- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
Aktív témák
-
anglergab
addikt
ux1, kelzsoca: Kiderült, hogy a data partíción volt egy bad blockom korábbról (a CW 2.5.1.8-as nem jelenti a bad block-okat, csak a 3.0.0.6-os). Már most hangsúlyozom, hogy soha nem TPT-ztem!
Aztán, mióta nézem a 3.0.0.6-os logokat, keletkezett -- többszöri újratelepítés, formázás, de nem TPT-s (!) -- után egy újabb rossz blokk, ezúttal a system partíción. Úgy tűnik, gyakori sima rom telepítés és/vagy formázás kelthet hibás szektort. Persze elképzelhető, hogy random jött létre, és nem a formázások keltették.
Mégis azért valószínűsítem, hogy a formázás generálta, mivel egy napon belül (egymás után) többször formáztam minden partíciót -- ugye a backup visszaállítások előtt. Az is elképzelhető, hogy keletkezett az első formázásnál a system partíción egy hibás szektor, azt ellátta flaggel a rendszer, oda többé nem írt. Ezután próbáltam visszaállítani full backupot: azonban első indításnál FC-zett. Kipróbáltam több backupot is ÉS recovery-t is (2.5.1.8 és 3.0.0.6) és verziótól függetlenül mindegyiknél FC-zett indításnál minden alkalmazás (először a CW verzió eltérésre (backup és restore között) gyanakodtunk, mint hibaok).
Ez alapján az a következtetés vonható le, hogy a full backup visszaállítási kísérletet megelőző formázás létrehozhatott bad blockot a system-en, és emiatt nem sikerült egyik full backupot sem visszaállítanom, mivel a szektorok száma, illetve azok címe megváltozott -- a full backupok létrehozása óta.kelzsoca: tegnap végül felraktam a Modaco-ról az FLB-R10-et, és nagyon jól működik. Különösen tetszik benne, hogyha lehúzzuk a notification bart, megjelenik felül egy kis Power Control widget. Miért nem az R10 alapú rom-ot készítesz?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest