-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
ux1
Hagy már ugy sem tudodod meg győzni Ő nem szól semmit sem apeelmének
Akkor ez ki írta talán a Jó isten!!!
(#9174) callvote válasza apeelme (#9171) üzenetére
nem most olvastam hanem honapokkal ezelőtt,bocs hogy nem keresgetem egy számomra senki miatt...ott a google a barátja skate armv7 zte és ott lesz pár találat el kell olvasni és meglesz...nehogymár én keresgessek...itt sok a nagyokos,aki csak beugatni tud,mind nagy android tudós aki már 2x cserélt romot..aki meg nem bujik bele az android forrásába az meg egy hülye...NC
(#9173) scyllarus
nem azt irták hogy egyenértékű hanem ugy hogy nem armv7 hanem egy nagy teljesítményű armv6..meg volt mellette körítés hogy így volt megoldható hogy 150 dolláros árral piacra dobják...
node ismétlem nem magyarázkodom mert nincs mire..google és kész
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest