- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Gabrikovics #23667 üzenetére
Azért ha egy mai programot futtatsz, akkor a c&q nem fogja visszavenni a frekit
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ger_man #23531 üzenetére
A foglalatos dologhoz nagyon nem értek, de a laptól nyilvánvalóan függ a proci vége.
Én a helyedben nem aggódnék. A prime olyan mértékben izzasztja, hogy olyat normális használat során soha nem kap a CPU.
Szerintem tök felesleges ezzel szenveded, inkább valós használat mellett teszteld.
Battlefield 3 abszolút jó mérce, nekem a játék első 2-3 percében dobott kékhalált ha nem volt elég a feszültség.
Ha a memóriák 1600-on járnak, akkor a CPU NB-nek adj egy +0.05-0.1 közötti pluszt és akkor azok stabilan fognak menni.
Látom C2-es a procid. Akkor sanszos, hogy sajnos több fesz kell neki de ezzel nincs tapasztalatom. -
BalaNce87
addikt
Újrapasztáztam a procit 2 év után és 10 fokkal hűvösebb adott program alatt
Szerintem sem igazán éri meg most FX-re váltani. Szerintem nem annyira ütősek, mint anno a deneb volt. Az Intel ráadásul nyáron jön az új procival, szóval azt is érdemes kivárni. -
BalaNce87
addikt
válasz
Redneck #23329 üzenetére
Ha hátrafelé fúj és mondjuk nincs a hátlapon egy kifelé húzó venti az is sokat számít.
Nekem most lehalt egy Scythe és így hátulról előre tettem. A táp így a prociról a tiszta meleget szívja fel és emiatt a hangja is jobban megjön.
Sokat számít az is ha van a bordán hátul is egy ami áthúzza rajta. -
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #23212 üzenetére
Szerintem őrült nagy külünbség nincsen a hűtések között (ebben a ktegóriában).
Talán csak a hang tekintetében.
Szerintem 50 fok alatt ezzel a fesszel és órajellel nehéz lenne tartani. Persze a ház mérete és szellőzése is fontos tényező. -
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #23210 üzenetére
A feszültségtől is függ!
-
BalaNce87
addikt
válasz
Apollo_21 #23198 üzenetére
Én S939ről váltottam S775-re (Wolfdale) és aztán váltottam AM3-ra (Deneb). Mindig próbáltam a legjobb ár érték arányt megtalálni és jelenleg úgy tűnik, hogy megint az Intel felé kacsingatok. Egyszerűen a gamer gépekbe nem ajánlható a mostani AMD paletta, mert irreálisan sokat fogyasztanak.
Hozzáteszem a mostani a 955-ös procim 1,375 re van gyárilag belőve de annyit még soha nem kapott két év alatt. 1,296 on megy 3700-at stabilan. 1,216 on megy 3600-at. Szóval ha sikerül egy jó példányt kifogni és rendesen alulfeszeled, akkor jó megoldás lehet (ugyanez persze Intel fronton is lehetséges). Lutrira viszont nem szívesen fizetek... -
BalaNce87
addikt
válasz
Lavidaloka #22872 üzenetére
Számomra is érdekesen hangzik. Én mikor alul feszeltem a procit 1.296V-ot kapott 3600-on. IDLE-ben 26-28 fokra lehűtötte a hyper 212+. Terhelés alatt így is simán 50 fok volt. Most hogy magasabb feszen használom magasabb frekin, magasabb HT órajellel így bő 34 fokos IDLE-ben és így forog 800 at a venti.
Az hogy terhelés alatt 800-at forogjon a venti egyszerűen elképzelhetetlenMármint lehet de akkor 70 fokos a kupak...
Most nézem, hogy 1.53 as feszt kapott?????????? Így már végképp röhejes. -
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
válasz
HERR Z #22405 üzenetére
Ez így igaz. Teljesen változó. Nekem 1.325 az alapfeszültség, de még tunungolva se kapott soha ennyit.
3600-on 1.216
3800-on 1.28 - 1.29
4000-en soha nem járattam még hosszabb ideig, de már így is 60 fok körül van Prime alatt. Sajnos ezek a procik nagyon melegednek és hát a hűtőn a ventis is 1800-at forog legalább. -
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #22398 üzenetére
Prime alatt mennyit pörög a hűtőn a venti?
-
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #22387 üzenetére
Mivel a Ramok nem 1333-on mennek (elvileg ez a normal érték), hanem 1600 on ezért már alapból javasolt egy kicsit megemelni. A beépített vezérlőnek az 1600 már OC.
-
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #22384 üzenetére
Utalhat másra is. Ez csak az egyik ok, amiért felesleges tovább növelni a proci feszültségét. Nekem mikor megvettem állandóan fagyott ha alvó állapotból felébresztettem a gépet. De volt mikor IDLE állapotban is csak úgy bedobta a kéket.
Valaki akkor azt tanácsolta, hogy picit emeljek rajta. 1.1-ről 1.175-1.2 re és megoldódik. Ez egy common probléma.
Pl az én régi ramjaim 1600-on vitték gyárilag a 7-8-7-24-et de a lapomban soha nem indult el így. Adtam a CPU-NB nek 1.2 ig és simán elment utána. Azóta láttam, hogy oda van írva az is, hogy 1.2V-os mem vezérlő mellett viszi ezt. -
BalaNce87
addikt
válasz
adammkaa #22376 üzenetére
Mit akarsz belőni?
Proci tuninghoz emelj feszt ha kell. 1.21 - 1.4 között ideális léggel.
Ha a memókat nem 1333-on járatod akkor CPU-NB nek adj egy picit és az sokszor megoldja a kékhalálozást.
Különben meg csak a szorzót emeld és kész. "FSB"-t hagy 200-on.
Feszültségeket manuálisan lődd be, hogy a lap adjon neki túl sokat. -
BalaNce87
addikt
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
yoken562 #22069 üzenetére
Én jelenleg egy 7850 el hajtom együtt 3700-3800 on. Szerencsére elég alacsony feszen viszi, de eléggé melegszik így is. BF3 Full HD alatt nekem elég jól kihajtja amúgy. Ott lehet kevesebb, ahol a procinak csak egy-két szála van terhelve.
Mindezektől függetlenül nincs ma olyan játék, amit a konfigommal ne tudnék megfelelő módon játszani.
Szóval megéri megvenni, de két-három év távlatában már annyira nem jó befektetés. Én két éve használom és még egy darabig nem váltok, de ha ma kellene vennem akkor lehet az Intel felé kacsingatnék inkább. -
BalaNce87
addikt
válasz
yoken562 #22065 üzenetére
Jelenleg MÉG éppen elég.
Az egyetlen gond vele, hogy magas órajelre kell húzni és sajnos nagyon termeli a hőt. Kell rá egy jó hűtő!
Ha azt akarod hogy terhelés alatt is csendes legyen, akkor egy nagyon jó hűtő
És mivel a tuning lutri az is lehet, hogy csak olyan tartományban viszi az elérni kívánt órajelet, amit léggel már nem nagyon lehet rendesen hűvösen tartani.
Nem tudom, hogy a mostani FX procik mennyivel jobb választások a mai helyzetben. Az bizonyos, hogy nem ennyire olcsók -
BalaNce87
addikt
válasz
Redneck #22000 üzenetére
Igazából nem is a hőmérséklet a kérdés, hanem az hogy elég hangos lesz a hűtő ha ennyire melegszik. És szerintem nem nagyon van olyan hűtő, amin nem pörög fel a venti ilyen melegedés közben. A CM Hyper kb 1300-1400 ig elég halk. 1500 körül már hangos, a házból is kihallatszik nekem. Márpedig folyamatos terhelés mellett 1600-1700 re felpörög. Prime alatt még gyorsabb és 60 fok körül van.
-
BalaNce87
addikt
válasz
pepusos #21981 üzenetére
Hát azt viszont érzem, hogy itt már kezd felborulni a feszültség és órajel arányossága.
A 3200 at szerintem 1.15-1.17 körül elvinné.
A 3600 at 1.216-1.248-on viszi.
A 3800 hoz már 1.3 körül kell neki!
Szerintem a stabil 4ghz-hez nekem is kérné a magas feszt, de egyszerűen leolvadna a rendszer.
Mivel lehet ezeket lehűteni 1.4-es fesszel??? -
BalaNce87
addikt
válasz
Redneck #21979 üzenetére
Itt mekkora feszültségek vannak?
Én 1.296 on járatom 3.8-on és játékok alatt soha nem fagyott még...
CPU NB 1.175 ön megy 12*206-on
HT 11*206-on
DDR3 1.344V 9-9-8-24 1600És hozzáteszem az alapfeszültségem 1.325 3200Mhz-hez. Ennyit még soha nem adtam a procinak, mert a 3600 at atomstabilan vitte 1.216 körül.
-
BalaNce87
addikt
Köszi a helpet.
Igazából a bordán van elöl is hátul is venti. Egyik rászívja, másik úgymond átszívja rajta.
Plusz a ház hátulján is van egy ami szintén kifelé szív.
Elől pedig van egy ami a vinyókra szív levegőt, de szerintem az az áramlat nem nagyon éri el a procit.
Úgy látszik ennyit számít az, hogy 1.216 ról 1.3 köré emeltem a feszültséget. Illetve a CPU NB is 1.2V on van 1.1 helyett.
Mondjuk ezek a Phenomok soha nem voltak hűvösek munka közben -
BalaNce87
addikt
Valaki használ itt hyper 212+ hűtőt? Ha igen elmondaná nekem, hogy adott feszültségen kb mennyire melegszik fel? Most, hogy 1.296 on van feszültség és 3800-on megy játék alatt 57 ig melegedett kb. Prime alatt 60 körül volt.
Előtte 1.216 os fesszel 3600-on használtam és ott azért hűvösebb volt.
Nem tudom, hogy akik 1.4 körüli fesszel járatják, azok mivel tudják rendesen lehűteni... -
BalaNce87
addikt
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
endruboy1 #21945 üzenetére
Nekem mikor megvettem az új hűtőmet ugyanez a jelenség fogadott.
Kicserélték és utána teljesen rendben volt.
Nekem se takarja be teljesen a kupakját de így is tökéletesen hűt.
A pasztás dolog is közbe szólhat, de ennyivel nem romlik a hűtési teljesítmény, mert a felesleges anyag nagy része oldalt kipréselődik. -
BalaNce87
addikt
válasz
torma1981 #21910 üzenetére
Megoldás lehet a klasszikus FSB tuning is. Nekem 18.5 ig megy a C&Q ezért csak 3700 ig megy ha szorzót emelek.
Az alap hűtő kurvára botrányos. Minden alapon is szarrá sül a CPU és ráadásul olyan hangos, hogy beleháborodik az ember. Ez nagyon igénytelen megoldás. Pédát vehetnének az intelről... -
BalaNce87
addikt
Nekem 955 ös procim van, de nekem 1.216 on viszi a 3600-at. Most 3800-on járatom 1.294 körül. Sajnos ez lutri, hogy milyen procit fogsz ki. Az is sokat számít, hogy milyen steppinges, illetve a lap milyen.
Nálam amivel gond volt az elején az a CPU NB feszültsége. Ahhoz, hogy stabil legyen a rendszer 1.1-ről 1.15-re, 1.2 re kellett emelnem. Ez alatt a gép rendszeresen fagyott és alvó módból nem tudott felébredni.A NB nekem 206*12, a HT 206*11 en ketyeg.
-
BalaNce87
addikt
válasz
desert_camo #21852 üzenetére
CM Hyper 212+, Hyper 212 EVO. De az AC Freezer-ek is elég jók.
Nekem 5-600 RPM et forog idle ben 212+. Nem is hallani. -
BalaNce87
addikt
válasz
apollo12 #21850 üzenetére
Régebi a lapom, 890GPA-UD3H. De szerencsére megoldottam FSB tuniggal a 3800-at. Igazad volt, elhasalt ennyi fesszel de adtam neki egy lépcsővel több kakaót és így gond nélkül letoltam az első 4-5 missiont. 1,264 ről 1,290 köré. Még mindig az alapfesz alatt vagyok amúgy.
-
BalaNce87
addikt
Én jelenleg 1.264-es fesszel 3811-en használom. Prime alatt kékhalált dob, de eddig semmilyen játékban nem halt el. 18,5 fölött is engedélyezi a BIOS hogy visszavegye a feszültséget a rendszer?
-
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14886 üzenetére
Most látom mennyire lementek a RAM árak...
24k-ért vettem 4giga ECO Mushkin ramot. Most meg már a Red Line is olcsóbb annál, ami CL6-os. -
BalaNce87
addikt
válasz
rumkola #13650 üzenetére
Ez így nem igaz, mert az órajelemeléstől is jobban melegszik. Szóval szerintem próbáld meg alulfeszelni a procit egy kicsit és akkor talán. Ezt is csak akkor, ha nem zavar a hűtő hangja, ami már alapon is sok lehet.
Nekem pl ha megy Utorrent és kicsit komolyabb sebességgel tölt fel vagy le máris megjött a hangja. -
BalaNce87
addikt
válasz
agemate #13623 üzenetére
Ja neeeeem, hyper 212+.
Csak volt vele egy kis vesszőfutásom, mert elsőre selejtes darabot kaptam és nem volt képes sehogy sem lehűteni.
1.2V-on már elvérzett egy pár perc után.
Ez annyira jó eredménynek számít? Nem nagyon ismerem az itteni helyzeteket.
Mondjuk így jobban belegondolva 1.3250 az alapfesz, tehát ennél azért jóval alacsonyabb.
BIOS-ban mondjuk kicsit többet mutat szerintem... -
BalaNce87
addikt
válasz
agemate #13614 üzenetére
1.216@3600
Ilyen alulfesszel ez a hűtő is jól produkál.
Megpróbálok még egy lépéssel lejjebb menni BIOS-ban. -
BalaNce87
addikt
Nah feltettem az új hűtőt és ezzel már "rendesen" hűt. Csak azért írom, mert igazából ez a venti olyan 1500-ig még halk de onnan felfele már nem annyira
Persze játékok alatt ennyi terhelést nem kap a CPU.
Szóval ez a hyper 212+ ár/érték arányban faja, de komolyabb tuninghoz nem elegendő! -
BalaNce87
addikt
válasz
agemate #13610 üzenetére
jah, 2800rpm
Nekem prime alatt 1.21V, 3600Mhz és 55fokosak a magok 4000-4500 rpm.
Ha visszavenném az órajelet, szerintem akkor is felmegy egy idő után kivéve ha rögzítem a fordulatszámot.
Ma kipróbálom az új hyper 212+-t, amit gariban kaptam.
Ez a Mugen 2 nagyon meggyőző100% load alatt 750rpm
-
BalaNce87
addikt
válasz
darál0w #13594 üzenetére
Ezzel amúgy nem feltétlenül értek egyet. Mármint azzal, hogy az alap hűtő nem elég. Akkor adjanak ki olyat, hogy tuningra hűtővel.
Nekem anno az E8200-as Wolfdale gyári hűtővel is vitte a 3400-at. Minimális fesz emeléssel. Aztán rátettem egy 3000 Ft-os EKL hűtőt, ami meg ilyen 24 fokra vitte le idle-ben, load alatt meg 44fok volt.Elképesztően jó processzor család volt a Wolfdale és mindenki tuningolta szerintem, aki tudja mit jelent.
Az már más kérdés, hogy az AMD processzorok sokkal jobban melegednek, de azért nézd már meg a gyári hűtést.Szerinted egy felső kategóriás TUNING (BE) procihoz ilyet kell csomagolni?
Apropó visszavittem a 212+-t és adtak egy másikat. Talán holnap lesz időm majd újra letesztelni és megnézni mit alkot. Ha ez is elvérzik, akkor felakasztom magamat -
BalaNce87
addikt
válasz
TeeBee73 #13580 üzenetére
Egész jó eredményeket érek el. 1.21V 3600 Mhz.
3700-on már sajnos elbukik. Persze alapfeszen 3800-3900 megvan, de most halkítani akarom ezt az amúgy is kurva hangos gyári hűtőt
Mondjuk azt eléggé furcsállom, hogy neked 1.44V-on is csak 4500ig pörög fel. Nekem 1.21V-al is felmegy odáig csak mondjuk nem 61fokos hanem 50. De akkor is fura... -
BalaNce87
addikt
Visszatettem a cooler master-es pasztával és most tesztelgetek. Most 3600on tesztelem, húzott belső NB-vel és 53 nál feljebb nem megy a hőmérséklet 10-15 perc prime után. Ennél nekem több nem kell.
Igen, vissza is viszem, mert ez nagyon gáz. A baj az, hogy ez egy kicsi bolt és szar a kínálat. Nem biztos, hogy be merem vállalni megint ezt...Tudtok nekem mondani pár jó hűtőt erre a procira? Úgy látszik ebben az ár kategóriában nem nagyon van igazi
A freezer pro milyen? -
BalaNce87
addikt
Hihetetlen ez a szar...
Visszatettem a gyári hűtőt.
Mindent alapra téve prime alatt 54 fokon megy. Hogy a faszba lehet, hogy a 212 plus meg képtelen erre?
Mondjuk azért így eléggé befűti a gépet az a kis lófasznyi borda. -
BalaNce87
addikt
Alapon így lehűl, de terheléskor elszáll..
-
BalaNce87
addikt
Szerintetek lehet valami gebasz a processzorral? Mert ha alapra rakok mindent még így se hajlandó lehűlni.
Másnak 1.44 volton 4Ghz-en 4500 Rpm-et forog és beáll 60 fokra gyárival? Nekem meg alapon így felmegy egy tuning hűtővel? -
BalaNce87
addikt
Itt van néhány nagyméretű kép arról, hogyan is tettem fel.
1
2
3
4
5
6
7Az egyik képen lefotóztam a procit és érdekes megfigyelést tettem. Sajnos a képen nagyon nem látszik de körben a proci kupakjának az oldalán nem sima a kupak, hanem ilyen durva recés. Ez nem tudom mi által keletkezhetett.
Bul07: ááá, úgy felmegy az rpm mint a szemét
Csak az a baj, hogy semmit nem ér
-
BalaNce87
addikt
Most oldalára tettem a házat és mivel most a procira nehezedik a hűtő súlya, most kicsit lassabban, de így is elérte a 60 fokot és emelkedett tovább.
-
BalaNce87
addikt
Az a baj, hogy valami tényleg szar, mert gém alatt is belép 60 fok fölé...
-
BalaNce87
addikt
válasz
TeeBee73 #13561 üzenetére
Lekaptam megint a hűtőt és lehúztam róla a pasztát, hogy csak kevés maradjon rajta. Nem változik a helyzet.
Prime alatt ugyanúgy felmegy a hőmérséklet. Folyamatosan nő, nem áll be. Alapjáraton sikerült megint nyerni egy-két fokot de terhelve még mindig csak megy felfele a hőmérséklet.
Én már nem tudom mi lehet a baj. -
BalaNce87
addikt
válasz
apollo12 #13503 üzenetére
Nem is tudom mi lehet, most tettem fel második alkalommal. Amúgy elég fura nekem ez az AMD proci. Intelhez képest nagy a kupakja. ÉS mintha úgy látnám, hogy a hűtő nem is fedi le teljesen a kupakot, hanem a 4 sarkánál, ahol le van kerekítve egy nagyon minimális rész kilóg.
-
BalaNce87
addikt
Nem értem, ma levettem és újra feltettem...
A helyzet az, hogy a gyári hűtővel is gyakorlatilag két perc prime után 60 fok fölé megy, pedig gyári feszen megy és 3400-on. Tehát gyakorlatilag 200 as freki emeléssel gyári hűtéssel is túlmelegszik.
Ezzel a a hűtővel, ami elviekben jobbnak számít még gyorsabban melegszik túl.Lehetséges, hogy a szenzorok rosszak? Vagy a processzorral lehet gáz?
Nem merem prime-al nyúzni, mert félek tartósan 60 fok köré emelni.A vicc az, hogy idleben leesik 30 fok köré a hőmérséklet
-
BalaNce87
addikt
Szasztok!
Most tettem fel az új hyper 212 plus hűtőmet a prockóra. Az a fura számomra, hogy rendesen meghúztam a csavarokat mind a négy sarkon, de a bordát ha erősen próbálom, akkor el tudom egy minimálisan forgatni.
Ez gond lehet? Ha igen akkor hogyan tudok ezen segíteni? Közvetlenül a proci felett van még egy rugós csavar, de hiába húzom nem szorul igazából. Szerintem ez nem segít...
Tettem alá pasztát is, próbáltam vékonyan csinálni, hogy ne jöjjön ki oldalt. -
BalaNce87
addikt
Szerintetek 1.35 ös kitemnek mennyi feszt adhatok? Most 1.425 ön megy és így viszi a gyári időzítést. Remélem nem sok neki
-
BalaNce87
addikt
955-ös proci és 890GPA UD3H
Pont én is ezt próbálom most. Adtam neki egy kis plusz feszt.
Amúgy az miért van, hogy a memória az SPD-ből a bios csak a 99924 olvassa ki. Persze aida alatt meg cpuzban is látszik, de BIOS-ban csak ezt teszi be normalra állítva. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az a helyzetem, hogy néha teljesen véletlenül újra-újra indul a gép. Feltehetően BSOD az oka, de nem igazán értem az okát. Nem hiszen, hogy a proci az oka, mert prime alatt nem nagyon hasal el.
Inkább a memóriákra gondolok. Mushkin memók, elvileg 7 8 7 24 et tudnak 1.35 ös fesszel. Volt többször az is, hogy sleep módból nem ébredt fel rendesen. Feltehetően ez is a memóval kapcsolatos.
A gyári értékeket nem nagyon viszi el, be se bootol a fent említett időzítésekkel. Most normal ra tettem biosban a feszt és így 1.5 körül ad a memóknak. Meglátom így stabilabb lesz e...
Gigabyte lapom van, hallottam hogy elég válogatósak, feltehetően itt is ez a helyzet. -
BalaNce87
addikt
válasz
Overlocker #11733 üzenetére
Na jó azt értem és számomra egyértelmű is, de szerintem ez a hűtő alapon is kevés rá...
Hiába az pár hőcső, annyira tömzsi az egész borda és annyira kicsi az a venti, hogy az valami félelmetes. -
BalaNce87
addikt
Most tesztelgetem a procit és elég szánalmas a gyári hűtő...
3.7-3.8 on prime-al tesztelek és pár perc alatt eléri a 60 fokot. Ez mi a fa**om?
Még feszt se emeltem neki!Amúgy most 3600-on pár óra Crysis után semmi baja nem volt, úgy látszik alapon tűri ezt az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest