-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10323 üzenetére
Szerintem egy kicsit ismerkedj a Cyanogenmod forrással, mert a leírtakból nézve nem igazán vagy tisztában azzal-mi hogy van megoldva, bár a ZTE-s kernel behozása, és egyéb rendszerközeli fájlok bemókolása a CM romba, nem tudom hatással van -e ezekre a dolgokra.
Ext-et alapból nem támogatja egyik CM rom sem alapból, ahhoz általában a Darkthermor féle A2SD-t szoktuk integrálni, a cache-et pedig a DATA-ra irányítja át.
Igyekeztem belerakni az összes cm csicsát , így belekerült a témaválasztó is ha valaki egyedi kinézetet szeretne tenni rá.
A T-Mobile theme engine az egyik olyan extra opció, amiért sokan szeretik a CM romot, ez nem nevezhető "csicsának"
A wifi normális működése szép volt, csak kérdés hogy ezt miként vagy minek árán oldottad meg, mert mi csak a CM forrásból dolgozunk és a problémákat is forráson belül oldjuk meg, ha megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest