-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #78587 üzenetére
Annyi személyes tapasztalatom van hogy én Sapphire RX 5700 XT-t raktam a saját FX 8350-es gépeimbe az RX590 Nitro+ helyett. Amíg az RX590 esetén átlag 60-70% körüli processzor terheltséget tapasztaltam addig az RX 5700 XT esetén gyakori a 99%-os terheltség, vagyis már nem igazán "hajtja ki" az 5GHz-re húzott FX 8350 sem a újabb kártyákat.
Ez alapján azt gondolom hogy nagyjából az RX 5600 XT lehet az a kártya amit maximum érdemes az FX 8350-es gépekbe rakni úgy hogy legyen is értelme az upgrade-nek. Főleg úgy hogy ha nincs vagy csak alig van némi OC a rendszeren.
A másik tapasztalat hogy a Polaris-okhoz már nem hiszem hogy jön új meghajtó, kb augusztusi volt a legutolsó, míg a Navi 10-re simán felment a 24.12.1 WHQL ahol működik szinte minden opció, még az FSR is.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 17 - alap
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest