- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
fazekasg #38897 üzenetére
De ha te várakozással töltöd az időd, akkor várhatsz akár addig is, amíg megvan ez a telód (hisz mindig lesz valami újdonság), végülis müxik a 2.1 is
én addig vártam mikor megvettem, amíg fel nem töltött a telefonom
És most megállapodtam az r9nél mióta kinn van, ez számomra (perpill) tökéletes. Ha lesz újabb, és esetlegesen jobb, akkor megy fel az, ha nem lsz 2.2-ből már jobb (amit én jobbnak látok), akkor meg majdmegy a 2.3 ha már sokan stabilnak mondják
Csak a recovery felrakásán kell túllenni, onnantól kezdve gyerekjáték más és más romot rátenni, és időben sincs több kb. 1 percnél (persze újra belakni, az már más tészta) -
TRob1
veterán
válasz
fazekasg #38891 üzenetére
Szerintem nem érdemes várnod semmire, mindig az aktuális "legjobbat" kell használni. Ha mindig csak várakozol, akkor úgymond mindig fejletlenebb romot fogsz használni az épp aktuálisnál (és miért is ne használnád ki azújabb, jobb dolgokat, ha már van rá lehetőség). Most nyugodtan mehet egy 2.2-es, és ha lesz jobb állapotú (stabilabb) 2.3, akkor meg majd az. Persze ha nem tetszene a 2.2 (ami kizárt), akkor még mindig mehet vissza az eredeti.
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest