- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Kicsit zavarban vagyok, mert ilyet még nem láttam. A munin-ban a verzió váltás óta (etch->lenny) nem megy a exim_mailstats plugin és ma rászántam magam végre, hogy megnézem mi baja van.
A problémát a következőképpen tudom összefoglalni:new:/home/ivivan# sudo -u munin cat /var/log/exim4/mainlog
cat: /var/log/exim4/mainlog: Hozzáférés megtagadva
new:/home/ivivan# ls -la /var/log/exim4/mainlog
-rwxrwxrwx 1 Debian-exim Debian-exim 3091884 okt 26 16.22 /var/log/exim4/mainlogTehát a mindenki által olvasható, írható, bármit csinálható fájlt a munin felhasználó nem tudja olvasni. Nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
ivivan
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest