Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
anglergab
addikt
ux1, kelzsoca: Kiderült, hogy a data partíción volt egy bad blockom korábbról (a CW 2.5.1.8-as nem jelenti a bad block-okat, csak a 3.0.0.6-os). Már most hangsúlyozom, hogy soha nem TPT-ztem!
Aztán, mióta nézem a 3.0.0.6-os logokat, keletkezett -- többszöri újratelepítés, formázás, de nem TPT-s (!) -- után egy újabb rossz blokk, ezúttal a system partíción. Úgy tűnik, gyakori sima rom telepítés és/vagy formázás kelthet hibás szektort. Persze elképzelhető, hogy random jött létre, és nem a formázások keltették.
Mégis azért valószínűsítem, hogy a formázás generálta, mivel egy napon belül (egymás után) többször formáztam minden partíciót -- ugye a backup visszaállítások előtt. Az is elképzelhető, hogy keletkezett az első formázásnál a system partíción egy hibás szektor, azt ellátta flaggel a rendszer, oda többé nem írt. Ezután próbáltam visszaállítani full backupot: azonban első indításnál FC-zett. Kipróbáltam több backupot is ÉS recovery-t is (2.5.1.8 és 3.0.0.6) és verziótól függetlenül mindegyiknél FC-zett indításnál minden alkalmazás (először a CW verzió eltérésre (backup és restore között) gyanakodtunk, mint hibaok).
Ez alapján az a következtetés vonható le, hogy a full backup visszaállítási kísérletet megelőző formázás létrehozhatott bad blockot a system-en, és emiatt nem sikerült egyik full backupot sem visszaállítanom, mivel a szektorok száma, illetve azok címe megváltozott -- a full backupok létrehozása óta.kelzsoca: tegnap végül felraktam a Modaco-ról az FLB-R10-et, és nagyon jól működik. Különösen tetszik benne, hogyha lehúzzuk a notification bart, megjelenik felül egy kis Power Control widget. Miért nem az R10 alapú rom-ot készítesz?
Aktív témák
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest