Hirdetés
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Meglepő, de nálam villog... Most próbáltam ki.
Visszatérve az sms gondokra. Vodás kártyával simán elmegy, Mr. "Mindent elcseszek" "T" viszont nem hajlandó nekem sms-t küldeni. Valaki, aki nagy kódmágus elmondhatná nekem -akár privátban-, hogy tulajdonképpen hogyan megy az sms küldés, illetve mit néz meg a program "profil" címszó alatt. APN config-ot biztos nem, mert a 2.2-esből kivett adatokkal sem küldi el az sms-t...
-
anglergab
addikt
Szerintem egy sor hardveres sajátosság vezetett ehhez (ti. nem villoghat a LED készenléti állapotban). Jó példa a PC: készenlétben (S3) semmilyen értesítést nem tud megjeleníteni (ha be van állítva, akkor hálózatról felébreszthető, illetve egyes programok is felébreszthetik, és akkor kiírhat valamit, hangot adhat ki). De az ébresztés után nyilván nincs készenlétben!
A Blade-nél a helyzet igen hasonló a PC-hez: a GSM unit, illetve az arra jogosult programok felébreszthetik a telefont, így alkalmassá válik a felhasználó értesítésére.A SetCPU figyeli a háttérből a CPU hőmérsékletet. De szerintem -- ha beakad -- akkor maga is képes azt jócskán befolyásolni. Azt pedig nem szeretjük, ha a mérés eredményét befolyásolja a mérő eszköz.
Expliciten nem írja ki az aktuális hőmérsékletet.
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest