- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Egy hét múlva elmond valamit a OnePlus
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Hozzászólok Aktív témák
-
-
válasz
Borokafa #15057 üzenetére
lassú víz partot mos...
majd ha lerohad a cpu foglalata a jelenlegi AM2+ -os lapomnak, akkor csere
... najó.. meg ha sikerül a ramokat megboltolni
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
válasz
menyoronc #15214 üzenetére
passz
én az ilyenek miatt vettem külső ventivezérlő egységet...5 ventit vezérel kéynelmesen, LCD monitoros bigyóval..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
válasz
atti_2010 #15289 üzenetére
áh, elég ha megnézi a híradót. de nekem ilyen esetre még szokott segíteni 1-2 közüzemi számla. a színe még oké, de amilyen összegeket ráírnak
...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
-
halihó
lassan csatlakozom fixen a csoporthoz.
érdeklődnék, hogy mivel teszteljem a gépet, mert cpu-t cserélek. (meg alaplapot meg ramot, de mindegy)
lényeg X6 1090T vs FX 8150....
esetleg egy 3DM kell hozzzá, vagy a Heaven?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
és itt már látható az eltérés? előny hátrány stb?....
annyira nem lényeg, B3 és még pár gém alatt lesz a lényeg. caskhogy lássam amit eddig nem láttam. vagy mifeneköszönöm
-
nem tudom. carul mér az X6
4,3-4,5?... ehh
... még menne az felette is (nem léggel)?
asszem 4,7-et ment az előző tulajánál. hidro h100-zal azt hiszem....
a cpu-t nem adom még el. tesztelem majd bőszen őket...
tudom, az AMD bizonyos esetekben kazán. ez van. ezt válalltam[ Szerkesztve ]
-
-
urak...
elég egy 1600as ram az FX alá, vagy ragaszkodjak az 1866-hoz...?!...
gondolom minden normális 1600-os megy 1866-on, nem?!...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
válasz
bandika0626 #15559 üzenetére
jah, akkor okés. elég az 1,6-os ide.
-
válasz
Valkűr #15583 üzenetére
nah, majd erre én is kiv leszek itt nálam....
bár nálam hirtelen sokminen lesz cserélve (deszka, ram, cpu, hdd)de most amit copok Bf3 alatt, az halál -.-
-
-
nem, nem tervezem a szűz oprendszert....
(#15594) lee56
hát akkor remélem lesz változás.
8 szál + 8gb memó.... hát remélem. főleg, ha tudom magas frekin járatni azt a 8 szálat.. .(nem is tudom, ez számít a Bf3-nál?! )[ Szerkesztve ]
-
-
FX-8150, Giga 990FXA-UD3, SSD (tervben van, pénz függő), és 2x4GB 1600 (Corsair / Kingmax ) vagy 2x8 (pénz függő ez is)
az X6 oké, hoyg rendesen muzsikál, de a jelenlegi konfigom Bf3 alatt halál.... nem néztem mi a vége, de itt jelen felállásnál 3,7-et megy úgy, hogy csak a szorzót pöcköltem felfelé. többre nem is nagyon tervezem, nem értek én az efféle speckó tuningoláshoz
-
válasz
RVR400 #15605 üzenetére
FHD, minden low-on, és pl ha Métro-n 12x scope-pal ellesek valami füstös helyre, 15-25FPS-t esik a gém.
smoke granade-nál ugyan ez van.
nézegettem játék közben a procit/gpu-t... nekem nem mond semmit.
normál esetben a gpu terhelve 89-90%-os. ha a scope-ra váltok, felszökik azonnal 99%-ra.... persze ez csak egy bizonyos helyen, de akkor is. idegesítő.
a cpu annyira drasztikusan nem terhelődi, sőt!szerk
amit te linkelsz vidi, az a single. oda régen elég volt FHD+HIGH-ba az 5770-esem is. én a multiról beszélek...[ Szerkesztve ]
-
lehet, de megmondom a frankót, nem szívesen foglalkoznék én már ezzel a AM2+/DDR2-es vonallal....
majd az FX/DDR3-mal...
egyelőre lehet az X6-ot nem adom el, letesztelem FX/X6 mit megy a 990-es lapban. amelyik jobb, az marad[ Szerkesztve ]
-
-
annyira belaktam, annyira "ép"... XP/Vista óta ez az első oprendszerem, ami... ami "tart" (kop-kop)
nem válnék meg tőle. rengeteg régi játék mentése, ami mittudomén melyik rejtett mappában van.. stb stb." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
-
szemeteli a franc... kikérem magamnak
amit ő maga oda feltesz, az van csak. mást minden olyat másik partición tárolok/telepítek...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
nyááá, tudom
jólenne, de... anynira belaktam... nehezen szokom meg a változást. ilyen vagyokszerk.
megy itt a vita jobbra-barna. én 790x-ről váltok 990fx-re xDDDD[ Szerkesztve ]
-
válasz
Malibutomi #15672 üzenetére
nálam is 3 van
elöl-felül 230mm-es, hátul 140-es.... plusz ami a V8ason van.. de az 120as." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
nah, megvan a ram is. holnap gépszerelés. átállunk AM3+ -ra....
remélem megúszom win reinstall nélkül" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
-
válasz
Malibutomi #15919 üzenetére
igen, tudom, hogy ez a módi, ha....
csak mégse telefonálgatnék én ilyenkor, sem máskor igazán" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
najó, feladom.
keresek majd valakit aki ért hozzá. én nem basszus.....
annyi opció van a biosba, hogy azt sem tudom, ki kivel van....
-
-
válasz
vakond5 #15979 üzenetére
hmmm....
akkor ezt nem értem annyira.... de már most kezdem rühellni az FX-et... lehet kipróbálom a biztonság kedvéért az X6-ot is
-
válasz
Malibutomi #15983 üzenetére
990fxa-ud3
fx-8150
kingston hyperx blu 1600" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
válasz
vakond5 #15988 üzenetére
márakinek....
(#15989) Malibutomi
akkor lehet, nálam 4,2 a vége ezzel a módszerrel?! visszaosztott ramokkal.
ami elég érdekes....hmm....[ Szerkesztve ]
-
válasz
- = Zk = - #15998 üzenetére
hát, lehetséges a dolog.
előző tulajánál 4,7-et ment vízzel. szal, nekem sem ártana kicsit tolni rajta...léggel egy 4,5-lel kiegyeznék" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
válasz
Malibutomi #16001 üzenetére
1.452V CPU-Z valid szerint...
-
-
-
-
-
-
-
-
nem raktam újra... de ha meglesz az SSD akkor viszont mindenképp... szal erről nem is nyitok vitát
a W8at kipróbálom majd egy other vinyón.... kíváncsiságból
-
előbb ki szeretném próbálni csak úgy, szüzen. mielőtt élesbe is megvenném...
nem mondott senki semmi konkrétumot az előbbi kérdésemre, így... magad uram, ha....
(a vitás hozzászólásommal egyetértettem veled, hogy SSD-re csakis friss op)
(#16106) Malibutomi
haladok ,de... bosszant.
egyelőre a 4,2 megvan.. de léggel a 4,5nek menniek éne.. csak ugyebár nem nagyon értem én az FX tuningolást... nem olyan már, mint az X2-4-6tal volt...[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hardcore café
- Whisky topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Macska topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Drón topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest