- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
jokeph #78518 üzenetére
Meglett azóta, de nem tetszik. 1.40V fölé lövi az idle feszt, de akkor valóban külön külön dolgozik mindegyik mag. Allcore load ~1.18V, de engem kicsit zavar az.
Készítettem egy ac 4.2GHz-es profilt is [kép] brahiból, de a végleges 4GHz aztán kész.
[kép]
Itt a HT 2600MHz, illetve a Vcore 1.16-1.18V közt változik. Fél órát hagytam, nem okozott semmi problémát, ez jó lesz 24/7.RAM. Igen, hagyom XMP-n. Azon futtattam TM5-öt, az szuper.
1866 úgy befagyott, hogy CMOS...Itt nincs Safe Boot nyomógomb, csak a két láb.
Alig van érték amihez hozzáférek, meg amúgy is, felesleges most.Pedig 1.53V-ra emeltem.
Ez a masina megy ajándékba, sok értelme nem lenne.
Én meg legalább ismerkedtem egy számomra újdonsággal.
Aztán jön a következő félgép, de azt sem tudom az milyen. Az is AMD, de semmi többet nem tudok. Összedugdostam, de nincs kép. Pedig működött amikor leváltották.
Van jobb felül OC gomb -
válasz
jokeph #78518 üzenetére
Az X99 lap általában nem pakolja hozzá az XMP DRAM feszt, figyelni kell, és manuálisan állítani.
A modern AM3+ lap automatikusan felpakolja, meg a Zen DOCP is, utóbbinál viszont custom allcore tuningnál szintén figyelni kell, mert akkor nem állítja a RAM feszt, fagyás, és a reboot utáni visszaállás sem műkszik, csak a BIOS reset.
Eléggé összetett lehet laponként az XMP kezelés...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spotify
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő