- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
angelius
üzenetére
Azért nincs még elfelejtve ez a telefon.
Nem is azt mondtam, hogy el lenne felejtve, mert az látszik MoDaCo-n, hogy nincs... De az, hogy kiadják a forráskódot, szerintem nem fog megvalósulni. Szerintem. De ne legyen igazam.
kelzsocáék pedig megmondták anno, hogy nem fejlesztenének erre a telefonra CM7 felett, mert vagy mindenben működő dolgot adnak ki a kezükből, vagy semmilyet. Tiszteletre méltó elv, de azért látszik, hogy hol járunk most a Skate-tel. Egyedül a villanó nem megy...
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
A Mach Speed nálam akkor viselkedett így, amikor csak úgy felraktam, ahogy szoktam és még nem bogoztam ki, hogy részint mi kell neki (swap) részint mi a helyes sorrend és eljárás. Harmadszorra futottam neki, viszont most hasít, mint az állat, minden porcikája működik és csak akkor indul újra, ha én újraindítom.
(Persze ez egy grammnyit nem von le Kelzsoca és társai érdemeiből, részemről maximális a tisztelet.
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)