- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Üdv! Abban kérném a segítségeteket, hogy adott egy Pentium egyes laptopom (Gericom FMA86T) amelyben van CD-meghajtó de sajnos ő nemtud CD-ről boot-olni... de én egy linuxot szeretnék rátenni mert win95 az gagyi és már 98 nemigazán menne rajta
szal ha meglehetne oldani azt a boot-olást lemezröl légyszi írjátok meg! esetleg indító lemezzel vagy valami hasonló segítséggel talán. A másik kérdésem pedig uygebár kellene nekem valamien nagyon kis méretű linux is amely elfut ezen: 133Mhz proci, 16M RAM, és 1Gb HDD
ha tudnátok ilyet az nagy segítség lenne nekem! (jahh és nincsen rajta USB, hogy pendrive-röl boot-oljak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest