- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxim01
aktív tag
válasz
bubus66 #10128 üzenetére
Rootolt a telefonom gyári ROM-al csak a link2sd létezik? Az a gondom, hogy kikapcsolás után eltűnik a ext partíció.. szerintem kártya problémám van, mert ha valamit átrakok az sd-re kikapcsolás után ált. nem látszik,de ha másik programmal rakom át akkor igen ezért nem tudom eldönteni tényleg a kártya rossz-e... Milyen kártyát kártyát érdemes venni? 8gigást szeretnék... A tanácsokat köszönöm..
-
mpire
tag
válasz
bubus66 #10057 üzenetére
Nem kell megsértődni. Szinte olvashatatlan, amit írsz. SORONKÉNT 2-3 helyesírási hiba, folyamatosan különírod az összetett szavakat (pl: megoldom), a mondatokat nem választod külön, sokszor nem is lehet érteni, hogy mit akarsz mondani. Szerintem sokunk nevében kérlek, hogy figyelj oda erre egy kicsit.
Szerk: persze van amolyan chat-helyesírás, nem kell minden vesszőt beírni, de legalább értelmezni lehessen, és ne fájjon olvasni...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10107 üzenetére
(#10107) bubus66
Az a helyzet, hogy a ROM visszarakást ezekért javasoltam :
1. ha mégis látná a gyárival az SD kártyát akkor megvan a hiba
2.. ha mégsem látná és tűnnek el dolgok róla akkor meg a garizáshoz úgyis vissza kell tenni
azt nem próbáltad, hogy az "eltűnt " videó vagy kép megjelenik-e kártya olvasón vagy a gépen ?
u.i: én sem ROM hibára gondolok-tam de az sem esszerű, hogy 3 sd-kártya is azonos időben döglik be. A reális az lehet, hogy a telefon hardvere rosszalkodik -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10086 üzenetére
(#10086) bubus66
A helyedben én vissza tenném a gyári ROM-t és ha azzal is ezt csinálja akkor garanciában cseréltetném.
szerintem kicsi az esélye, hogy mind a 3 kártya rossz legyen , de így kiderülhet
(#10085) callvote
használjátok a pm-t , akkor senki sem látja nyilvánosan a rosszalkodásotokat
Bad Boys
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bubus66 #10064 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor rákötöd PC-re és Total Commanderrel. Ha az EXT partíciót is látni akarod az már kicsit problémásabb. Ahhoz nem árt egy Linux vagy a bővített Total Commander. => [link]
Ez utóbbinak van olyan plug-in-je beépítve (a hálózati meghajtók alatt található meg), ami a Linux meghajtókat is kezeli.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bubus66 #10061 üzenetére
Te valamit csúnyán félreértettél, mert nekem semmi bajom veled, csupán megjegyeztem, hogy egy betű miatt kár belekötni valakibe, ameddig neked sem megy a gépelés... Vsz. változtass a stílusodon, mert nem mindenki nézi el a "válaszra sem méltatom" mondatokat, ami kb. egyenértékű a "lesz*rom a véleményed"-del...
-
apeelme
addikt
válasz
bubus66 #10051 üzenetére
Nem attól warez hogy fizetős vagy sem...de mivel nem közlöd ezért felraktam és ellenőríztem, ez a gyártó oldalán is fellelhető DEMO verzió...
Kérlek törekedj arra hogy mindig az eredeti forrás megjelölésével linkelj ha lehetésges, a fórum moderátorok nem fognak a TE kedvedért telepítgetni hanem repülsz!És használd azt a szerencsétlen SZERKESZTÉS gombot!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bubus66 #10040 üzenetére
Már nem azért, hogy beleugassak, de még egy mondatban 6-8 durva hiba van valakinél, mint pl nálad, addig én meg sem szólaltam volna!
Igekötők az ige előtt írva egybe, utána külön: tehát nem "meg osztom", hanem megosztom pl. A kötőszavak előtt vessző és tagolás: "Bocs de" helyett "Bocs, de". Tagmondatok közé is... stb.. stb...
..és még folytatod is ugyan úgy. Mondat eleje NAGY betű! Kérlek! Rossz olvasni!
-
apeelme
addikt
válasz
bubus66 #10040 üzenetére
nem értem hogy miért nem lehet a gyártó letöltő oldalát belinkelni??? még véletlenül sem warez ugye???????
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #9874 üzenetére
bubus66
Maxell 8GB-s (elméletileg class 2 -es ). Ennek az elődje adta meg magát a vásárlás után 1 héttel .
Gondolkodom , hogy 8 GB vagy 16 GB legyen de arra hajlok, hogy marad a 8GB mert ha nagyobb azt úgysem használom ki. Telefon sd kártyán fölöslegesnek tartok nagy mennyiségű adatot tárolni, főleg ha azok fontosak.8 GB -on meg elfér annyi film és zene, hogy hosszabb utazás esetén is elég legyen a szórakozásra. szvsz
-
Apaxp
senior tag
válasz
bubus66 #9678 üzenetére
Bocs nem tudom hogy te hol laksz ezért írtam hogy ugyan azt a pontot lenne érdemes használni hogy kiessen az eltérő hálózati struktúra. Nem volt szándékomban vitát generálni csak a jó szándék volt bennem.
Ha jól néztem ez a speedtest.net volt amit használtál?
a programban alul a tools utána fenn a change server gomb -
apeelme
addikt
válasz
bubus66 #9545 üzenetére
te most tényleg engem kérsz számon?
...ha egyszer azt mondom hogy hibás az update akkor az...ha meg nem értesz hozzá akkor meg főleg nem kell belefecsegni...
ahhoz meg elég a logika hogy az éppen NEM működő rendszer alatt, a NEM feltelepített update semmit nem fog mutatni... -
apeelme
addikt
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9204 üzenetére
nah segítek mégis szöveget értelmezni mert látom nem megy:
",bocs hogy nem keresgetem egy számomra senki miatt...ott a google a barátja "
észrevetted hogy egy harmadik személyről volt szó és nem apeelme-ről? látom nem..na erről ennyit....mellesleg neked ez a legjobb időtöltésed fél 11kor?
felőlem turáztathatod magad ezen reggelig is..
de ha már beszólsz akkor tudd is miről van szó,de legalább szövegértelmezz
mostantól bocs de nem érdekelsz ,mert a végén meg leszek szólva...ux1-nek igaza van front van,így rádhagyom(#9206) Indiant
nincs jobb dolga...
én személyszerint ráhagytam -
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9199 üzenetére
tudod mit? én már nem is reagálok a baromságaidra..beléptél ide nekem beszolni,mind a szerkesztés miatt,mind nemtom mi miatt
olvass már barátom...értelmezd is..uristen nem is értem te is minek támadsz rögtön az első megszolalásoddal..nincs jobb dolgod?..senki sem turázik már ezen erre te belépsz és ugy okoskodsz hogy el sem olvastad a 10ed részét sem annak amiket irtunk,nem is értelmezted...
sztem maradj is csöndben,legalábbis velem szemben,nyugi én sem fogok szájbarágosat játszani szövegértelmezéssel kapcsolatban.
senki nem mondott neki iylet? te melyik oldalt olvasod?
minek szolsz be ha nem tudod miröl is van szó?....NC -
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9196 üzenetére
te is csak nézel és nem látsz,olvass vissza és utána okoskodj,köszi.te is az a tipikus beszólogató vagy aki csak belép,beleolvas valamiben de azt nem nézi honna indult vagy ki kezdte.mellesleg nem kértem véleményt,kommentet föleg mert 1.közöd nem nagyon van hozzá.2 azt sem tudod miről van szó,senki nem szolt be apeelme-nek.
és 3.mivel iylen stilusban reagálsz nekem első irásodban,ne várj rá "szép" reakciot,és amennyiben ez neked nem tetszik akkor TE koccolj,és vidd magaddal a többit is.(#9197) mrskatejoe
nem tudom,csak megy és nincs gond vele..én mindent vwifin szedek le,vagy teszek fel sd-re,nem nagyon kábelezek..rendesen megy a wifi. -
badmad
senior tag
válasz
bubus66 #9045 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm ,hogy próbálsz segteni!Szerencsére megoldodott a probléma a tpt-és segítet rajta viszaállt a gyári rom.Természetessen újra rootoltam meg ment fel a custom recovery is.Titánium backup-al viszaállíítottam mindent szóval jobb mint előtte
Mégegyszer hálás köszönet minden segtőkész fórum lakónak és persze neked is!!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #9010 üzenetére
(#9010) bubus66
pontosan
Nem zavar, csak mivel vizuális memóriára alapozok
ezért úgy emlékeztem, hogy nem így volt
Tehát nem az zavar, hogy ilyen hanem az zavar , hogy másként emlékeztem rá és nem tudtam, hogy elállítottam valamit vagy alapból ilyen
Egyébként képzeljétek, hogy itt sírtam a gyenge wifi miatt, és véletlenűl rájöttem, hogy az adfree blokkolja illetve korlátozza az adatforgalmat
Bubus megkérdezhetem, hogy mivel szerkesztetted meg ilyen gyorsan ? Emlékszem, hogy van ilyen program csak arra nem , hogy mi a neve
Elküldheted priviben is a nevét
Köszi -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #7513 üzenetére
(#7513) bubus66
Az új rom-al úgy vagyok most mint a jó kajákkal
Nem raktam fel még, csak kóstolgatom a kérdések alapján, mint az ínyencek a Mesterszakács alkotásait
Ráérek,
a ROM le van töltve, biztonsági mentés a v2 ről meg van
No meg várok egy fontos telefont, és tuti, hogy akkor hívnak amikor a beállításokkal bíbelődöm
A kérdések és a válaszok alapján egyre jobban kezd megfogni
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #7179 üzenetére
(#7179) bubus66
Ment
Kelzsoca:
Az mitől van, hogy a bootnimáció amit csináltam elinduláskor normál sebességgel megy, majd egyre gyorsabban ?
A mappák lejátszási sebességekre találtam utalást, DE itt csak egy mappa van ...szóval nem tudom
(az első ciklus normál sebességgel megy de utána az ismétlések nagyon gyorsak ) -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #6305 üzenetére
(#6305) bubus66
Hapci egér állítsd már le magad velem kapcsolatba légyszíves
Tudod ahogy szoktad írni ! Nem neked írtam Te ne válaszolj (én nem foglalkozom az írásaiddal Te se tedd ) ...és köszönöm, hogy nem válaszolsz
még olvasni sem tudsz vagy értelmezni az írást
"Oké bocsi csak azért mert egypárszor irt be a Romokkal kapcsolatban, másnak semmi problémája nem volt Őneki mindennel."
-
kelzsoca
félisten
-
apeelme
addikt
válasz
bubus66 #6061 üzenetére
nem oldalakat kell visszaolvasni csak pár hozzászólást: (#6054) kelzsoca
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubus66 #5979 üzenetére
Igen, ez részben lehet megoldás, mert szerintem így nem tudja visszapakolni, egyszerűen eldobja, és nem fogadja el a csomagot.
Amit kellene szerintem csinálni, hogy fastboot-al végignyomni ezeket a formázásokat:
fastboot erase boot
fastboot erase system
fastboot erase userdata
fastboot erase cacheMajd feltenni a rendszert:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.imgA végére meg mehetne egy:
fastboot reboot
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubus66 #4294 üzenetére
A Total Phone Transfer rövidítése. Alkalmazásával újraírható/frissíthető a készülék firmware-je (~BIOS) és előre elkészített lemezképekben tárolt teljes operációs rendszer(kép) automatizáltan (hibaellenőrzés nélkül) beírható a NAND memóriába (ROM). Komoly hátránya, hogy visszafordíthatatlanul elronthatja a készüléket, ha nem megfelelően, vagy előismeretek nélkül alkalmazzák, továbbá lehetnek a készüléknek rejtett hibái is, ezért is kockáztatos a futtatása.
(#4298) viperabácsi
Romot is cseréltél vagy a gyárival próbálatod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest