- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahoo
aktív tag
Volna még egy kérdésem az awk-hoz, mégpedig hogyan tudok parancsosori argumentumra hivatkozni a print esetében? Ugye a hivatkozási értékek $1(első argumentum),$2(második argumentum)...., ez awk-ban hogyan működik? A lényeg, hogy adott egy shell, melyben egy argumentumra szeretnék hivatkozni, illetve egy másik megoldás lehetne, hogy egy változóba eltárolom az argumentum értékét majd azt íratom ki az awk-val! Melyik járható és hogy nézne ez ki a gyakorlatban?Köszönöm!
-
bambano
titán
Úgy érted, hogy eddig nem törtek meg accot és ezzel a támadási típussal nem törnek meg accot. Azt elég bátor lenne kijelenteni, hogy más módon nem hekkelhető a rendszer...
Pár napja azt írtad, hogy az egész cucc meghaladja a képességeidet
USB-s vinyót backupra nem sok értelmét látom... Ha valami táphiba vagy tűz miatt megáll a cucc, akkor viszi a vinyót is a diszkrétre...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
FixY67
senior tag
Azért 700, mert a RAID elveszi kb. a harmadát.
Diszkbetelés és egyéb problémák ellenőrzésére meg érdemes lenne összeismerkedned a Nagios nevű eszközzel. Biztonsági problémák ellen nem véd, de ha betelik a diszk, fogyóban a memória, valaki folyamatosan 100%-on hajtja a CPU-t stb., akkor figyelmeztet e-mailben, SMS-ben, vagy ahogy óhajtod.
...
-
bambano
titán
De nem marad ugyanaz, mert először a web szerveren levő cuccok segítségével megtörnek egy mezei accountot, majd utána megtörik a rootot is. Azt pedig, hogy hogy jutnak egy mezei accountról rootig, azért időközben foltozni szokás. Viszont a rootkitek első lépése, hogy pár fontos fájlt (libc-t, ps-t szinte mindig, de szerintem init-et is, meg még olyanokat, amik rendszerint setuid rootosok) lecserélnek, a takarításhoz ezeket muszáj visszaállítani.
Rendesen ezt úgy érdemes, hogy látod, hogy felnyomták, legyalulod nullára a diszkeket, pxe-vel felrámolsz egy alap debiant, utána update, visszarakod az adatokat és mehet. Mindezt természetesen felügyelet nélkül.
Egyébként sem ártana menteni a cuccokat, mert láttunk már diszket megdögleni. Az egybeparticionálással továbbra is az a fő bajom, hogy egyes területeket más mount opciókkal illene mountolni, de a /dev-et nem lehet nodev-vel, a /usr-t nem lehet noexec-cel, stb. Pontosabban lehet, de nem praktikus Egyébként pontosan ugyanakkora valószínűséggel telik meg egy 20g-s mint egy 200g-s partíció. Ha minden rendben van, akkor a 20g-s sem telik meg. Ha meg baj van, akár hardver, akár betörtek, akár bekaptál egy ddost, akkor meg mindkettő megtelik, az egyik valamivel tovább bírja.
Az se lenne baj persze, ha sok meghajtón lenne a diszkterület, hogy szét lehessen osztani az io terhelést. pl. adatbázis ideális esetben külön diszkeken, stb.
A latexet kösz, de ezekről tudtam. Az érdekelne, hogy valamelyik kedves fórumtárs azt mondaná, hogy nálam ez így működik, napi használatban.
-
bambano
titán
No, kicsit bővebben:
a te egyik nagy bajod az, hogy akkora mennyiségű ismeretlen forrásból származó cucc van a gépeden, amiért épelméjű ember nem tud felelősséget vállalni. Azt mondtad, 400 domain, ebből legalább 100-ra külsősök töltögetnek fel anyagot, Ergo lövésed nincs, hogy mit, és ennyit egyszerűen lehetetlen kézzel auditálni, átbogarászni ismert és ismeretlen programozási bugok iránt. Ha nem tudod megvédeni a gépet a feltörés ellen, akkor egy megoldásod maradt: megcsinálni, hogy baromi nagyon gyorsan újra lehessen telepíteni nulláról. Ehhez kell másik gép és pxe.Az egy partícióra rakásnak meg az a nagy hátránya, hogyha valami elszalad (pl. meglökik egy ddos-sal a kernelt és ettől sok lesz a log), akkor előfordulhat, hogy megállnak azok a cuccok, amik arra a partícióra akarnak írni. Ha egy partíciód van, akkor minden megállt.
A távoli szervizproci meg arra jó, ha nem felügyelet nélkül akarod újrahúzni, hanem kézzel... Én mostanában már nem veszek ilyen nélkül gépet. Olcsóbb 20-30 rugót kiadni egy kártyára, mert ez kb. két tank benzin.
-
Vladi
nagyúr
""A pxe arra lenne jó, hogy hálózatról újra lehessen rakni a debiant."
Aha, hát ezt nem értem :-)"
Be tudod úgy bootolni a gépet, hogy nincs rajta os. Ez egy minimális rendszer úgyudom, pont erre jó. Rácsatlakozol távolról és beállítod, hogy debiant telepítsen netinstallal. 200 km-ről.
(#9040) bambano:
A dokumentum mérete alapján a nyomtató nem válogatja le automatikusan?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
bambano
titán
Ajjajj, nagy itt a baj...
azzal kellene kezdeni, hogy az előfizetőiddel megértetted, hogy 100%-os rendelkezésre állás nincs. Egy géppel, ilyen cuccal a 95% is elég nagy bátorság, az pedig évi 18 teljes nap leállást engedélyez. Minden további 9-es (95-ről 99-re, majd 99-ről 99.9-re és így tovább) alsó hangon duplázza, de inkább 4-5-szörösére növeli az előfizetés díjakat.
ha nem lehet a hostolt domainek gazdáival megértetni, hogy van rendszeres karbantartási időszak, amikor nem megy a cucc, akkor itt van vége a dalnak... kell lenni időpontnak, amikor lemountolhatsz egy fájlrendszert és átméretezheted. vagy majd megmondják az okosok, hogy melyiket lehet menet közben is.
A pxe arra lenne jó, hogy hálózatról újra lehessen rakni a debiant.
A második gép meg arra, hogy azon legyenek a cuccok, amit szolgáltatni kell.
A dellben távoli szervizprocesszor van?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Arra, hogy ne teljen be egy partíció, ext3-as fájlrendszer és lvm való.
A mountról a setuid bit leszedése arra jó, hogyha megtörték félig a rendszert, ne tudjanak user jogosultságból root-ba menni. Pontosabban a privilégium emelés lehetséges módozatai közül egyet akadályoz meg.csak össze kellene rakni ezt a ketyerét újra, nulláról, mert ebből csak bajod lesz folyamatosan...
pxe-t tud a hálókártyád? van kéznél tartalék gép?
-
bambano
titán
"Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy."
Abban ne legyél biztos, hogy semmit nem ért volna, egy apacs pótlékot eldugtak a /tmp-be, nem tudhatod, a többi hol van. Mivel futott olyan program, amit nem te indítottál, lehet, hogy a ps meg a /proc is hekkelve van, ebből még lehet bajod.
ugye azóta külön fájlrendszerre került a /tmp és a /var/www is, nodev,nosuid,noexec-cel mountolva? (értelemszerűen ha eddig nem így lett volna.)
ugye azóta lekerült a setuid bit a mountról (értelemszerűen ha eddig volt rajta)?
-
ivivan
tag
Úgy tűnik megtaláltam a hiba forrását! Legalábbis az elmúlt 24 órában egyetlen vírusos választ sem kaptam.
A megoldás annyi volt, hogy rákerestem a "base64_decode" függvényre a /var/www könyvtárban és egyesével átnéztem a több száz találatot.
Viszont ebből következik, hogy a gép újratelepítése semmit nem ért volna!
Állatkerti képek: http://hu.zoopictures.eu
-
ivivan
tag
Na közben találtam olyanokat, akik ugyanezzel a problémával küzdenek: http://smaert.com/apache_mischief/writeup.txt
Itt adtak egy pár ötletet, hogyan lehet elkapni a tettest. Ettől az előbbi rendszergazda keresés továbbra is áll!Állatkerti képek: http://hu.zoopictures.eu
-
bambano
titán
Nem kétfelé, sokfelé szoktam a vinyót particionálni, minden külön partícióra kerül, ami menet közben üzemszerűen növekszik és ha valami megszalad, elszedheti mástól a helyet.
A teljes vinyót, minden bitjét legyalulnám nullára, sosem tudhatod, hova dugta a lomját.
Az adatokból azokat, amik biztosan nem tartalmazhatnak futtatható kódot, lementeném, a többi kuka.A 10 soros tűzfalscripted semmit nem ér, ha a felpakolt php keretrendszer bugos, a mellé rakott php nem jól van konfigurálva és egyébként is local root exploitos a kerneled.
Mondom, kukába az egésszel, különben soha nem szabadulsz meg a vendégtől. És erősen fontold meg a virtualizációt, ezen a szinten erre az uml a legegyszerűbb. Vagy legalább egy sorozat chrootolt webszerver legyen rajta, nem mintha chrootból ne tudna kijönni az ügyesebbje, de a scriptkiddie-ket megfogja.
-
bambano
titán
Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy. Meg sem próbálnék védekezni a helyedben, csak azon agyalnék, hogy hogyan tudom gyorsan újratelepíthetővé alakítani a cuccomat.
Egy 10+ gépes szerverfarmot, amit legutóbb csináltam, szerintem egy óránál hamarabb újra tudtam volna húzni nulláról (jó, a diszkek üresre gyalulása nélkül).
Esetleg meg kellene próbálni usermode linuxszal virtualizálni az egész kócerájt, mert ez nem "A" betörés volt nálad, hanem az "első" betörés. defloreáltak:
vladi: újrahúzni meg frissíteni service packkel szoktak max... debianéknak erre van normális megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Eső után köpönyeg:
Majd a második nap végén, ha már minden kész, akkor csinálsz egy image-t a rendszerről. Ilyenkor csak újrahúz, frissít, kész. max 2 óra.(#9014) ivivan:
Mi van azzal a tűzfallal? Legalább valami hardveres akármi van előtte?
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
-
bambano
titán
Állítólag ez:
man apt-get
--reinstall
Re-Install packages that are already installed and at the newest version. Configuration Item: APT::Get:eInstall.az, de még sosem próbáltam. egy alapos előzetes tesztelést megérdemelne.
A jótanács a teljes gyalu és újratelepítés (ami nem tudom, miért tart 2 napig), de ha ez nem megy, akkor live cd-ről bootolva chrootolva újrarakni minden binárist. itt viszont oda kell figyelni, nehogy egy megpatkolt lib vagy bináris elinduljon, mert akkor lőttek egy pukkantósat az egésznek.
-
bambano
titán
Sosem fogod teljes biztonsággal megtalálni, főleg, ha nem is nálad van a bug... Lehet, hogy más trükkel térítették el azt a webes forgalmat?
Elvileg tudni kellene olyat a cuccnak, hogy csak a binárisok újratelepítése a konfigok piszkálása nélkül. Az nem tart két napig, csak oda kell figyelni, nehogy megint bekússzon valami.
-
bambano
titán
ha az általad hosztolt domainek tartalmát nem te állítod elő, akkor sehogy...
egyébként meg a keretrendszereket előszeretettel szoktál törögetni, azon kellene faragni, php.ini-t meg ilyeneket.
és alaposan szétnézni, hogy csak a webes tartalmat csapták-e meg vagy az alapgépet is.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Nyitva van 50 ezer fájl, és akkor mi van?
Gondolom ha fut több apacs példányod és mindegyik több domainhez tartozó kérést is kiszolgál, akkor megnyitják az összes logot, ami oda tartozik.
Szélsőséges esetben ha fut 100 apacsod, és mindegyikre bejött egy kérés mind a 400 domainről, akkor 100x700 fájlt nyitnak meg a logolás miatt.Nem látom a problémát. Meg van nyitva 50 ezer fájl és ez ... innen hiányzik, hogy milyen problémát okoz ez a tény.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Speeedfire
félisten
mint írtam egyelőre csak egy sima gef 2 mx van benne még nincs meg a tv-outos kártya
ha az xvid filmeket lejátssza win alatt akkor linux alatt sem lesz gond vele szerintemFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bambano
titán
sosem csináltam még ilyet, azon kívül, hogy kézzel, egyesével leszedsz minden csomagot, átírod az apt sources-t etch-re és visszapakolsz mindent, nincs jobb ötletem.
a bios biztosan logol, ha van szervizproci, az is, a kérdés, hogy megtalálod-e benne
-
bambano
titán
Én 70 napja cseréltem a marha drága fbdim ecc reg ramomat egy ibm szerverben, mert fogta magát és elpusztult. Mondjuk nekem annyiból szerencsém volt, hogy nem ilyen mágikus hibákat produkált hanem merevre fagyott, amikor belefutott a ramba.
A dell biosa nem logolja, hogy volt-e hiba? Nem tudom, milyen szervizproci van egy dell gépben, de azt meg kellene nézni, hogy mit mond.
A hardver raid esetén meg a vezélrőhöz való segédprogrammal lehet megnézni a raid státuszát. Lehet, hogy csak hp-s cuccot fogsz találni, de ez ne zavarjon.
-
bambano
titán
sid-et használsz produkciós környezetben? mert megérdemled...
ha tényleg sid-ed van, akkor full reinstall nulláról.
ha nagyon nem tetszik, akkor leszedsz minden php csomagot és felrakod újra úgy, hogy az apt.sources-t átállítod lenny-re.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
a távoli procedúra hívásban résztvevő szerver szoftverek és a kliens progik összetalálkozását segítő program, rpc.portmapper a teljes neve. Tudtommal csak nfs használja, szerintem apacs nem, nem sok közük lehet egymáshoz. Ha nem használsz nfs-t, nem kellene, hogy kapcsolata legyen, meg le is szedheted.
-
zoltanz
nagyúr
Lehet más az érdeklődési körünk, ezért használnak a te ismeretségi körödben kevés Linuxot, ez egy dolog. Amúgy nem lenne ilyen népszerű ám a Win ha nem lenne lopható ilyen könnyen...
Egyszer megértenék az emberek (mo még nem a legajához tartozik szerencsére), hogy szoftver illegálisan használni, olyan mintha más tulajdonát elvennék, hihetelen...
Az áráért kapsz támogatást x ideig (ha fizeted akár tovább), mellé esetleg forráskódot (módosítást megtiltását esetleg kiköthetik) vagy külön felárért, megfelelő minden nyelven dokumentációt.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Akkor még azt nézd meg, hogy ez:
cat /proc/sys/net/ipv4/tcp_window_scaling (rootként)mit mond. Ha nem nulla, akkor teszteld úgyis, hogy nullát írsz bele.
Szerk: ennek akkor van értelme, ha a webedet bámulók között elég sok windows user van.
[ Szerkesztve ]
-
ivivan
tag
Na, eddig volt jó. Most megint azt csinálja, hogy az összes 150 worker thread foglalt, de ez lehet, hogy nem ugyanaz a probléma. Mindenesetre a http://127.0.0.1/server-status?auto-re (sok idő múlva) ezt kapom:
Total Accesses: 150559
Total kBytes: 5219117
CPULoad: 1.14544
Uptime: 50762
ReqPerSec: 2.96598
BytesPerSec: 105283
BytesPerReq: 35496.9
BusyWorkers: 150
IdleWorkers: 0Ötlet?
Állatkerti képek: http://hu.zoopictures.eu
-
bambano
titán
bocs, de most esett le, hogy még a pam-ba is bele kell nyúlni, ha jól emlékszem, hogy hagyja azt a processz resource-t emelni. keresem, hogy hol...
Szerk: tehát a /etc/security/limits.conf fájlt is editálni kell.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Mert az összes programnak, amelyik a login folyamatban részt vesz, újra kellene indulnia egy olyan shell felügyeletével, amelyikben már fel van tornázva az ulimit.
Simán lehet, hogy reboot nélkül gáz van (pl. sshd-t teljesen biztosan újra kell indítani megfelelő ulimit mellett).clamavra más ötlet: fam.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
egy netstat -tn kimenetből megszámolhatnád, hogy hány 80-as portra menő kapcsolat van éppen... abból kiderülne, hogy az ulimit valóban megoldotta-e a problémát vagy jön még valami
szerk: illetve ha van felrakva munin, mintha abban is lenne valami kapcsolat rajzolgató plugin.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Azon az ulimiten erősen tuningolni kellene, mert egy http kiszolgálás alsó hangon 2 descrtiptor, ha nem több...
Először a globális descriptor limitet kell feltolni, szerintem akár 1 millióra is, utána a /etc/profile-ba írt ulimit-tel a per processz limitet.
A df -i megmondja, összesen hány inode van a fájlrendszerben, ha a 160 ezer ehhez közel jár, akkor bajban vagy
-
bambano
titán
Hmm. azt nézd meg gyorsan, hogy hány file descriptort tud megnyitni a gép, globalice meg hányat egy processz. Mert az előfordulhat, hogy egyi apacs megeszi a másik elől a szabad file descriptort.
ulimit -n kimenetet kérdeztem már?
hogy a diszkre fér-e még file, azt a df -i meg a df -k mondja meg.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
zoltanz
nagyúr
A Windows rúgja az öngólokat folyamatosan, majd elválik mit hoz a jövő.
Syllable osben folytatódik ez az oprendszer, különben ha érdekel a téma. Van virtuális gépen futó kipróbálható stb, változata is.
Ez az elrendezés a rendszert hajlékonyabbá teszi, de rendelkezik azzal a hátránnyal, hogy egyszerûvé teszi azt, hogy minden programnak más felhasználói felülete legyen, ami viszont megnehezíti a rendszer megtanulását. De azért dolgoznak ezen a hátrányon is addig meg figyelünk. Addig is jobb ez mivel kisebb kód kisebb hibalehetőség, kisebb méret.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
Röhögni fogsz, de egy kollegám hasonlót szopott be. Kliensoldali nemtommi, nem is vírus, nem detektálta a védelem, annyit csinált, hogy _időnként_ redirectelte a kliens browsert.
Nem mindig, nem minden megnézett oldalnál, pár F5 "megoldotta" - de addig is egy vírusos vacakra ugratta a böngészőt.
Nem tudom, hogyan került fel (állandó, naprakész vírussvédelem van), végül tán az fprot online scannerje találta meg és szedte le. Nekünk nem vette észre a méregdrága védelem, elvileg végigfertőzhetett volna mindent - mint esetleg nálatok is.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
bambano
titán
Elég, ha az vírusos, ahonnan a webes tartalmat feltöltötték... és ha csak egy url redirect van a weblapok között, akkor azt nem fogja megtalálni a víruskergető.
keresd meg azt a html-t, ami erre a lapra hivatkozik.
Ja, az nem lehetetlen esemény, hogy sok másnál is éppen ez a vírus dühöng
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
-
törölt tag
Mert a Winhez kéne a hangkari driver, de azt már a JóIsten sem tudja hol találok. Főleg, hogy a karit sem tudom miylen pontosan...
Amúgy elvileg nem megy bele PC66-nál nagyobb RAM. Mert Compaq gép, amibe ráadásul lehet csak saját brand memó megy bele...
Bár PC66-osból megpróbálhatok 96MB-nyit belepakolni...
Vagy hagyom a francba és veszek faternak valami "normálisabb" ezközt.A geekbox az nem egy diszti ugye? Hanem egy progi, ami alá kéne oprendszer. Vagy rosszul értelmezem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Win98 vígan fut rajta.
2 oldalas ram van benne most is.
Csak nem tudom maximum milyen ramot vehetek bele...
Amúgy valahol láttam puppy rendszerkövetelményt, az alapján elégnek kéne lennie.
Amúgy már az elején mondtam, hogy P2-es kaliberű cuccról van szó.
Meg azért érdekes, ha win98 szélvészen futkos rajta, akkor linux miért nem.[ Szerkesztve ]
-
-
Vladi
nagyúr
Mert rosszul volt beállítva. Egy hétre azért próbáld ki, hogy hányszor kell normál userként roothoz nyúlni.
Egyébként meg ha ilyen "káros szenvedélyetek" van, legalább azt tegyétek meg, hogy nem reklámozzátok. Nem kell erre biztatni az újonnan jövőket.
-
bambano
titán
Lássuk a különbséget aközött a gép között, ami ott van előtted az asztalon és mindent azon csinálsz, a levél olvasástól kezdve a lógás közbeni jutubozáson keresztül a csicsergésig, meg aközött a (vélhetően szerver feladatokat ellátó) gép között, amire csak akkor jelentkezel be, ha meló van vele, egyébként kerülöd, mint a leprást.
-
-
dabadab
titán
Elvileg nem is kellene, azt ext3-at felmountolva is lehet novelni (csokkenteni nem).
Mikori verzio az a resize2fs? (Az enyem: resize2fs 1.41.3 (12-Oct-2008), ezzel siman ment a mutatvany.)
(Egyebkent a meretet nem muszaj megadni neki, ha elhagyod, akkor a particio (ill. jelen esetben a LV) meretere noveszti.)Ja, jut eszembe, kerneltamogatas is kell az online resizinghez (a 2.6-os vonalba kerult bele), lehet, hogy ez a gond. (Azt nem tudom, hogy vmi modul kell hozza, vagy az ext2 modult kell megpatchelni, mert a 2.6.26-os Debian kernelben alapban benne van.)
DRM is theft
-
bambano
titán
beírtad a megoldást:
Filesystem at /dev/mapper/sys-var is mounted on /var; on-line resizing required
resize2fs: Filesystem does not support online resizing
magyarul le kell mountolni, át kell méretezni és vissza kell mountolni[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Milyen alaplapon van 4 atom proci?
Az a baj a tömörítéssel, hogy illene konzisztens állapotot menteni, vagyis nem árt, ha a tar-ban levő fájlok a rendszer ugyanazon időpontbeli állapotát tükrözik. Mert az úgy gány, hogy zajlik egy tranzakció vagy frissítés és a tarba az egyik fájl az ez előtti, a másik meg az ez utáni állapotában kerül. Ha tömörítesz, hosszabb az idő, amíg nem szabad piszkálni a rendszert.
Persze ha valaki tud snapshotolni lvm2-vel, akkor ez nem gond
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest