- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
maxcooper #14312 üzenetére
Bocs az új hsz-ért, lejárt a limit.
Az előző konfigomban egy HD4830/512 ketyegett, néhány kivétellel FullHD-ra is elég volt (minimális kompromisszumokkal). Az 5750/70 jóval erősebb nála, pláne, ha egy 4 magos procival is megtámogatod.
Ergo: javaslatom: Phenom II x4+HD5750/70/1GB, elég lesz egy időre. -
sg22
senior tag
válasz
maxcooper #14310 üzenetére
alap, de en inkabb i5on gondolkodnek, sokkal jobb mint a phenom, nekem is 955om van es eleg gyenge, ugyis hogy huztam rajta. vegyel egy i5os rendszert, sandy bridgeset, azt majd ha lesz penzed veszel bele egy videokartyad, addig ott az integralt
szerk: ha 19es monitorod van, akkor eleg az 5770, ha nagyobb, full hd, akkor legalább gtx 460ban gondolkodj, de 40k alatt mar van ujonnan 5850 is, ha a hasznalt nemjo neked
-
-
-
Ger_man
senior tag
-
Ger_man
senior tag
válasz
maxcooper #14287 üzenetére
Hát a 4870esek elég jól melegednek (hűtőtől függően 65-100°C), mert sokat esznek kb 160watt, de a GB tápod elég neki
(talán nagyon nagy Proci tuningnál akadály lehet (nagy fesz-emelés), de ez csak úgy hasra ütésre mondtam...
)
Nekem egy 500Wattos FSPm van Phenom II X4 mellett, és semmi bajomAz ATT meg egyenlő az Ati Tray Tool-al, ami Radeon finom hangoló progi, mert a 4870es 2Ds Idle órajelei 750/900mhzről csak 500/900mhzre csökkennek, ezért sokan csinálnak 2Ds profilt ATTben, amiben lejjebb viszik az órajeleket illetve a feszültséget... -40watt is elérhető
-
Ger_man
senior tag
válasz
maxcooper #14281 üzenetére
Hát 4870enél mindenképp ügyelni kell a hűtésre, ne vegyél ASUSos Glaciator hűtésűt, és a referencia hűtősek sem ajánlatosak, mert elég hangosnak mondják őket... nekem Sapphire-om van Silent Efficiency hűtésű, na az nagyon jó
Ajánlom még a Toxic-os verziókat (ezeknek még jobb a hűtésük, mert húzott karik).
-
Ger_man
senior tag
válasz
maxcooper #14279 üzenetére
Hát én is biztos 4870et vennék, persze ha nem gond a fogyasztás, ami persze ATTvel kiküszöbölhető
De ha újat akarsz akkor 20e ft alatt az 5670es jó választásnak tűnik... esetleg 5750en.
Nem tudom mekkora felbontásban játszanál, de nem hiszem hogy annyira szeretnék mondjuk ezek a karik játék alatt a fullHD, szóval szerintem elég az 512es memóriásak is, mint amit linkeltem
Nekem 4870em van 512es és 1440*900ban játszok, és semmi gondom a memória méretemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest