Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
24.9.1-el nekem azert volt gondom 580-al de pont forditva, regebbi cimekkel. Valamiert nem mentek olyan regebbi jatekok amik opengl-t hasznaltak. El indult de csak fekete kepernyom volt. Pl. gzDoom-nal csak Vulkan es D3D-ben volt kep vagy Screamer 4x4-nel is. 24.7.1 visszatetele utan ujra volt kep.
-
válasz
jokeph
üzenetére
Nos, a 99%-os terhelés az már eléggé "bottleneck" a CPU szempontjából, vagyis bármilyen FX édeskevés már erre a szintre. Egyébként szinte bármilyen Polaris jó az FX-ek mellé, én 570, 580 és 590-el is használtam.
Anno én is előbb 7970 CF-t, majd 290 CF-t használtam ezekben a gépekben. Évekig elég volt mindenre ez a teljesítmény. Aztán nyilván váltottam modernebb rendszerekre és ezek megmaradtak hobby szinten bütykölős státuszban. Valahogy van egy sajátos atmoszférája az FX platformnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest