Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9196 üzenetére
te is csak nézel és nem látsz,olvass vissza és utána okoskodj,köszi.te is az a tipikus beszólogató vagy aki csak belép,beleolvas valamiben de azt nem nézi honna indult vagy ki kezdte.mellesleg nem kértem véleményt,kommentet föleg mert 1.közöd nem nagyon van hozzá.2 azt sem tudod miről van szó,senki nem szolt be apeelme-nek.
és 3.mivel iylen stilusban reagálsz nekem első irásodban,ne várj rá "szép" reakciot,és amennyiben ez neked nem tetszik akkor TE koccolj,és vidd magaddal a többit is.(#9197) mrskatejoe
nem tudom,csak megy és nincs gond vele..én mindent vwifin szedek le,vagy teszek fel sd-re,nem nagyon kábelezek..rendesen megy a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest