Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
natë
nagyúr
Kicsit lemaradtam, ugye nincs múlt heti xiaomi.eu a mobilunkra?
Globalban már javították a borzalmas betűtípust? -
-
gabor9991
addikt
Aki redmi note4-ről váltott 5-re mit gondol?
Megéri váltani?
Tud annyival többet az 5, hogy érdemes a 4-et lecserélni? -
Fulár
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Ahogy a kolléga is írta tedd át a régiót Oroszországra.Erre azért van szükség mert bizonyos országokban köztönk a miénkben is adatvédelmi okokból ideiglenesen korlátozva van néhány funkció.Ilyen a témázás és az arcalapú feloldás is.
Ha a régiót átállítottad abból nem származik semmilyen hátrányod.Ilyenkor már Beálítások-Témák Appon belül már tudsz lerántani a témaáruházból témákat.(a 99 százalékuk ingyenes)Ezek autmatikusan feltelepülnek és bármikor törölhetőek.Ha letöltesz témákat és visszaállítod a régiót magyarra akkor a letöltött témáid megmaradnak!Ha újakat akarsz letöltetni akkor ismét átállíthatod a régiót és kész.
De ha az Mtz téma fájlokat akarod működésre bírni azt így kell.Nem biztos,hogy nálad is pont így fog kinézni mert én Miui 10 béta romon vagyok!
A régiót itt is Oroszra kell állítani.Beálítások-Témák-Több-Itt a saját már letöltött témáidat fogod látni-Legalulra lapozol-Importálás-Kitallózod a telefonra másolt Mtz file-t és ráböksz.És az máris bekerül a saját témáid közé! -
natë
nagyúr
Megjött a telóm, már unlockoltam is!
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Új tulajdonosként kérdezem hogy a témázás hogy működik itt? Fórumon lévő tmz fájlokat hogy lehet életre lehelni. Mi a titok?
-
jUUh
addikt
Ezt próbálta már valaki? Nagyon ígéretesnek tűnik. Edge gestures, rengeteg-rengeteg testreszabhatósági lehetőség.
-
Carline
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Én arra várok, hogy valaki megoldja végre custom kernelen Miui alatt a normális fényerő szabályzást.
Amíg az nincs fölösleges felraknom, mert a túl magas fényerő miatt úgyis visszateszem a stock-ot.Visszajöttem 8.7.19-ről, most 9.5.19.0 van a telefonon és meglepően jó a fogyasztása. Előzőn gyorsabban merült.
-
jUUh
addikt
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ez a Derp kernel miért olyan jó? Csak mert XDA-s topicjában nem valami meggyőző a leírása...

-
Goose-T
veterán
válasz
ktommy91
üzenetére
Ha már lett ilyen szuper házikernelünk, azt meg tudod benne csinálni, hogy a LineageOS addonsu moduljával is működjön benne a root, ne csak Magiskkel? Valamelyik nap feltettem a NoName kernelt LOS-ra, amin nincs Magisk, csak addonsu-s root, és meglepődve tapasztaltam, hogy eltűntek a root jogok. A fejlesztői menüből továbbra is láttam, hogy milyen alkalmazásnak van root joga, és mikor kérte utoljára, de maguk az alkalmazások kiírták, hogy nem kapták meg a szükséges root jogot. Pont a Spectrumot akartam kipróbálni, de nem sikerült, AdAway sem ment, a Total Commanderrel sem tudtam belépni a rendszermappákba.
-
ktommy91
addikt
Az unofficial NoName kernelemből KangarooX kernel lett és tölthető az első kiadás. Történt néhány változás az előző verzió óta, gyorsabban ébred, gyorsabb az app indítás, DTS támogatás, audiowizard támogatás... lásd github-on. Mostantól a spectrum app play store verziójához vannak igazítva a profilok, azt kell használni. Letöltés:[link]
-
törölt tag
Turbado-ról érdemes venni telót? Tesóm akar onnan egy kék Redmi 5 Plus-t.
-
F.B.I.
veterán
Urak!
Hogyan tudnám megoldani, hogy a böngészőből nyitott videó, ne a mobil YouTube-al nyíljon meg?
-
pergabb
senior tag
ugye jól sejtem, hogy 1 darab halott pixel esetén (full fekete), semmit sem kezdenek vele gariban, mert kellene több is?

-
octopus75
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok! Köszi!
-
törölt tag
válasz
juve600
üzenetére
Ügyfélszolgálatnak írtál már?
Testvérem sikeresen kitörölte a Mi fiókját úgy, hogy közben be volt vele lépve a telefonon. Oltári nagy szívás volt, mert törölt accounttal már nem fogadta el a jelszót és kilépni sem tudott a telefon Mi fiókjából...
Írtunk a maláj ügyfélszolgálatnak egy szívhez szóló levelet, udvariasan válaszoltak, kértek egy kis türelmet, majd 5-6 nap után visszaállították a fiókot. Szerintem az orosz fórumosoktól függetlenül vedd fel te is a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
-
-
octopus75
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ezen a gyári visszaállítás egyenlő a factory resettel?
-
octopus75
tag
Bocsi a láma kérdésért de, hogyan kell factory resetelni a telót? Páromnak dobálja le a wifit...
-
Remiel
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
A hivatalos LOS?
-
Fulár
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ez nagyon jó hír!Köszönöm szépen!Ma már nem mert lassan meló de holnap nekiugrok.Vagy h megcsinálom melóban ha jó világ lesz.
-
Dinter
addikt
A lapok sorrendjét hol lehet állítani? Véletlen megcseréltem, szerintem a kezdőképernyő állításánál, de nem tudom visszarakni.
-
9.5.19.0-át nyugodtan felrakhatod. Az anti4-es. Nekem is pár nappal ezelőtt a legújabb Miui10 beta volt fent (anti4-es), aztán 9.5.19.0, most meg AEX.
Még mindig keresem a tökéletes custom ROM-ot. A LOS hatalmas csalódás volt. AOSP Extended + Derp kernel a nyerő még mindig, alapból engedélyezve van benne a camera2api, támogatja a substratum témákat és atomstabil. 10-12 óra SOT szokott lenni nekem, használattól függően.
-
Fulár
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
".Launchert nem akarok használni mert a Miui témázhatóságát nagyon szeretem."
Hát nagyjából ezért.
Igazából egyedül a redőny kinézetének egységesítése zavar a Miui 10-ben.Ehhez kár volt hozzányúlniuk mert pont az egyediséget és a testre szabhatóságot veszik el vele!Hargitomi
öszi!Szívem szerint mennék de megmondom frankón,hogy nem merek.Hiába elvileg lehetséges.Sikerült belerakniuk az emberebe az ideget a téglásítással.Azóta semmit sem merek variálni mert talán nem ér annyit. -
dkpisti
tag
sziasztok
2.note ugyan aza gondja mint a 4-nek
(azon Ressrection Remix van van azzal jó) kihangosítva rossz a hang viszhangzik van rá update miui-ra vagy custom rom twrp? -
-
Fulár
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Igen.Biztos.
Leellenőriztem.A V2-ből kivették de mivel előtte fent volt a V1 ami már roll backes volt ezért már meg lehet szexualizálni.
Én tartok tőle,hogy a témázhatóság így marad.Nekem kifejezetten negatív változás.De nem hiszem,hogy olyan hatalmas nagy erőfeszítés lenne ezt választhatóvá tenni.Akárcsak az alkalmazás menü meglétét.Vagy a főképernyők körkörös végtelen görgetését.Szerintem ezek pitiáner dolgok.Csak momentán szarnak rá! -
juve600
nagyúr
kért közületek valaki engedélyt az angol vagy orosz fórumon a téglásítás miatt ?
és kapott már ??
-
Fulár
senior tag
Van nékem egy nagy bánatom!

(Szerintem rajtam kívül a kutyát nem érdekli)
Szóval...Miui párti vagyok.A Nyers Android Skintől mindig is hányingerem volt.Launchert nem akarok használni mert a Miui témázhatóságát nagyon szeretem.Főleg azt,hogy egy téma csere szinte mindent átszab.De ebben a"csodálatos"Miui 10-ben bevezették,hogy a redőny témától függetlenül teljesen egységes kinézetű.Ez eléggé bassza a csőröm.És félve kérdezem....nincs rá semmilyen lehetőség,hogy ezt vissza lehessen csinálni?Számomra ez a Miui 10 dizájnjában inkább vissza mintsem előre lépés!
Ja igen:Eu-Dev 8.7.12.És persze Anti 4-es.Tahát Miui 9-re már nem igazán megyünk vissza.(Kakáljanak sünt) -
natë
nagyúr
Vidékieknek egy tanács : inkább személyesen intézzétek a garanciális ügyeket. Múlt hét szerdán elkészült a mobilom, azóta ülnek rajta. Írtam nekik, "majd postázzák"..
-
Írtam a Cellect ügyfélszolgálatára, hogy mikorra várható, hogy kiadják a szilikon tokot erre e telefonra is (korábban több telefonon is használtam a tokjukat, teljesen jó volt a minősége) Azt a választ kaptam, hogy nem tervezik, mert ez nem egy népszerű modell. Mivan? Szerintem csak az eustock 3-4 rendelési körön van túl, és ők nem 10 darabot rendelnek...
-
vicces
addikt
Sziasztok!
Beszallok én is a buliba egy fekete 4/64-essel.
A kijelző király, az akksi király, de ez a miumi szörnyű.
-
Henker2
addikt
Srácok!
Nagyon vitték a telót a GB-ről. Mint a cukrot. 2 nap alatt egy helyről közel 120 db fogyott. Bár volt rá akció is rendesen
A legutolsó pillanatban sikerült megcsipnem egyik nagyon kedves PH-s Barátommal egy fekete 4/64-es Note 5-öt! -
válasz
üzenetére
Nos nekem kezdetek óta ki van kapcsolva a hirdetés szolgáltatások,de most kipróbáltam valamit és csodálkozom orosz régióra állítottam a telefont és vissza kapcsoltam a hirdetési szolgáltatásokat és nincs sehol reklám,ez hogy lehet?

Ja már meg is van miért nem voltak reklámok,ha nincs bekapcsolva a net semmi reklám ha be van kapcsolva akkor ömlenek a reklámok a fájlkezelőbe meg a többi helyre és hiába kapcsolgatom a hirdetési szolgáltatásokat.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Legalább végre megvan

-
Fejlemény az akkustat-lefagyás ügyben.
Kikapcsoltam az AdGuardot, egyből nem fagyott le.
Ki érti ezt?
-
kszthly
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Biztos ez?
Holnap, holnapután valószínűleg kiderül. -
-
attip
újonc
A fölösleges gyári appokra ott a Xiaomi ADB/Fastboot tools (link). A debloater működik zárt bootloader-el és root nélkül. Kiad egy listát, kipipálja az ember ami nem érdekli és pár pillanat alatt le is vannak törölve.
Eddig nem igazán láttam hogy valaki ajánlotta volna itt ezt a toolt, van ennek valami oka? Nekem tökéletesen bevállot.
-
ktommy91
addikt
Tölthető az unofficial NoName kernelem 1.7r2-es verziója. Changes: built with DTC, earphone sound control ,faster boot, better performance( better tweaked VM, modified fiops...) Érdemes frissíteni. Letöltés: [link]
-
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hát azt mem.tudom,de most nekem nagyon fura magyar régión vagyok nem is nyomkodtam sokat a telót de mintha most nem birna annyit mint a múltkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

öszi!Szívem szerint mennék de megmondom frankón,hogy nem merek.Hiába elvileg lehetséges.Sikerült belerakniuk az emberebe az ideget a téglásítással.Azóta semmit sem merek variálni mert talán nem ér annyit.
(azon Ressrection Remix van van azzal jó) kihangosítva rossz a hang viszhangzik van rá update miui-ra vagy custom rom twrp?
Leellenőriztem.A V2-ből kivették de mivel előtte fent volt a V1 ami már roll backes volt ezért már meg lehet szexualizálni.

), annak a belső fele puha anyaggal bélelt. Azzal elvileg nincs ilyen gond.