1,45 alatt volt , ha jól rémlikEzért is reménykedem, hogy ezzel a 965 - tel meglesz a 4 ghz
Motaba78
Már 965 - ös lesz -
Crossfit007
senior tag
-
csabika0001
senior tag
válasz
Ger_man #15308 üzenetére
Már leesett
24000Ft
PL ez a proci amiről beszélek most [link] kb 1,5 hónapig figyeltem az árát míg rászántam magam . És 24 volt az utolsó legalacsonyabb ár , össze vissza ugrál van hogy visszamegy 25 -26 ra. De lentebb nem megy.
Aki esetleg most tervez venni szerintem gyorsan dobja kosárba mert a készletek végesek . -
7600 GS
addikt
válasz
Ger_man #14974 üzenetére
Arra gondolsz hogy eddig mennyin hajtottam? Hat idaig 1,4V-on probaltam, de Battlefield Bad Company2 alatt kifagyott. Mosmar remelem jo lesz, beallitottam az altalad emlitett feszultsegertekre. Egyebkent ezt a C2-es revizioju procikban mennyi tartalek rejlik meg? A 4 Ghz meglehet vagy az az alom kategoria?
-
Borokafa
őstag
válasz
Ger_man #14504 üzenetére
Mivel a mag-kupak hőfok közti különbségek elég régóta fennálnak, már AM2-nél is küzdöttünk vele, általánossságban a kupakhőt szoktuk alapul venni. Ha jól tudom a bios is ezt figyeli. Unlocknál pl. nincs is maghőfok.
És bizony, az alaplap méri elég bonyolult módon, nem közvetlen hőfokot, hanem valamilyen feszültségből számol, ezt annyira pontosan én sem tudom.
Úgyhogy nem igazán van hozzá NB és egyéb perifériának köze. -
maxcooper
tag
-
Winne
nagyúr
válasz
Ger_man #13910 üzenetére
+(#13909) darál0w: ez jó hír, akkor már csak valami konkrétumot szeretnék kérni tőletek, mert én csak Intel vonalon vagyok érdekelt már régóta.
Ez ami van neki szintén 4 magos, de gyengus, elég lassú. Kell valami tempó, de nem akarunk teljes gépet váltani, egy procicsere, ami kb beleférne neki.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Ger_man #13577 üzenetére
Ha alapon megy a proci, nem hinném. Nekem a Q8300-at, (igaz alulfeszelve) de 3.2GHz-en passzívan 65°C környékén tartotta a Freezer 7Pro a maga 3 kis hőcsövével, Prime alatt.
Mod: BalaNce87: Ha van lehetőség rá, gariztasd a hűtőt, lehet, szarul zárták le, és kiszáradtak a hőcsövek. (Ez csak tipp).
-
vitya81
tag
válasz
Ger_man #13041 üzenetére
Nos, igazából nem fontos, hogy Asus legyen, mivel tényleg azok a legdrágábbak, de úgy gondolom, hogy emiatt egy megbízható márka is. Viszont hajlandó vagyok egy kicsit több pénzt áldozni alaplapra is, az sem baj ha később majd egy 6 magos procit is lehet belerakni. A kikötésem tényleg csak az, hogy DDR3 1600MHz CL9 Kingston memóriák jók legyenek hozzá, és a 140W-os proci is Bios frissítés nélkül passzoljon bele, no meg persze legyen PCI-E. Ha van integrált videokártya, az sem baj. Te tudnál valamit ajánlani?
Köszönöm a segítséget!Viktor
-
-
sCr89
tag
válasz
Ger_man #12984 üzenetére
OKés, rendben, néztem már tuning hűtőket, csak az a necces hogy a házam egy Thermaltake V3, és nemtudom hogy mi ami jol elférne benne( elv. 160mm ig fér be) néztem videokat de elégé kivan számolva..ezt a hűtöt néztem pl:http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=3264&product_id=309122
(Scyhte Ninja 3)
köszi a gyors választ -
BodnarCsab
csendes tag
-
tapppeeer
tag
válasz
Ger_man #11525 üzenetére
Köszi!!!
A dual core optimizer telepítése megoldotta a problémát!
A franc se gondolta volna, hogy a négymagosnak is kell ez a progi... korábban is volt hasonló jelenség 2 magos AMD procival, de ott játszhatóak voltak a játékok, csak időközönként berángattak... de mindenesetre ez akkor is fura, hogy tuning nélkül, dual core optimizer nélkül minden f@szán megy, tuningolva pedig már kell a dual core optimizer... hogy mik vannak!Mégegyszer köszi a tippet, eszembe se jutott volna ez a lehetőség!
-
tapppeeer
tag
válasz
Ger_man #11525 üzenetére
Hali!
32bites XP-m van. Minden energiagazdálkodási cucc ki van kapcsolva a BIOS-ban is. Az a fura, hogy 3,2GHz-en, tehát alapon minden frankón megy... csak szorzót emelek 3,6GHz-re és az említett játékok használhatatlanok lesznek... bár érdekes, hogy a Bad Company 2 meg teljesen jól megy 3,6Ghz-en is... nem értem. Majd még próbálkozok valamit variálni a BIOS-ban, mert csomó dolog "Auto"-n van, és lehet, hogy manuálisan kéne beállítani pár dolgot, amikor tuningolok.
-
fanti
addikt
válasz
Ger_man #11237 üzenetére
Télen még el lehet lenni a gyárival egy 18 fokos szobában.
De nyáron amikor a szoba 30 fokos akkor már bekapcsoláskor 3000-es fordulatszámmal teker a gyári hüsi, ha meg ráindítassz egy játékot akkor meg 5-6000 közé emelkedik a fordulatszáma hogy 60 fok környékén tartsa a processzort, és ugyebár ilyenkor rendesen süvít a venti.
HyperTX3, 212, TX2 ha nem akarsz sokat költeni rá.
Ezekkel még egy alapfeszes tuning is lazán belefér!
Ha feszt is emelsz akkor meg a 212 a belépő! -
O_L_I
őstag
válasz
Ger_man #11195 üzenetére
Köszi a linket. Nem is tudom hogy nem jutott eszembe Oliverda házatáján szétnézni
Alapvetően nem is plusz FPS-t várok az NB OC-tól inkább a rövidebb töltési időket és úgy tűnik talán ez be is jött de igazándiból nehéz megítélni.
Ami tény, hogy Freezer 64 Pro-ról Hyper 212 Plusra váltás minden várakozáson felül többet hozott a konyhára -
Skodry
aktív tag
válasz
Ger_man #11152 üzenetére
Értem,
nem akarom tuningolni bőven elég nekem így alapon (főleg mert 2magos procit vettem és véletlenül 4magos lett szóval elégedett vagyok)
Azt hozzátenném hogy majdnem nem sikerült 4magosítani és évekik használtam volna alvó magokkal.
Történet: Nagyokos Skodry belép biosba accre rá ,manual=> core 1 core 2 ,akkor mondom nincs bent több mag ....
Gonolkodok, legyen automatán... save ,restart x4 phenom... mák -
_Drox_
csendes tag
válasz
Ger_man #11083 üzenetére
Köszönöm szépen, és Neked is, AMD X2!
A 9500ast nem most vettem, még a sima 4200as X2-emen volt, azértn em cseréltem mert azt az infót kaptam hogy az is elég, de szemmel láthatóan nem megnyugtató.
Akor korulnezek, októberben bejátszik vagy CoolerMaster Hyper 212 Plus vagy
Zalman CNPS10X-Extreme, arról is csupa szépet olvasni.Még1x köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest