Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, teljesen más

-
juve600
nagyúr
Fully Working MIUI camera by default coming in Pixel Experience August update
-
Trailblazer
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Pedig nem az.

-
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Jó randa

-
Trailblazer
veterán
Most érkezett meg ez a tok, elég gyors volt mégis Shenzenből! És maga a cucc is kiváló, masszív darab.
-
pergabb
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Annyira nem, hogy kétszer írtad a mAh-t
Viszont igazad van, benéztem, ott mili volt van és nem mAh
Vigasztal akkor én is pocsék voltam fizikából 
Sajnos arra viszont nincs magyarázat, hogy egy nem létező sim, hogyan tud fogyasztani.. -
kapaca76
tag
Turbado, vagy eustock-ról érdemesebb rendelni?
A Turbado 2 év garanciát ír.eustock rendelésnél lehet átvételkor bankkártyával fizetni?
-
kapaca76
tag
A 64GB/4GB megér 10e FT-tal többet a 32GB/3GB-os verzióhoz képest?
Jelenleg Redmi 3S-t használok, ott bőven elvagyok a 32GB/3GB-tal. -
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De de.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Megtetszett ez a telefon, főleg a 18:9 képarány, és váltanék Redmi Note3 Pro-ról (vagy erre vagy Redmi5Plus, majd még eldől). Jelenleg NitrogenOS 8.1-et használok, illetve Camera2API-t engedélyezve, Google Camera-t használva, HDR-el csodás képeket lő. Itt is megoldható hasonló módon a közel-stock 8.1, illetve jó minőségű, nem elmosott fotózás? Illetve ilyen ROM-okon is van a MIUI-féle gesztusvezérlés, vagy csak navbar?
-
-
pergabb
senior tag
Annak mi az oka, hogy ha nincs kártya a telefonban, akkor is az akkunál azt jelzi, hogy fogyaszt? Első 3 napban nem volt kártya a telefonban, most pedig megnéztem és a 2. simnél ki is jelzi.
Valamint az akkunál nektek sem 4000mAh-t ír, vagy 1 hónap alatt ennyit eldaráltam volna belőle? Ez a beállítások, telefonról és belső tárhely gyors, sokszori megnyomása után jön fel, ott vannak az akku adatai.
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt igen látom, de persze olyan szubjektív irányába megyek, hogy 2x jobb-e ?

Bár mindegy is mert azt bárhol nézem az általam szupernek tartott LG V10 képminőségétől nem marad el Redmi sem annyira és ez az egyik fő szempontom
csak 7 plust elvileg ha egyszer lett volna de nem tudom kivárni flottámban 80k körül lehetne/lehetett volna és úgy már nem 2x annyi 
-
-
psg5
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia!
N7+-od volt? Hú de kívncsi lennék, hogy ha véletlenül fotóztál ezzel is azzal is, akkor mit szólt a szemed a képminőséghez, mekkora a különbség? -
jUUh
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Anno én is gondolkoztam a N7+-en, főleg miután media marktban megnyomkodtam. Az A2 számomra úgy lett volna érdekes, ha ugyanannyiba fáj, mint a mi telefonjuk... Dehát az meg nem lehetséges

-
juve600
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
pont azért írtam
n7+ 100k felett
redmi note 5 65k -
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Oldalra nyílós flip tokot nem árulnak a készülékünkhöz? Lehetőleg olyat, amiben kártyatartó rések is vannak. Nekem ilyenre lenne igazából szükségem. Efféle, csak nem Shenzenből, mert hónapokba telik, míg ideér.
-
-
válasz
Henker2
üzenetére
Van sokféle én pl ezt vettem meg ugyan ilyen van a Mix2s telómon is!
juve600 : nagyon jó teló a N7+ én az helyett vettem ezt a Note5.öt, az eladás oka kizárólag az vot, hogy ott twrp és root ot el lehet felejteni! És az A2. nem drága? Közel 100.e a 4/64.es verzió, és microSD.t nem tehetsz bele, és sok embernek kevés az a kb 50.giga tárhely, a 6/128.as pedig 130.e szóval annyira nem is drága az a N7+, én 100.ért adtam el, rengeteg kiegészítővel mikrokarc mentesen 3.hónaposan.
-
juve600
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
nokia 7+ ? kicsit drága........ ja nem kicsit, MiA2 lenne jó 4000-es aksival

de én eddig is PE romot ajánlottam annak aki stock droidot akarPE rom :
Camera2 (aka HAL3) support has issues on ALL roms, thats why i don't shipped gcam by default.
Expect exciting news about camera on August update
már csak várni kell hogy kiadják
-
batai15
félisten
Na nem az msm azisten?
Mondtam én hogy fél nap alatt ne vonj le következtetést,rögtön lett utána másnak bug.
Szerencse hogy nem raktam fel, a miui 10 nálam most nagyon jó, és jöttem hogy a többi rendszer sem nyújt lényegesen többet.
Mondjuk a következő teló vagy one plus lesz vagy nokia a Stock droid miatt. -
psg5
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Igen ezt láttam, de ez nekem túlzás a sarkoknál
ettől szolidabb kell. S olyan ami egyáltalán nem takarja a kamerát.Nem tudom ezt a sufnit, alapvetően azzal tisztában vagyok, hogy a 151/2003-as Korm. rendelet alapján 1 év kötelező jótállás van bárhol is veszed és az hogy jogszabály szerint törekedni kell csupán a 15 napos ügyintézésre az mindenkire ugyanúgy érvényes vagyis az hogy 2-3 hét vagy akár 2 hónap a gariztatás még jogilag is simán belefér. És tök mindegy mit nem vállal a sufni a 151-es egyértelműen rájuk is vonatkozik tehát ez nem alap az olcsóságra. Viszont ha jól értem a gyártó ad +1 évet még rá viszont ha nem hivatalostól vásároljuk akkor ez már nem él. Akkor ez is belefér, hisz elég sok termék van alapból csak 1 év "garanciával"

De nincs is hivatalos importőre a Xiaominak akinél esetleg érvényesíteni lehetne a plusz egy évet?
Azért kérdem, mert LG-nél sufniban vettem és 1,5 év után is lehetett vinni a hivatalos LG szervízbe beazonosították az Imei alapján és mert LG gyártotta ezért foglalkoznak vele.#8647) juve600: Nem tudom ott, mert a helyi gsm számítaná be a mostani LG-met.
-
Narxis
nagyúr
Root elvonási tüneteim vannak.🤤
-
Henker2
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Milyen ez a TG kamera védő? Ilyet is lehet rendelni?
-
tokot itt linlektem ez 100% hogy védi a kameràt és a teló sem billeg az asztalon, elbír még egy TG kamera üvegvédőt is, akkor sem fog kiállni a tokból, és a teló sem lesz bumszli, ajánlom a matt fekete rücskös verziót amivel a teló fogása is nagyon jó!
A sufni gsm olcsósága meg abból adódik hogy amit ott veszel telefont NEM RENDELKEZIK HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁVAL! Ezek többnyire kínából behozott készülékek, és csak a sufni gsm vállal garanciát rá(ha szerencséd van nem szűnik meg a bolt és tudod hová garanciába vinni, az más kérdés hogy akár 2hónap is lehet a garanciális ügyintézés itt) Szóval ebben rejlik az olcsóság!
-
psg5
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi!
Csak mindig elgondolkodtat a szürkeimportos beszerzések ami miatt egy teló akár 20-30% olcsóbb lehet egy sufniban mint egy ismert üzletben.Olvasgattam vissza és olyan tokot is keresek már most ami vastagságban eléri a kamera szintjét, hogy ne billegjen az asztalon és ne karistoljam azonnal a kamerát Viszont nem fekszik rá a kamerára vagyis ott lyuk van. Szolid sima kellene.
-
psg5
veterán
Az ugye mindegy, hogy hol veszem? Ha global verziós akkor nem érdekes, hogy mediamarkt vagy sufni gsm valahol a kisvárosban? Nemis garancia miatt, hanem, hogy ugyanazt a jó típust kapom mindenhol szerintetek?
Eldőlt Note5 lesz ma rendelve, de nem szeretnék fentiekben mellényúlni, azonban helyben van egy gsm aki beveszi igaz szarért hugyért a tökéletes állapotú LG V10-emet és épeszű kp-t kell ráfizetnem a redmire, viszont egy sima gsm boltról van szó. -
vicces
addikt
Tegnap töltöttem a wc 3.0-as töltőmmel is a telót. A tokot rajtafelejtettem. Kisebb arammal töltött, mint a Samsung gyorstöltő. Gondolom a hőmérséklet miatt leszabályzott. Max 37-38 fok volt a hatlap. Szerintem ettől sok baja nem lesz az akksinak. Lehet tölteni akárhogy az elektronika úgyis megoldja hogy ne legyen baj

-
dioka7
senior tag
Nagy nehezen beleköltöztem a tegnap megérkezett telefonba és most hogy használom 'asszem rájöttem, amire többen nem, hogy gesztusvezérlés mellett, hogy lehet az egykezes módot bekapcsolni. A megoldás: a lebegő labda funkcióval. Valahogy így. /MIUI9.5.19.0/
-
hargitomi
tag
Na nekem elindult az EU, csak most twrp-t is mindig decryptelni kell, meg újraindításkor is kell a képernyőzár PIN kód mindig... Ezt twrp-ben format data megoldaná?
Wipe cache/dalvik/data/system/internal volt EU telepítés előtt. Ha fastboot miui-ztam volna én is, akkor ez nincs?

-
natë
nagyúr
Bah véletlen zártam a bl-t, késő van. Simán nyitottam újra (harmadjára 2 héten belül).
-
hargitomi
tag
-
natë
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Arra minek raknád fel

-
natë
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem MiUi-ra íródott kolléga!
-
natë
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nincs. Most néztem. Le is töröltem.
-
szabi__memo
nagyúr
Miért dobálja ki a memóriából a foreground high prio serviceket ha az appnál az akksi optimalizálás is ki van kapcsolva?
Ennyire nem lehet szar ez a miui! Vagy igen?? -
natë
nagyúr
válasz
csiziktomi
üzenetére
Magisk alól
-
hargitomi
tag
Na engem is megszopatott az Extended.
Indulas elott benyomom az adatforgalom csokkentot es kesz, elszallt. Probal 5 percig ujraindulni, aztan twrp. Meg a rom+gapps ujra flashelese se segitett, kellett wipe data is. Most vegre helyreallt, de most is nyomtam egy rebootot es megint nem sikerult neki elindulni, ujabb rebootnal ment megint. Mi folyik itt?
-
natë
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egy forrást is küldhetnél!

Viszont igazad van, benéztem, ott mili volt van és nem mAh