- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne ijesztegess kérlek, hétfőn szerelem össze a vasat, 955BE lesz benne, gyári hűtővel, Giga 770T-USB3 alaplappal. És 26 fok van a lakásban most! (jó a fűtés, jó a szigetelés) Ha nekem ez hangosabb lesz, mint az E6550-es Intel Core2 hűtője, sírni fogok
De ezekszerint akkor a Hyper TX3 a nyerő ha csendet, nyugalmat és tuningot akar az ember?
-
apollo12
veterán
elsőnek azt kéne le írnod hogy milyen alaplapot szeretnél ha nincs meg akkor aban tudunk segíteni de ha meg van akkor szerintem keress hozzá topikot mert ott jobban meg tudják mondani
meg már az XP fel tudod rakni a win 7 hez és csak annyit kell tenned hogy win 7 bellűl megnyitod és kész -
khorvat
senior tag
Hi!
Nekem GA-790XTA-UD4 es AMD Phenom II 955 BE proci van a gepemben es melle Kingston Hyper X DDR3 1600Mhz 2x2GB Kit van ezzel gond nelkul megy alaplapon a legujabb F3-as BIOS van ezzel huzaskor a CnQ is mukodik!
Es a memoriakat egyelore 1333Mhz-en hasznalom feleslegesnek ereztem az 1600Mhzen jaratast egyelore.
GEIL-rol talan vki majd tud irni en a Kingston melle rakok egy pipat az biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen routert?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest