- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
SZATYIATI #16164 üzenetére
mindent el lehet rontani..de ha ugy csinálod ahogy ott le van irva akkor nem lesz gáz,ha mégis akkor általában helyrehozható
menteni backup programokkal lehet,kártyára vagy SD-re másolod a számokat...
én backup progikat nem használok,tehát abban nem tudok segíteni hogyan müködik...
de ha a linkelt oldalon megcsinálod a rootot,és netán custom recoveryt is felteszel,abban van olyan opcio hogy lementi az egész telefonod egy mappába az SD-re és onnan bármikor visszaállíthatod az egészet ugy ahogy van...
ha netán most majd olvas valaki aki használ backup programokat,akkor ő(k) biztos többet tudnak ezzel kapcsolatban.
én nem használom mert mindig tiszta telepitést használok és felteszek minden programot ujra ami nekem kell
ha gyári a telefonod,nem volt piszkálva akkor tuti nincs rootolva...
de a google playen van sok root checker nevü alkalmazás,azok kiírják rootolva van-e a teló vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest