Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Kicsit zavarban vagyok, mert ilyet még nem láttam. A munin-ban a verzió váltás óta (etch->lenny) nem megy a exim_mailstats plugin és ma rászántam magam végre, hogy megnézem mi baja van.
A problémát a következőképpen tudom összefoglalni:new:/home/ivivan# sudo -u munin cat /var/log/exim4/mainlog
cat: /var/log/exim4/mainlog: Hozzáférés megtagadva
new:/home/ivivan# ls -la /var/log/exim4/mainlog
-rwxrwxrwx 1 Debian-exim Debian-exim 3091884 okt 26 16.22 /var/log/exim4/mainlogTehát a mindenki által olvasható, írható, bármit csinálható fájlt a munin felhasználó nem tudja olvasni. Nincs ötletem. Valaki tud segíteni?
ivivan
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest