Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vpn-en keresztül kapcsolódok az iskolai hálózathoz, ahol lennének a gépek amiket el szeretnék érni van egy windowsos gépe aminek az ip címe mondjuk 172.20.16.212 és van egy linuxos gép aminek 172.20.16.220 ez a két gép tudja egymást pingelni, és én itthonról tudom a windowsos gépet, de a linuxost. Amire tudok gondolni, mint hiba, hogy a br0-ra állítottam be az ip címet, de szerintem ígyis kellene mennie, vagy még talán annyi lehet a hiba , hogy nem írtam be átjárót ami a 254-es a windows-os gépen. A hálózati kártya egy switchbe van beledugva amire ugyan úgy van rádugva a windowsos gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest