Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
tudod mit? én már nem is reagálok a baromságaidra..beléptél ide nekem beszolni,mind a szerkesztés miatt,mind nemtom mi miatt
olvass már barátom...értelmezd is..uristen nem is értem te is minek támadsz rögtön az első megszolalásoddal..nincs jobb dolgod?..senki sem turázik már ezen erre te belépsz és ugy okoskodsz hogy el sem olvastad a 10ed részét sem annak amiket irtunk,nem is értelmezted...
sztem maradj is csöndben,legalábbis velem szemben,nyugi én sem fogok szájbarágosat játszani szövegértelmezéssel kapcsolatban.
senki nem mondott neki iylet? te melyik oldalt olvasod?
minek szolsz be ha nem tudod miröl is van szó?....NC
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest