- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
válasz
Storms #18838 üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni ,hogy a C&Q bevan kapcsolva mégis 40 fok körül mozog a proci, mi lenne ha ki lenne kapcsolva és "normál" órajelen járna (3.2ghz) akkor 50 fokon menne?
krisz
Neked is be van kapcsolva a c&q? Azaz visszaveszi az órajelet és úgy annak ilyen értékek? -
RootRulez
félisten
-
Eddie141
senior tag
Hát ezesetben már nem vagyok 100%alékig biztos, hogy a táppal van a gond. Táp miatt nem megy el a kép úgy, hogy a gép megy tovább. Ez elég ritka eset lenne.
Lehet, hogy érdemesebb, ha teheted, hogy visszaválts egy régebbi bios-ra. Lehet, hogy azt írja ki a gép, hogy unkown processor model, de ugyanúgy tuningolhatod, és jó esetben megoldódik a problémád.
Viszont, ha adódik lehetőséged, akkor próbáld ki egy másik táppal, de én előtte a hűtést is megnövelném (állíts be néhány ventit néhány forrób alkatrész felé, és megkátod, hátha.) Portalaníts is, az is befolyásoló tényező lehet. Sok a változó, így a lehetőség is, de mivel írtad, hogy a biosfrissítés óta csinálja ezt, így arra gondolok elsősorban.
Még egy kérdés:
Biosfrissítés óta jobban van húzva a gép? Vagy van egyáltalán húzva? -
darál0w
Jómunkásember
másikba már írtam neked...nemtom minek több helyen feltenni ugyanazt a kérdést...az oké, hogy Herr Z leírta neked, ő hogy használta. de ha már más a tápod, alaplapod, ramod akkor 100% hogy nem fog menni ugyanazon beállításokkal...tesztled ki te is.
vagy, tedd vissza a régi BIOSt, ha azzal ment. minek frissítetted?
-
Eddie141
senior tag
De az is lehet, hogy kevés neki a táp, vagy melege van.
Találkoztatok már olyannal, hogy a gép, ha házban van, nem hajlandó beindulni? Én ma másodszorMire erre rájöttem azthittem agyvérzést kapok
Most az asztalon szolgál, és tökéletesen működik (apropó kb 10 c°-minusszal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest