- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
Üdv Mindenkinek
Beléptem a táborba tegnap , S2-ről váltottam , és nagyon pozitívan csalódtam , ezért a 40 pénzért brutál jó telefon ez . Vannak itt ott elég erős akadások(S2 viszonyítva!!!) de ennyiért teljesen rendben van , persze ezen még a gyári cucc van , megvárom a 8 napot a mókolással nehogy vmi cumi legyen . Az akku ha beáll és kibirja az egy napot akkor barátom lessz ez a telefon , első töltés megy még csak ugye , és bizony óránként 6%-ot esik a szint . Végig olvastam a fórumot mind a 3700hsz-t , kétszer futottam neki ! de kb felét el is felejtettem már .
Ahogy észre vettem még elég kevés ilyen készülék van , és sokaknak az első droid .Kérdés , ennek is kell az 5-6 töltés mire beáll az akku ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple Watch
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest