- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
vizslakutya
senior tag
-
angelius
aktív tag
-
-
Danex
addikt
válasz
Dexter68 #20681 üzenetére
"The battery is calibrated on every boot" Azon aztán sok mindent lehet kalibrálni... szerintem humbug az egész, csak megcsináltak pár dolgot, hogy a pontok jók legyenek. Kelzsoca is megmondta mikor még aktív tagja volt a Skate tábornak, hogy bármikor megcsinálhatja, hogy 10-15%al legalább több pont legyen a rendszernek, de ez úgymond csak "kamu" gyorsulás.
-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #20645 üzenetére
Amúgy egy ilyet találtam:
"Dalvik cache is a program cache area for the program dalvik. Dalvik is a java based virtual machine that is the bases for running your programs (the ones that have the .apk extension). In order to make access times faster (because there's not JIT (just in time) compiler installed by default), the dalvik-cache is the result of dalvik doing a optimization of the running program. Sounds confusing. It's similar to the prefetch files in Windows." -
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20603 üzenetére
Felraktam a ROM GALAXY-mooke romot de annyira nem hatott meg, én a Mokeeos 1.10 es romot nem annyira kedveltem mint a 0.3 ast. De van egy másik új rom is ZTE SKATE MIUI VIPER4 2.3.7
-
Pogika
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20459 üzenetére
Dexter két hibát véltem fel fedezni a Cm7.2-Android 2.3.7 S3 style-ba. 1. Néha nem tudtam bekapcsolni a netet ilyenkor újra kellett inditanom a mobcsit utána ment. 2. A Képernyő zár nagyon lassan ébredt fel más bajom nem volt vele de kipróbálás szempotjából ment fel a AtomicMod ICS THEME ebben a romban egy dolog zavart az akksi kijelzés százaléklos de van erre egy jó mód a a Launcher 8-ban van statusbár igaz fehéz szinü de megteszi. És még állandóra lehet állitani a Launcher 8 statusbárját így mindig látható.
-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #20415 üzenetére
Ha a készítője ugyanaz az illető, akkor általában lehetőséget ad arra, hogy frissítsd. Ilyenkor csak a systemet és a cache-t kell formázni, a data maradhat és úgy menjen fel az új rendszer. Persze ilyenkor újra be kell lőni a link2sd-t, de annak csak annyi, hogy újracsatolod az ext partíciódat és újraindítod, aztán viola: minden a régi.
(amúgy azért írtam l2sd-t, mert azt használom minden romon, és tökéletesen működik!)
-
Mr.Peter
aktív tag
-
poptartcat
csendes tag
válasz
Dexter68 #20395 üzenetére
Most megint 2 mb/s körüli értékkel másolok, pedig állítom nem csináltam vele semmit. Tegnap újraformáztam a fat partíciót a kártyán, de utána is lassú volt, most meg gyors. Nem értem, hogy miért, de örülök neki.
A hibrid módot meg sajnálnám kikapcsolni, nekem nagyon bejön.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20301 üzenetére
Miután végigzongoráztam pár Romot a MIUI V5-ben állapodtam meg.Szépen teszi a dolgát,raktam rá egy nekem tetsző témát így már egész jól elvagyunk egymással..
Mondjuk a MIUI JB verzióját is szívesen megnézném ,de nem jutok vele egy nevezőre.
Nincs valakinek kedve egyszer kipróbálni,hogy én vagyok a nagyon nagy lúzer vagy tényleg nem lehet telepíteni ??
(persze ha sikerül felrakni és megosztja velem a trükkjét ,azt hálásan megköszönöm )(#20303) Adamis
Nekem is arra fáj a fogam,ha sikerrel jársz,oszd meg légy szíves .
Nekem a porosodás nem jött be,azt kitisztítják,azt mondta a koma a call centerbe,hogy dobjam bele vízbe,akkor kicserélik,de nem tudom bepróbáljam e a dolgot? -
Indiant
addikt
válasz
Dexter68 #20236 üzenetére
Érdekes, hogy a rom erre a MoDaCo oldalra visz:
H3 Blues (Official Dolby Audio)Extra settings / About
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged