- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mostanában volt a kezem alatt egy centos meg egy fedora (redhat?).
a filerendszer meg az initscript meg nem szokott annyira problemas lenni, inkabb az, hogy adott feature eleresehez/valtoztatasahoz mindenfele misztikus helyen levo file-okat kell irogatni, amik semmilyen mas disztro alatt nem leteznek...Anno régen teszteltem suse-t. A registryjétől sikítottam.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #8696 üzenetére
a -t az tárgyrag akart lenni
szóval
DISPLAY=:0 conky -
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8692 üzenetére
a conkynal 'egyszerubb' nincs, annak pedig menni kell...
hibauzenet, miegyeb? nem lehet hogy a config file-jaban van valami elturva?
amugy alternativa az van, pl gkrellm, gdesklets, meg valami K betus is...MOD: latom lassu voltam
mi az a 10-es display? :-o
azzal a userrel akarod futtatni, amivel be is vagy lepve? mas (pl. xclock) megy?MOD2: ugye nem szoveges modu terminalbol akarod futtatni? ha igen, akkor irj ele egy DISPLAY=:0 -t
-
Speeedfire
félisten
válasz
Major Major #8693 üzenetére
-
Major Major
senior tag
válasz
Speeedfire #8692 üzenetére
ha nem megy a conky, akkor meg kell szerelni, nem pedig mást telepíteni. jobbat nem találsz
szóval mi a hibaüzenet, ha terminálból indítod? -
Speeedfire
félisten
ehhez a témához inkább nem szólok hozzá nem értek annyira a unix alapú rendszerekhez
az ubuntuval már régebben is próbálkoztam, ehhez van sok leírás
az általad leírt rendszerekről annyit tudok h a gentoo konfigja bonyolult viszont cserébe egy stabil és gyors rendszert kapunkmár fent van a rendszerem
elég sok mindent pakoltam bele
csak sajnos a conky-t nemtudom futtatni
van vmi más program ami hasonló?
a cpu és memória kihasználtság érdekelne -
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8688 üzenetére
szerintem meg a Debian bonyolult
a nagy elonye a 0-rol epitkezesnek, hogy mire elkeszul a rendszer, remekul fogod ismerni
a Debiannal meg a legfobb problemam az, hogy az altala hasznalt megoldasok nagy resze Debian-only, vagyis ha masik Debian ele kerulsz, akkor lehet brillirozni, de barmilyen mas rendszer elott csak nezel kukan hogy most mi ez... -
stork13
aktív tag
válasz
Speeedfire #8684 üzenetére
Ez esetben válassz olyan disztrót amit a nulláról te építesz fel és csak azt telepíted ami kell, illetve csak az indul amit engedélyezel (gentoo, arch pld.). Nagy szívás az elején, de megéri.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8684 üzenetére
meg legalább elmerülök a linux rejtelmeiben
nem sűrűn látok több oldalas karakteres felületet -
Speeedfire
félisten
válasz
Major Major #8683 üzenetére
viszont biztos vannak olyan szolgáltatások melyek nekem nem kellenek és automatikusan betöltődnek
-
Major Major
senior tag
válasz
Speeedfire #8682 üzenetére
ez a leírás majdnem ugyanazokat a csomagokat teszi fel, mint amik a crunchbangben vannak, tehát nem lesz gyorsabb nála a kapott minimal installod. de ha végig akarod szenvedni, lelked rajta.
a feltelepített egyéb programok nem lassítanak, ha nem futnak, cserébe kezdőként lehet, hogy pár évet spórolsz magadnak -
Speeedfire
félisten
válasz
Major Major #8681 üzenetére
az ubuntu fórumban ez már ki lett tárgyalva
ez a gép kevés hozzá
az ubuntu lite sem lassú de reményeim szerint ha csak azt rakom fel amire feltétlen szükségem van iszonyat gyors lesznekem csak a server funkciók kellenek, semmi irodai meg multimédiás cucc
-
Major Major
senior tag
válasz
Speeedfire #8680 üzenetére
tedd fel a crunchbang liteot, majdnem ugyanezt kapod, és sokkal hamarabb végzel vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8679 üzenetére
úgy döntöttem ez alapán megcsinálom szerény kis gépemre a konfigot, remélem reggelre meglesz
bocs a sok off miatt de ez a projekt úgyérzem életem meghatározó része lesz -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8678 üzenetére
feladom
nagynehezen felraktam rá pár programot erre persze h még csak az ssh szerveren sem tudom elérni
még root-ként sem -
Speeedfire
félisten
válasz
stork13 #8677 üzenetére
köszi
mellesleg mitől ennyire gyors ez a rendszer?
egy alap debian fluxbox-xal is lehet ennyire gyors?
csak azért kérdezem mert azzal kevesebb lenne a gondmert jelenleg 8 oldal van megnyitva h életre tudjam kelteni a kis rendszeremet
még 1 kérdés terminál ablakba h lehet beilleszteni parancsot?
-
stork13
aktív tag
válasz
Speeedfire #8676 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
vki megtudná nekem mondani h dsl linuxhoz milyen csomagok érhetők el?
esetleg meglehet valahogy oldani h az ubuntus csomagokat is nézze?van pár csomag amit nem találok meg apt-get-tel, viszont kernel fordítást meg nem akarok csinálni
-
Speeedfire
félisten
válasz
ngabor2 #8666 üzenetére
valószínű tényleg a vmware miatt nem látta
beraktam a kis vinyómat a gépbe
20 perc szórakozás után feltudtam rakni
grup vmi miatt nem ment de lilo-val igen
az egész rendszer 14 mb ramot eszik és 0% a proci
kíváncsi lennék rá h a még régenni géppel mit produkálna
p1 166 mhz 48 mb edo ram s3 vga 0.5 mb vram-mal
lehet valamikor megis próbálom -
ReJim
őstag
Sziasztok!
Megkérdezem, talán tudtok segíteni:
Ha van egy négy bementes DVR kártyám, ami hardveresen tömöríti a képet/filmet, és van hozzá linuxra támogatás, akkor elméletileg gond nélkül tudom küldeni egy időben a négy kamera képét? a tömörítéssel nem kell foglalkoznom, csak a továbbküldéssel? (pl ffserver.)Félve még egy kérdés: Ismertek olyan kártyát, kártyatípust, ami támogatott linux alatt, és hw-es tömörítése van? (És mondjuk kapható magyarországon is...)
Geovision GV600-al szenvedtem linuxon nem támogatott, de a minősége sem megfelelő.(2 kamerával már sokat késik)
Miközben GV600-hoz keresgéltem megoldást, GV800 linuxos bttv configjaiba futottam: [link]
ezek szerint, a GV800-at be lehet lőni? Egyiknek működik, másiknak meg nem. De friss kernellel működnie kellene... vagy a friss kernel még nem jelenti azt, hogy benne van az oldalon linkelt gv800 patch? -
ivivan
tag
Sziasztok
Kicsit zavarban vagyok, mert ilyet még nem láttam. A munin-ban a verzió váltás óta (etch->lenny) nem megy a exim_mailstats plugin és ma rászántam magam végre, hogy megnézem mi baja van.
A problémát a következőképpen tudom összefoglalni:new:/home/ivivan# sudo -u munin cat /var/log/exim4/mainlog
cat: /var/log/exim4/mainlog: Hozzáférés megtagadva
new:/home/ivivan# ls -la /var/log/exim4/mainlog
-rwxrwxrwx 1 Debian-exim Debian-exim 3091884 okt 26 16.22 /var/log/exim4/mainlogTehát a mindenki által olvasható, írható, bármit csinálható fájlt a munin felhasználó nem tudja olvasni. Nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
ivivan
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni Tomcat konfigolásban?
Előre is köszi!
lakisoft -
bambano
titán
válasz
Speeedfire #8664 üzenetére
bootolás után terminalban dmesg és amit kiír, abban benne vannak a kernel parancssori paraméterek, abban pedig a root partíció helye is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Speeedfire #8664 üzenetére
mivel vmware alól nem lát ki (virtuális gép), ezért nem csoda, hogy nem látja a vinyót. közvetlenül kellene valahogy a gépen futtatni, addig nem igazán tudsz vele értelmes dolgot csinálni.
-
Kommy
veterán
válasz
Major Major #8660 üzenetére
Sajnos ezek nem is léteztek. De rájöttem ,hogy kell egy másik csomag amiben benne voltak, szóval most már nem ír hibát.
-
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #8662 üzenetére
cat /proc/partitions
-
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8656 üzenetére
fel kepernyonyi output neked semmi?
amugy meg azt tessek beirni, amit mondtam, ne csak a felet... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Speeedfire #8658 üzenetére
ja... az lehet. az alól úgy tűnik, nem lát semmiféle vinyót.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Speeedfire #8656 üzenetére
van reakció... azt mondja, hogy unable to open...
a cat /proc/partitions mit mond?
esetleg egy ls /dev/*
(live rendszernél annyira nem lesz hosszú.) -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom , hogy heartbeat-et szeretnék telepíteni, openSUSE 11.1 x64 alatt. Yast-ban felrakom a heartbeat csomagot (2.99) és eztán megcsinálom a konfigurációs fájl a ha.cf-et és az authkeys-t.ha.cf:
crm on
bcast eth0
node ha1 ha2authkeys:
auth 1
1 sha1 HI!és amikor el akarom indítani a /etc/init.d/heartbeat start paranccsal akkor a következő hibaüzenetet kapom.
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Client child command [/usr/lib64/heartbeat/cib] is not executable
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Directive failfast hacluster /usr/lib64/heartbeat/cib failed
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Client child command [/usr/lib64/heartbeat/stonithd] is not executable
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Directive respawn root /usr/lib64/heartbeat/stonithd failed
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Client child command [/usr/lib64/heartbeat/attrd] is not executable
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Directive respawn hacluster /usr/lib64/heartbeat/attrd failed
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Client child command [/usr/lib64/heartbeat/crmd] is not executable
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Directive failfast hacluster /usr/lib64/heartbeat/crmd failed
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Heartbeat not started: configuration error.
heartbeat[3158]: 2009/10/23_14:27:22 ERROR: Configuration error, heartbeat not started. -
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8652 üzenetére
az hogy "semmi reakcio" teljesen kizart, VALAMI biztos hogy tortenik
-
bambano
titán
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8651 üzenetére
beírtam a fentit és semmi reakció
asszem nem fogok sokáig ezzel sz@rakodni
pedig biztos nagyon gyors rendszer lehet -
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8649 üzenetére
bocs, az nem cfdisk, hanem fdisk
nem is ertem hogy kerult oda az a c -
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8645 üzenetére
hat akkor nezd meg, hogy egyaltalan mit lat...
sudo cfdisk -l /dev/?d?
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #8645 üzenetére
én csak sda-t láttam eddig, sha-t partíciónévként nem...
-
Speeedfire
félisten
vki megtudja mondani nekem h a dsl miért nem látja a hdd-t?
próbáltam particionálni de se a hda-hdb se az sha-shb opciókra nem reagált
azt írta ki h nem találja -
ttower
aktív tag
hello
debiannal meg lehet oldani hogy egy másik gép(egy novell 6-ot futtató szerver) ldap adatbázisát használja bejelentkezésre? a novelles gépen vannak a felhasználók, és meg szeretném spórolni az összes átmásolásást/későbbi szinkronizálását.
előre is köszönöm
ttower -
Lenry
félisten
válasz
ngabor2 #8640 üzenetére
nem hogy tényleg annyi?
én egyszer egy 128megás pendrive-al jártam úgy, hogy valami baja lett, nem lehetett használni, leszedtem hozzá a gyári javítóprogramot, az valamit csinált vele, és nem csak megjavult, hanem onnantól 256 megás lett. hibátlanul ráírható és visszaolvasható volt 256 megányi adat róla
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #8639 üzenetére
no, ez nem jött be. az ál-32GB-os továbbra is 32GB-osnak hazudja magát.
root@lizard:/home/ngabor# dd if=/dev/zero of=/dev/sde bs=512 count=1
1+0 beolvasott rekord
1+0 kiírt rekord
512 bájt (512 B) másolva, 0,0037439 mp, 137 kB/mpParancs (m = súgó): p
/dev/sde lemez: 33.5 GB, 33553907712 bájt
64 fej, 32 szektor, 31999 cilinder
Egység: cilinderek 2048 * 512 = 1048576 bájt
Lemezazonosító: 0x2c00cd0a -
ngabor2
nagyúr
van nekem egy problémám...
adva van egy 4GB-os sd-kártya. nem sdhc, hanem sd. ez le lett formázva egyszer 1GB-osra. most nem bírom visszahozni. fdisk-kel új part. táblát létrehozva is csak 1GB-t lát. (win alatt is próbáltam, ott látja, hogy van partícionálatlan terület, de nem tud vele mit kezdeni.) fel lehet valahogy támasztani az összes helyet?
valamint van egy 128MB-os kártyám, amit 32GB-osnak ismer fel, gondolom itt is a part. tábla van megbuherálva. ezt vissza lehet állítani?
-
tikodi
tag
Sziasztok,
Milyen linux-ot érdemes felrakni egy régi p4-es laptopra, 20gb vinyóval és 256 rammal?
Az ubuntu 8.10 kifagy miután felrak valami frissítést és ezután minden indítás után beáll, a debian 4 meg telepítés közben fagy be. ( valszeg valami hardver baja van a gépnek, memória vagy nem tudom, de winfos elszaladgál minden hiba nélkül)
Valami olyasmi kellene mint az Ubuntu mix ami intel atomra lett csinálva. Szüleimnek lenne jó netezni, ők ilyen mindenre rákattintósak szóval ezért kellene a linux, windows-t nem lenne erőm 2hetente újraraknimeghát a 256-rammal így is lassú, még vírusírtót mellérakni...
( ubuntu live hoz hasonló is jó lenne, ha nem dvd-ről menne, mert úgy kegyetlen lassú a dvd olvasó miatt )ötlet?
-
rekid
addikt
hello!
egy kis segitseget szeretnek kerni.
Adott egy debian, exim open ssl-el. eddig tokeletesen ment a pop3 ellenben most the bat és outlook nem kapcsolodik fel mondvan ssl idejemult (3.0 asszem és 3.1 kell) elvileg openssl upgradelve lett de a problema nem szunt meg. kell valamit kulon allitani?
Üdv! -
djuice5
csendes tag
Hát akkor miket? XD
-
djuice5
csendes tag
Mégvalami!!! kivettem mindkét ram-ot és akkoris 16 megás
és még a win95 elis indul és csinálhatok bármit 16 mega ugyanúgy megvan
sztem lehet hogy ez az alaplapba építhetett integrált valami lehet aztán a két ram slot csak bővítés céljára szolgálhat de akkor pedig nemműködnek :S
-
djuice5
csendes tag
Hoppá hoppá, tudom nem ide kellene írnom de ha már témánál vagyunk akkor felfigyeltem valamire. Ugye a gép 16 mega RAM-ot ír nekem és ezt minden bekapcsolásnál újraszámolja, a gép hátuljábol levehető egy lamella és mögötte 2 darab RAM van és mindegyikre azvan ráírva, hogy 16 Megás, már itt nem stimmel a dolog, hogy a duplája kéne hogy legyen. Aztán próbáltam játcani velük, hogy az egyiket kivettem és úgyis 16Megát írt amikor az egyiket kivettem, szal tök mindegy mennyi ramot teszek bele és meik slot-ba akkoris 16 megát mutat :S talán tönkre mehetett valami? vagy csak ennyit tudna maximálisan kezelni? Hát én már nemtudom, és a pláne, hogy ilyen pici ramokat még életemben nemláttam, nemis EDO ramok nemis laptop SD-k hanem nemtudom mienek.
-
djuice5
csendes tag
Köszi a válaszokat, hát megpróbálok valahonnan még RAM-ot keríteni aztán meglátjuk, hogy mi lessz belőle
csak azzal is az a gond, hogy olyan régi, hogy biztos nemfogok seholse találni
-
Major Major
senior tag
válasz
Major Major #8625 üzenetére
na hülyét csinálok itt magamból az ellentmondó infók miatt
szóval e szerint elég a 16MB is a DSL grafikus felületnek -
djuice5
csendes tag
Működik!!! egy parancsal a Grub-ban betuttam boot-olni CD-röl a puppy linux-ot viszont amikor az indult volna az is ugyanígy megált annál hogy:
Loading vmlinuz.........................
Loading initrd.gz................ready.
Uncompressing Linux... OK, booting the kernel.és ennyi. a gép csak áll és áll, nincsen lefagyva mert villog a kurzor viszont besem tudok írni semmitse :S talán a gép lenne tulságosan régi?
-
djuice5
csendes tag
Hát kipróbáltam azt a boot floppyt-de amikor ez van hogy "boot: " és belehet írni valamit akkor beírom hogy "dsl fromcd" akkor betöltene még a lemezröl valami kernelt és ott megáll a gép, egy pillanatra felvillan a töltés jelző azután csak áll és nem csinál semmitse, de am bármien parancs után amikor a floppy-rol indítaná a kernelt akkor megnyekken :S olyan boot lemez nincs amit ha beteszek és mondom neki hogy boot-oljon cd-röl akkor aztis csinálja hogy átirányít és nem magát akarja először betöltögetni?
am köszi a gyors választ mert sztem ez működne csak nem akarja a sorsát XD
-
djuice5
csendes tag
Üdv! Abban kérném a segítségeteket, hogy adott egy Pentium egyes laptopom (Gericom FMA86T) amelyben van CD-meghajtó de sajnos ő nemtud CD-ről boot-olni... de én egy linuxot szeretnék rátenni mert win95 az gagyi és már 98 nemigazán menne rajta
szal ha meglehetne oldani azt a boot-olást lemezröl légyszi írjátok meg! esetleg indító lemezzel vagy valami hasonló segítséggel talán. A másik kérdésem pedig uygebár kellene nekem valamien nagyon kis méretű linux is amely elfut ezen: 133Mhz proci, 16M RAM, és 1Gb HDD
ha tudnátok ilyet az nagy segítség lenne nekem! (jahh és nincsen rajta USB, hogy pendrive-röl boot-oljak)
-
Kommy
veterán
sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vpn-en keresztül kapcsolódok az iskolai hálózathoz, ahol lennének a gépek amiket el szeretnék érni van egy windowsos gépe aminek az ip címe mondjuk 172.20.16.212 és van egy linuxos gép aminek 172.20.16.220 ez a két gép tudja egymást pingelni, és én itthonról tudom a windowsos gépet, de a linuxost. Amire tudok gondolni, mint hiba, hogy a br0-ra állítottam be az ip címet, de szerintem ígyis kellene mennie, vagy még talán annyi lehet a hiba , hogy nem írtam be átjárót ami a 254-es a windows-os gépen. A hálózati kártya egy switchbe van beledugva amire ugyan úgy van rádugva a windowsos gép is. -
bambano
titán
válasz
Major Major #8609 üzenetére
kevesebb. mint fele
-
libapache2-mod-evasive - van valakinek tapasztalata ezzel a modullal? Tényleg képes megfogni a DoS, DDoS támadásokat?
-
válasz
ambipur #8605 üzenetére
RAID használatakor mellőzni kell a GUI-s telepítőket, általában a karakteres felületűek adnak lehetőséget RAID (és LVM) létrehozására. Az 5-ös Debian telepítőjét nem ismerem, de Ubuntuból pl. alternate vagy mini telepítő kell (ez utóbbi erőteljesen hajaz a Debian netinstalljára).
-
ambipur
tag
Szervusz!
NVIDIA nForce 590/570/550 SATA Controller, NVIDIA nForce RAID Class Controller. Ezt sikerült kiderítenem Everest-el. Egyébként egy ASUS M2NE alaplapról van szó.
-
ambipur
tag
Halihóóó Emberek!
Linuxot szeretnék telepíteni a gépemre. Két azonos méretű SATA HDD van olyan RAID-be kötve (at alaplapon van egy RAID vezérlő), amelynél a két merevlemez méretét összeadódva látom, a sebesség duplája egy merevlemez sebességének, de az adatbiztonság nem jobb, mint egy merevlemez esetén. Próbálkoztam Debian Linux-al, de az is két külön SATA merevlemezt látott. Létezik olyan Linux disztribúció, amelyik telepítéskor felismeri ezt a RAID összeállítást, vagy külön drivert kell telepíteni, mint ahogy azt pl. Windows XP, 2003 telepítésekor is tettem? Előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest