-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #10348 üzenetére
Mint ahogy Joe már leírta, semmi sem olyan egyszerű mint gondoljátok, egy ilyen módosításhoz újra le kell forduljon a rom, a különböző mókolások nem működnek, és nem is szeretnénk ilyen módon megoldani...
(#10349) skidrowkill
Nem hinném hogy bármi újat tudnak behozni, szvsz. felesleges felrakni, de hol olvastad hogy ezzel a kombóval kell felrakni??? ez a kikapcsolt állapotban a TPT funkciót aktiválja be.
-
joestone
addikt
válasz
callvote #10348 üzenetére
A füles szerintem egyszerűen orvosolható , a wifi miatt viszont újra kell fordítani az egész romot , mert rendszerfájlokba is belefordul a beállítás . Elméletben lehetne patchet is csinálni belőle , mert ha minden igaz akkor csak boot.img változik , illetve a libhardware_legacy . De abban nem vagyok biztos , hogy csak a libhardware_legacy érintett a dologban.
A fájlok cseréje meg nem működik a két rom között , mert az IA2 vmsplit_3g beállítással fut , amit meg én fordítottam az pedig a gyárival megegyező vmsplit_2g -t használ . Ez abban okoz problémát , hogy egyes rendszerfájlok , más és más fixen beállított memóriacímekre kell betöltődjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest