Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Drbonci
üzenetére
Ez egy eredeti hologramos class10 kingston, gondosan a nagykerből vásárolva . Az , hogy a telefon nem tudja annyival írni az meg megint egy más kérdés . Azt okozhatja a kernel , egy beállítás ezer dolog .
Ezt a kártyát használtam már a gt540 -be is , a blade-be is és most a skate-ben csücsül.
Az elméletet én is tudom , hogy min 10M az írási sebesség class10 esetén , de ahhoz kell egy eszköz is ami képes azon a sebességen dolgozni vele .
Lehetne finomhangolni az sd paramétereit a romban , de minek ? Nekem teljesen mindegy hogy 7M az írási sebesség vagy 10M Elsősorban egy megbízható kártya kellett amikor megvettem és ez annak minősült.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő