Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joestone

addikt

válasz bagyusz #10345 üzenetére

Nem tudom az alatt , mi lehet a probléma , ami beállítás (wifi iterface nem wlan0) szerintem okozza azt elküldtem apeelme kollégának . Pontosan ezért kezdtem a cm7 -et gyári kernellel , mert az garantáltan jó kell legyen . A gyári kernel használatához pedig csak egy kapcsoló kell a boardconfigba , és a prelink-linux-arm-2G.map -et kell ellenőrizni a build/core mappában .
    Mivel a cyan forrását nem módosítottam (de igen, kivettem a recovery-t az otapackage -ből) , a driverekben , és a device folder konfigokban lehet differencia az általam készített cm romhoz képest.
    A cm -ben az a zseniális , hogy majdnem minden elő van készítve , csak paraméterezni kell a boardconfig.mk -t . Dolgozni sokkal könnyebb vele, de nekem nem tetszik az a sok kiegészítés amit beépitettek , nekem a puritán üres android jön be a kevés beállítási lehetőséggel. Egy aosp verziót sokkal nagyobb munka működésre bírni .
    A tempó gondot nem a téma okozza (tudom , hülyén hangzik) , feltettem az ia témát és gond nélkül megy a wifi így is.

Új hozzászólás Aktív témák