- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nem tudom, a linket mindig automatára állítottam,de sokszor még át tudtam kézzel is pakolni rengeteg cuccot a link után.
Agyzuzo,mesélj miket lőttél be és hogyan a romon,hátha tudja más is használni.
Én pl nem tudok alapcsengőhangot váltani sehogy sem,kijelölöm,visszajátssza,megjelenik a szám címe,mint kiválasztott és csak és kizárólag az alap csörgés jön be utána?
Ha névhez rendelem akkor minden oké ! -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
"de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam"
Ennek mi a menete,mert igazából csak ez miatt van fent a MIUI rom,nagyon rákaptam én is arra,hogy nem kell paráznom a kevés hely miatt. Vajon ez működik a paranoid romon is ,amit Adamis "olvtárs" használ nagy elégedettséggel?
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Na, ahogy az lenni szokott, a kettő közül a harmadik lett.
A Suite snap-ben nem működött rendesen a hosszantartott visszagomb a programok bezárására, illetve elég hektikus volt, a Jellybread meg nem kezelte rendesen a CM7 témákat, így sok helyen olvashatatlan lett a gombokon a felirat, meg ilyesmik.
Kínomban feltettem a Adaptative Mokee-Shendu V2.0 -t, amiről ijesztőek-rémesek a screenshotok (párszor nézegettem már, de mindig elriasztott), de kiderült, hogy az csak a TSF Shell, egyébként alapból is szép a rom, de a témákat is jól kezeli, jól is működik, nitro+adrenalin dolgozik benne, alapból az ext kezelés link2sd-vel van megoldva, de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam. A magyar fordítás nem 100%-os, de csak néhol angol (kb, ahogy a Mokee/MIUI romoknál ez lenni szokott). Remélem, nem kell már újat próbáljak, mert ráuntam a mindennapos romcserére: a nagyobb gyerekeim röhögnek rajtam, a kicsi meg morog, hogy tönkreteszem a Cut the rope eredményeit
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Dexter a Skate One-t lehet hogy nem fogod szeretni mert nem teljes a magyar forditás. Spanyol nyelvecske is maradt benne. Nem lenne rossz a rom. Én most a Jelly Bread romot tesztelgetem. Bár én a Nitroglass és az adneralint kikaptam belőle mert jobban fekszik a Link2sd. De a Nitroglass-al sem volt vele baj.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Na, kipróbáltam a fenti két romot:
A LIGUX úgy tud magyarul, hogy a fele spanyol marad, ami elég idegesítő a Mod7 -nél meg azt tapasztaltam, hogy egy csomó régi app-ra, amit használok minden romon ezer éve, azt mondja, hogy nem kompatibilis. A sebessége mindkettőnek nagyon jó volt. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem is voltak újra indulások csak úgy hírtelen az is idegesitett hogy a beállitások az angol nyelven ment. Amúgy tetszett úgy az egész rom de ezek nagyon idegesítő dolgok voltak meg volt hogy hiába nyomkodtam megmakacsolta magát és csak egy kis idő elteltével csinálta azt amit akartam.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Nálam 2 napja megy belakottan, de újraindulást még nem csinált. Egy dolog fura, a Call Meter 3G nem méri az adatforgalmam, ez nem tudom miért lehet. Más hibát nem találtam, nálam teljesen jól fut. A témák nézegetése közben volt hogy a launcher lehalt, de egyből újraindult.
-
schellj
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem ilyen gondjaim nincsenek. Gmail frissült, ma reggel az I.A. Type is ( bekerült a magyar szótár végre).
Témát én a témaválasztóból szoktam letölteni. Külsőt még nem próbáltam. Viszont régebbi MIUI romnál volt ilyen gondom ott be kellett másolnom a megfelelő mappába, hogy a témaválasztóból is elérhető legyen és onnan gond nélkül alkalmazta.Ja hivás elutasítás ( én is először néztem mint a szalonna) Bejön a hívás, és meghúzod felfelé az újjad, ezután alulról felcsúszik ez az opció.
-
schellj
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nálam ilyen hiba nem volt. Néha a launcher leáll témaváltáskor, de 2mp és ujraindul. A dolby kapcsolható, a hangszoró és a headset között. És kivételesen gyönyörűen szól dolby-val. Eddig mindegyik rom recsegett vele.
Böngésző is rohadt gyors. Én maradok ennél egy darabig. Mivel még nincs kész ezért elnézem neki a leállást.
Egyébbként, pöc-röcc megy minden. Felajánlotta, hogy töltsem le a blade buddy progit, ami a teljesítmény tuningolja még feljebb. Hibátlanul teszi a dolgát.Ja amit kérdeztél, hogy mi. Valami patch, de nem tudom, hogy mi. Lehet ez kijavítja a leállásokat.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
A Proxy zip akkor kell ha nem a gyári tárcsázó van a romban és ha nem tudod az adott rommal kalibrálni.
Minden romnál fel kell rakni, de nem mindenkinek kell mert valakinek kalibrálja a romban lévö kalibráló. Nekem a 2.3.5 rendszernél soha nem kellett kalibrálni. A CM7 es romoktól kezdve kellett. Egy rom volt ami kalibrált a Slim Bean első kiadása de utána lévők már nem kalibráltak. Recovery alatt kell felrakni mint a romot és a zipben van maga a kalibrációs csomag. Nem lesz külön menü pont abbol tudod meg hogy müködik amikor telefonálsz és elveszed a füledtöl a telót és felébred. -
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szerintem ott beakadt valami app és az gyilkolja az akksit.
Próbaképpen told fel a battery doctort -
törölt tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Köszönöm.
A juggernaut a mach-on el se indul kapásból hibát ír ki, régen a Skate v2 ROM volt fönt, amit kelzsoca csinált, azzal elindult de laggol nagyon. Valami ötlet, melyik ROM-on, illetve h tudnám működésre bírni azt a játékot? Illetve a mach-on néha belaggol a zenelejátszó, ugy h semmi más vagy max egy viber megy, erre vmi ötlet? -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Dexter ezt találtam ma Sd Speed boost Mennyire jó az amit használsz?
-
Watt25
veterán
válasz
Dexter68
üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, hogy a proxi kalibrálás tényleg megoldotta a problémát.
Azonban egy ideje van egy újabb tapasztalatom. Néha (nem minden hívás esetében) a telefonhívásban teljesen visszahallatszik az, amit a telefon mikrofonja rögzít. De nem úgy, hogy a távoli telefon küldi vissza a hálózaton a hangot, hanem mintha elektronikus kapcsolat lenne a mikrofon és az én hangszóróm között, mert késlekedés nélkül hallom a saját hangom, illetve mindenféle zörejt, amit az én telefonom mikrofonja "hall". Nem találtam semmilyen logikát benne, hogy mikor csinálja és mikor nem. Attól sem függ, hogy használok-e headset-et, vagy nem. (Azzal és anélkül is csinálja ugyanezt. Természetesen, ha headset-et használok, akkor a headset mikrofonja által rögzített hangot hallom vissza, nem pedig a telefonba épített mikrofonét.)
Ilyennel találkozott már valaki? (Még mindig gyári rom-ot használok root-olva.) -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Az S-kerneleket próbáltam! Profik! A Staraddict kernel nem tudom mire jó, de nem is érdekel, amíg a másik tökéletes!

Na, megnéztem neked: a SA-kernel arra jó, hogy vannak olyan Skate-k, amelyek ATMEL MXT224_P743F érintőkijelzővel szereltek. Ezek a normál kernellel nem biztos, hogy jól mennek, mert vannak problémák (nem érzékel, rosszul érzékel). Ebben az esetben kell ez. Ha nincs probléma, nagy eséllyel nem ilyen érintőpanel van beszerelve a tiédbe, szóval akkor jó az S-kernel!

Amúgy MoDaCo-topic 1 hsz!

-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Apaxp: az akksi stat-fájlt próbáltad resetelni? Hátha ott kavarodott be valami...
Ezt lefordítanád magyarra?
Ha teljes rom csere és új telepítésű apk-k mennek vissza akkor az akku statisztika is 0-ról indul nem? Azt nem értem a merülésben hogy miért csak éjszaka merül amikor nincs használva, szinkronizálás kikapcsolva. Ugyanilyen beállításoknál nappal normális. De a végtelen hurok ami idegesít mert már csak hardver hibára tudok gondolni. Lehet hogy szerviz lesz a sorsa. -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Sajnos előfordul az, hogy a kernel hibája (governor). Volt olyan, hogy direkt nem telepítettem semmit egy adott RO-nál, mert szerettem volna megtudni, hogy alapból is ennyire gyenge-e, de úgy is merült. Van, amit nem jól raknak össze, és akkor akár mit csinálhat az ember. Bár ez konkrétan a CM9-ek sorából való rendszer volt, nem CM7.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem is volt fent a Mach Speed (Jah és egy 2.3 rendszert azért könyebb babrálni mert az csak gyári) de nálam nem túl jó sebességgel muzsikált az akksi használatról meg nem is beszélve, de mindenki maga döntse el milyen romot használ, sokat kipróbáltam de mindig visszatérek az
ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel. -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nem biza. Ugyanis történt, hogy próbálkoztam én a v2-vel meg az IA III-mal, de valahogy mindegyik lassabb volt, mint a CM10, de főleg, mint a CM 10.1! Akár a RootBox, akár a SlimBean, akár a PA, akár Tilal legújabb romja (most ez van tesztelés céljából) köröket ver a 2.3-as rendszerre!
@Tobika1: első indulásnál kikapcsolod a kamerában a vakut, és nem fogja kivágni!

-
n00n
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Próbáltam a Holo Launchert, de én kicsit fapadosnak találom. GO Launchert használok, viszont a Holo Locker nagyon bejön és szeretném használni. Ellenben, ha bekapcsolom a repülőgép üzemmódot, majd ki akarom kapcsolni akkor nem hozza elő a pin bekérő ablakot. Csak újraindítás segít. Ice Armor III-at használok. Valaki tapasztalta még ezt?
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Annak mi lehet a módja, hogy a számomra felesleges appokat (Whatsapp, Facebook, Skype, Twitter, Google +, Google Talk, QuickOffice, PowerManager, Accuweather Platinum) kikotorjam belőle?
Annyira utálom, hogy valaki csinál egy jó romot és teleszemeteli mindenféle szirszarral... Szerintem elég nagyfiú vagyok, hogy eldöntsem, hogy milyen app-al kommunikálok, milyennel szeretek időjárást nézni, milyennel szeretem az energiabiszbaszokat kapcsolgatni. Ha rajtam múlna, mindenből a legkisebbet, a legkisebb erőforrás-igényűt tenném bele, oszt mindenki pakolhat magának olyan launchert, meg mifenét, amilyet akar. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Én feltettem az Apocalypse Romot ment minden, nem volt vele gond. Közben A mokees után feltettem a Slim Bean romot gondoltam adok neki egy esélyt bár a bluetooth miatt gondolkodtam rajta. De meglepően gyors. A ParanoidJelly-ben azt szerettem hogy majdnem minden müködött, de az idegesitett hogy picit lassan lépkedett a menübe ki-be.
Zte Skate SlimBean 3.1 - Android 4.2.2

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem lesz iPhone 19
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Esetleg az egyik képet nem mentenéd le és nem töltenéd ide fel, hogy mi is lássuk? 
Én megreguláztam ezt a MIUI v5-öt és nálam eddig ez lett a befutó.
Bár a MachSpeed-del felbirizgáltad a kíváncsiságom, de elrémisztett a körülményes telepítés.

Rajta vagyok az ügyön. 

ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel.