Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok!
Megkérdezem, talán tudtok segíteni:
Ha van egy négy bementes DVR kártyám, ami hardveresen tömöríti a képet/filmet, és van hozzá linuxra támogatás, akkor elméletileg gond nélkül tudom küldeni egy időben a négy kamera képét? a tömörítéssel nem kell foglalkoznom, csak a továbbküldéssel? (pl ffserver.)Félve még egy kérdés: Ismertek olyan kártyát, kártyatípust, ami támogatott linux alatt, és hw-es tömörítése van? (És mondjuk kapható magyarországon is...)
Geovision GV600-al szenvedtem linuxon nem támogatott, de a minősége sem megfelelő.(2 kamerával már sokat késik)
Miközben GV600-hoz keresgéltem megoldást, GV800 linuxos bttv configjaiba futottam: [link]
ezek szerint, a GV800-at be lehet lőni? Egyiknek működik, másiknak meg nem. De friss kernellel működnie kellene... vagy a friss kernel még nem jelenti azt, hogy benne van az oldalon linkelt gv800 patch?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest