- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
bagyusz #10345 üzenetére
Nem tudom az alatt , mi lehet a probléma , ami beállítás (wifi iterface nem wlan0) szerintem okozza azt elküldtem apeelme kollégának . Pontosan ezért kezdtem a cm7 -et gyári kernellel , mert az garantáltan jó kell legyen . A gyári kernel használatához pedig csak egy kapcsoló kell a boardconfigba , és a prelink-linux-arm-2G.map -et kell ellenőrizni a build/core mappában .
Mivel a cyan forrását nem módosítottam (de igen, kivettem a recovery-t az otapackage -ből) , a driverekben , és a device folder konfigokban lehet differencia az általam készített cm romhoz képest.
A cm -ben az a zseniális , hogy majdnem minden elő van készítve , csak paraméterezni kell a boardconfig.mk -t . Dolgozni sokkal könnyebb vele, de nekem nem tetszik az a sok kiegészítés amit beépitettek , nekem a puritán üres android jön be a kevés beállítási lehetőséggel. Egy aosp verziót sokkal nagyobb munka működésre bírni .
A tempó gondot nem a téma okozza (tudom , hülyén hangzik) , feltettem az ia témát és gond nélkül megy a wifi így is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest