Hirdetés
Aktív témák
-
anglergab
addikt
ux1, kelzsoca: Kiderült, hogy a data partíción volt egy bad blockom korábbról (a CW 2.5.1.8-as nem jelenti a bad block-okat, csak a 3.0.0.6-os). Már most hangsúlyozom, hogy soha nem TPT-ztem!
Aztán, mióta nézem a 3.0.0.6-os logokat, keletkezett -- többszöri újratelepítés, formázás, de nem TPT-s (!) -- után egy újabb rossz blokk, ezúttal a system partíción. Úgy tűnik, gyakori sima rom telepítés és/vagy formázás kelthet hibás szektort. Persze elképzelhető, hogy random jött létre, és nem a formázások keltették.
Mégis azért valószínűsítem, hogy a formázás generálta, mivel egy napon belül (egymás után) többször formáztam minden partíciót -- ugye a backup visszaállítások előtt. Az is elképzelhető, hogy keletkezett az első formázásnál a system partíción egy hibás szektor, azt ellátta flaggel a rendszer, oda többé nem írt. Ezután próbáltam visszaállítani full backupot: azonban első indításnál FC-zett. Kipróbáltam több backupot is ÉS recovery-t is (2.5.1.8 és 3.0.0.6) és verziótól függetlenül mindegyiknél FC-zett indításnál minden alkalmazás (először a CW verzió eltérésre (backup és restore között) gyanakodtunk, mint hibaok).
Ez alapján az a következtetés vonható le, hogy a full backup visszaállítási kísérletet megelőző formázás létrehozhatott bad blockot a system-en, és emiatt nem sikerült egyik full backupot sem visszaállítanom, mivel a szektorok száma, illetve azok címe megváltozott -- a full backupok létrehozása óta.kelzsoca: tegnap végül felraktam a Modaco-ról az FLB-R10-et, és nagyon jól működik. Különösen tetszik benne, hogyha lehúzzuk a notification bart, megjelenik felül egy kis Power Control widget. Miért nem az R10 alapú rom-ot készítesz?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Raspberry Pi
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest