- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #23634 üzenetére
Köszönjük, hogy itt voltál! Használd egészséggel az utódot! Apropó, melyik márkának szavaztál bizalmat?
Samsung Galaxy S23+
-
Potyka03
senior tag
válasz WhiteWalker #23596 üzenetére
olvasd el újra amit írtam mert benne van a leglényegesebb pont....
Amúgy meg köszönöm a tartalmas válaszodat,én is tudom hogy van összefoglaló s elolvastam stb.... nem vagyok gyökér[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
ktommy91
addikt
válasz WhiteWalker #23583 üzenetére
A xiaomi soha nem is gyártott panelt hozzá. Ha jól tévedek, akkor 3 gyártótól származó panellel szerelték a RN5-öt(tianma td4310 és nt36672, huaxing nt36672 és shenchao td4310) A gond az ott van, hogy egy csomó eladó a selejtet próbálja rásózni a népre, mert hogy úgyis "utángyártott" aztán hátha nem reklamál, ha valami fakó kijelzőt kap félig halott érintővel.(ezek jellemzően az olcsóbb ajánlatok) Bár még szerencsére nem kellett kijelzőt cserélnem, de minden bizonnyal lehet rendelni kintről kicsivel drágábban nem selejtes, a fenti gyártóktól származó "gyári minőségű" panelt.(valószínű hogy ezeket használják a normális szervizek)
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
tonyrulez
őstag
válasz WhiteWalker #23580 üzenetére
Nem azt kérdőjelezzük meg hogy utángyártottat adnak, hanem hogy ezt hogyan gondolták? Tudtommal utángyártott általában rosszabb minőség mint OEM, és Xiaomi kijelzőknél a tapasztalatok alapján hatványozottan igaz ez. Hivatalos garanciára, hivatalos szervíz utángyártott hulladékot tesz bele? Az igen.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
MODERÁTOR
-
szabi__memo
nagyúr
válasz WhiteWalker #23574 üzenetére
???
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz WhiteWalker #23531 üzenetére
Előtte pont ezt írtam
-
hevizms
addikt
válasz WhiteWalker #23523 üzenetére
Most a MiuiHu van fenn a saját kernelével.Ez a gyengélkedés nem újkeletű,de betudtam annak hogy már régen cseréltem romot és tele van szeméttel vagy akár vírussal is.Global stable volt fenn.Megpróbálom az EU dev romot,aztán ha azzal is ilyen akkor telocsere. Kösz a tippet
-
Trooper82
senior tag
válasz WhiteWalker #23517 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Végülis letiltottam az értesítéseit így nem ugrál fel az üzenet az arcomba😀.
-
baitsee23
őstag
-
Weeman1
veterán
válasz WhiteWalker #23481 üzenetére
Már meg van rendelve hozzá.
Az asszonyé lesz amint kész.Xiaomi 11T Pro
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #23483 üzenetére
Sajnos igen,tégla után kellett szétszedni,a fene sem gondolta volna,hogy ilyen érzékeny a kijelző...hozzáteszem,hogy igencsak szoros a keret,ezért is figyelmeztettelek..
A Note3 ehhez képest gyerekjáték,komolyan mondom...akku miatt szedtem szét azt én is anno[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #23481 üzenetére
A keret lefeszítésénél nagyon vigyázz,a kijelző érzékeny a hajlításra, vagy feszítésre és eléggé jól össze van rakva a cucc.Nagyon kemény és vékony gitárpengető sztem a legjobb....csak óvatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz WhiteWalker #23466 üzenetére
Nekem is az ment tönkre.
Így vettem egy Redmi Note 7-et.Xiaomi 11T Pro
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz WhiteWalker #23466 üzenetére
Nem emlékszem hol van de nem az USB modulon?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
siama
csendes tag
válasz WhiteWalker #23432 üzenetére
Köszi
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #23428 üzenetére
+ (#23426) Trooper82
Szerintem lehet, itt keressétek: (angolul lesz, bocsi) Settings, OwlsNest, Navigation, Stock Settings, Editor.
Samsung Galaxy S23+
-
mrgold
tag
válasz WhiteWalker #23365 üzenetére
Köszi... jó ötlet... kár, hogy a kamera gyengébb az értékelés alapján...
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #23293 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha éjszakai mód alatt kell kereni. Ha jól emlékszem...
Csend a lelke mindennek!
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #23216 üzenetére
Kereső... [link]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ati2
őstag
válasz WhiteWalker #23209 üzenetére
Meg valószínű ugrik a GCam a Helio G90 miatt, inkább egy MI 9T.
-
Norby86
őstag
válasz WhiteWalker #23209 üzenetére
Ugyan így vagyok vele én is, nem egyszer elgondolkodtam hogy más márkára váltok, mert mostanában nem hozza a Xiaomi azt a vonalat amit éveken át hozott. De teszem fel mindig magamnak a kérdést hogy ilyen árban 60 ezer forintért milyen más márkát találnék ami üzemidőben, hardware-ben ezt a szintet hozná? Huawei? Nekem fontos a jó kamera is és a testre szabhatóság. A MIUI rendszerben pont ez fogott meg hogy a kamera is szép képeket készít és a MIUI is szépen testre szabható. Most ugyan ezt az AOSiP alapú romot használom, de pár nap használat után sem tudtam teljesen megszokni. Szóval még kivárok az biztos, csak nem tudom melyik irányba mennyek ha megyek, vagy maradjak e a Xiaominál. Talán majd a Note 8 felteszi az i-re a pontot és eldől merre tovább.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
nullpoint
őstag
válasz WhiteWalker #23117 üzenetére
Azzal nem untatnám a társaságot, a lényeg az hogy nálam szükséges, ezért kérem szépen, hogy a custom romokat használók legyenek kedvesek megnézni ezt a funkciót a rendszerükben.
Köszönöm előre is mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
jUUh
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #23098 üzenetére
Mivel nem tudom, így inkább a tisztát ajánlom,én a legújabb Xiaomi.eu -t cseréltem erre.
-
jUUh
addikt
-
jackbacsi87
senior tag
válasz WhiteWalker #23076 üzenetére
Perfboost akart lenni!
(De létezik valami derpfest is, nem?) -
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #23066 üzenetére
Ez az amit mindig megfogadok, és mindig addig b@xakodom valamivel amíg megszívatom magam...
Samsung Galaxy S23+
-
aelod
veterán
válasz WhiteWalker #22951 üzenetére
Annak a hátulján de a mi a3nak a kijelzőben. Videók alapján nem olyan fürge mint a hátlapi.
Lacopapi
Az üveg hátlap hátrányként került említésre a 7nél.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #22942 üzenetére
Néztem már, fel is flasheltem a szóban forgó modult, de semmi...
Samsung Galaxy S23+
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #22905 üzenetére
A wifi nem egyedi probléma, írta itt más is. Az ujjlenyomat olvasó, pedig csak ennél a romnál szarakodott.
Csend a lelke mindennek!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #22902 üzenetére
A wifi kezdett szarakodni. Ha gyengébb lett az 5Ghz jel átváltott a másikra, de vissza már nem. Utána volt, hogy azt is eldobta. Plusz az ujjlenyomat olvasó is gyakran vált érzéketlenné, ha sokáig nem használtam a telót. Az AEX stabilabb volt nálam. Lehet, hogy user error, nem tudom, de nincs időm napokig túrni a netet a hibák megoldását keresve.
Csend a lelke mindennek!
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #22852 üzenetére
Nem tudom, de a kernel telepítési leírásában így szerepel.
(#22853) grafnet: Ha a teljes képernyős mód alatt a gesztusvezérlést érted, akkor de, tudja a ROM, ha jól tudom Oneplus féle gesztusok vannak a romban alapból. Bár aki rootol, (bár root nélkül is megoldható) szerintem a Fluid Navigation Gestures app-pal jár a legjobban.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #22742 üzenetére
Ha jól emlékszem, régebben AEX romot használtál. Mennyivel jobb az AOSiP?
Mostanában nálam is csinál furcsa dolgokat az AEX, váltanék valami másra.Csend a lelke mindennek!
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #22737 üzenetére
Megvan, köszi. Akinek még kell, ettől a hsz.-től folyik a diskurzus erről.
Samsung Galaxy S23+
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #22717 üzenetére
A gyári mail appot az APKmirrorról töltöttem le pár hete.
Gondolom, a galéria app is fennvan.
Ha neműködik más ROM-on az talán a Mi-fiók/MIUI-szinkronizáció hiánya miatt lehet. 🤔[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Narxis
nagyúr
válasz WhiteWalker #22699 üzenetére
Az nem rossz.
Akkor orangefox-al flashelhetem miután mindent wipeoltam? Kell firmware-t flashelni ROM flash előtt? Most ugye pités Masik-on vagyok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #22696 üzenetére
"Simán hossza két simmel mobilnettel a masszív két SOT-t."
Ezt én nem értem...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Aethelstone
addikt
válasz WhiteWalker #22680 üzenetére
Uh, AOSiP-et elhagytam..wifi kezelés nálam nagyon instabil volt. LOS 16 jól működik.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz WhiteWalker #22654 üzenetére
Nekem az RN3 azért sokkal tovább bírta....
Megéri cserélni az akksit? Mert a teló egyébként kifogástalan.[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz WhiteWalker #22651 üzenetére
Hát, 1 éves. Gondolod, kipurcant?
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #22622 üzenetére
jUUh...amíg nem oldják meg a hívásrögzítést,addig nekem csak a MIUI marad,merthogy szükségem van a lehetőségre. És Masik versus Eu.dev. volt a téma.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #22603 üzenetére
Azért ezt gondold át mégegyszer... A Masik lényegesen jobban testreszabható,jobb a kamera (nem mintha nem a Gcam-ot használnám),jobb az üzemidő -nálam-,egyetlen hibája,hogy csak angolul megy,vagy oroszul,esetleg ha bírod a kínai nyelvet,akkor azt is lehet.
Emellett nem mondom,hogy jobb ,csak kicsit más...persze mivel nincs rá frissítés ,előbb-utóbb kimegy a sorból,de egy jó MIUI alternatíva. -
nagyúr
válasz WhiteWalker #22599 üzenetére
ezért kell venni Mi 9T-t még erősebb SOC és 4000.es aksi NOCCS nélkül, meg még sok egyéb finomság....
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #22592 üzenetére
Hát sajnos a normális hívás rögzítés hiánya miatt is, úgy tűnik vissza kell hogy menjek a MIUI-ra..
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #22558 üzenetére
Szia, Sziasztok!
Azt hogy lehet a legegyszerübben elérni, hogy a banki alkalmazás ne reklamáljon az AOISP alatt? (Raiffeisen) -
Narxis
nagyúr
Masik F + KangarooX 10 óra
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #22564 üzenetére
Köszönöm, kár..
-
jUUh
addikt
-
Aethelstone
addikt
válasz WhiteWalker #22560 üzenetére
Hát jah. A 6 óra is istenes bámelyik miui-val, de ez van. Powerbank. Vagy Ulefone Power 6
Arsenal FC - Go Gunners!
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #22560 üzenetére
Maradjunk a romnál.. 😀
Ebben van hívásrögzítő? -
wwenigma
Jómunkásember
Es meg is valaszolod miert....ezert felesleges nezegetni allandoan....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #22527 üzenetére
Nálad jobb minőségű utángyártott kijelzővel dolgoztak, nála egy gyengébbel.
Már másnak is volt hasonló gondja velük.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #22484 üzenetére
Hívásrögzítős apk fájl (csak rootolt PIE romhoz jó):
https://drive.google.com/open?id=1KXqOZAT72-FVUfZTLrc7dhJw_0vVbNp5Csere menete:
https://www.youtube.com/watch?v=tsOgSCotMI8&t=226sRövid leírás:
- ES file manager root jogok megadása
- rendszeralkalmazások közül a telefon alkalmazás biztonsági mentése, (majd mentsd el máshová is)
- telefon alkalmazás törlése ES filem managerrel,
- telefon újraindít,
- a biztonsági mentés mappában a phone_19.apk vagy telefon_19.apk cseréje arra, amit megosztottam,
a biztonsági mentés mappájában lévő systag fájl maradjon változatlan,
- biztonsági mentés visszaállítása ES file managerrel,
- telefon újraindít,
- első hívásnál hozzáférési engedély megadása a hívásrögzítéshez,
- a fájlok a CallRecordings mappába lesznek mentve. -
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #22441 üzenetére
Nem csak akkor látod, ha már csináltál egy mentést?
-
Land
veterán
válasz WhiteWalker #22434 üzenetére
Köszi! Így sikerült. Ez a készítők szerint is így van kitalálva vagy bugos?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #22376 üzenetére
A nagyot 2000 fölé,a kicsit 1800 fölé teszi - most pontosan meg nem mondom,de a rendszer csakugyan príma és nálam nincs fenn a kernel,így valóban nem amiatt a kellemes működés . Jól testreszabható,gyors,egyelőre nem találok fogást rajta,a fogyasztás majd kiderül,egyelőre marad,annak ellenére,hogy szeretem a MIUI-t - néha jó kicsit kiruccanni.
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #22354 üzenetére
Neked AEX van,ha jól tudom - van benne hívásrögzítés? Most akarom feltenni a legutóbbit (07.05.),de erről nem láttam semmit....Az IceCold megtolja a CPU frekiket,tudsz róla?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #22350 üzenetére
Köszönöm
Közben xda-n megtaláltam, ott is a recovery-s installt írják. -
nagyúr
válasz WhiteWalker #22347 üzenetére
Köszi a választ
Azt lehet a jelenlegi twrp alól is telepíteni, vagy csak pc + kábel + fastboot?
Orangefox link van az összefoglalóban?
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #22257 üzenetére
Leejtettem, betört a kijelző. És valószínűleg az alaplap is ekkor sérült.
Ezért volt szervizben.
Amúgy szeret(t)em.Xiaomi 13T
-
ktommy91
addikt
válasz WhiteWalker #22241 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot biztos nem lehet hívni. 1777,1430 is hívhatatlan. 1412 ok. Szóval van baj vele.
(#22240) vargalex: Nekem azt is mondták hogy bekapcsolják,de nem garantálnak semmit.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
MODERÁTOR
-
Crvsh3R
senior tag
válasz WhiteWalker #22191 üzenetére
Látom nem nagyon volt még Samsungod. Ott örülhet az ember, ha évente 1x kap frissítést és nem lassítja be a telefont vagy nem telik be tőle a tárhely. Sőt, szolgáltatónál vásárolt készülékek még később kapják meg. Szóval nem hinném, hogy erős volt a kijelentés, mert a Xiaomi legalább foglalkozik a készülékeivel. Rossz tapasztalatom nem volt még ezeknek a készülékeknek a frissítéseivel, pedig a családban és az ismerőseim között van még pár darab.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #22147 üzenetére
Ez maradt a végső alternatíva, mert pc-re kötve sem találtam meg. Már csak az a kérdés, hogy új romként települ, vagy simán frissítésként. Nem szeretném újra belakni a telót, mert most minden flottul működik.
Csend a lelke mindennek!
-
Lacopapi
addikt
válasz WhiteWalker #22035 üzenetére
RR ; Pixel Experience ; HavocOs és NOS romoknál van error7 ,ezeket próbáltam legutóbb,de mint mondtam,csak ma reggel óta Egyelőre leálltam,mert csak felmérgesítem magam Kösz a videot.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
-
vargalex
félisten
válasz WhiteWalker #22021 üzenetére
Ők pont nem hivatalos Xiaomi szervizben javíttatják, úgyhogy kétlem, hogy a szervíz visszadobná... Ráadásul én sem csak vittem így készüléket hozzájuk, hanem természetesen előtte megkérdeztem tőlük. Nekem ellentétes választ adtak, ezek szerint attól is függ, hogy kivel beszélsz...
Alex
-
vargalex
félisten
válasz WhiteWalker #22018 üzenetére
1. Ez az infó honnan származik? Anno a Redmi Note 4X-et vittem hozzájuk nyitott bootloaderrel, nem problémáztak.
Alex
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz WhiteWalker #22000 üzenetére
Feldobtam. Tetszik. Remélem ilyen is marad. Akkumulátor százalékos kijelzését viszont nem találtam....
Csend a lelke mindennek!
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21950 üzenetére
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21943 üzenetére
Ha nem akarsz galibát akkor ezeket NE cseréld le másra!
Általában minden ROM nál megbolondulnak a telók ha bele piszkálsz a saját tárcsázójukba! De mi a gond a stock android tárcsázóval és névjeggyel?NOVA.t én is annó akcióba vettem 125.ft ért és nem bántam meg, de a normál árát is simán megéri! Csak rá kell szánni az időt a be konfigurálására!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21937 üzenetére
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21937 üzenetére
jaaa.... aszmás! Az akkor csak egy widget lesz, hosszan nyomj rá és húzd a kukába! Bár én soha nem használom egyik ROM gyári launcherét sem, mert NOVA.t használok ott meg ugye az van kint ami én oda teszek!
De ahogy írtam valószínű csak egy widget amit el tudsz távolítani a HOME képernyőről -
nagyúr
válasz WhiteWalker #21933 üzenetére
látom még nem sikerült ki tapasztalnod az AEX felhasználói felület testre szabását, mondjuk kb mindegyik custom ROM nál így vagy hasonló módon vannak ezek a beállítások!
bővítmények/ záróképernyő felülete/
amúgy nálam nem ilyen formátumban van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21900 üzenetére
Ez nem jó hír mivel a 9.1.1. az bőven OREO még!
9.3.14 az utolsó OREO
és
9.3.28 az első PIEértelem szerűen érdemes a leg frissebb FW-t használni ami jelenleg ugye 9.6.13
És ezek szerint nem vagytok sokan a számozással sem tisztában!
PL: 9.1.1 az annyit tesz 2019.1(január).1(elseje)
vagy a mostani 9.6.13 = 2019.Június.13.adika
tehát a DEV ROM-ok számozása => Év.Hónap.Nap szerint vannak! És Firmware letöltésnél ne a sima note5 öt választ hanem a note5Global-t a sima az kínai FW
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz WhiteWalker #21902 üzenetére
Így van ez egy ideig, aztán mindig jön egy bosszantó apróság, amivel nehéz együtt élni..
-
Land
veterán
válasz WhiteWalker #21882 üzenetére
És innen melyiket szedted le? Sajnos nem tudom melyik a legújabb gyári Pie ROM a telefonhoz.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz WhiteWalker #21876 üzenetére
Ilyenkor gyári Oreo kell (azaz MIUI) vagy custom Oreo ROM is megteszi?
-
Land
veterán
válasz WhiteWalker #21870 üzenetére
Nekem 8.1 gyári MIUI volt fent 2 hónapja, arra ment fel a 9-es Pie Havoc. Lehet ez lenne a darabos működésnek az oka?
-
Land
veterán
válasz WhiteWalker #21866 üzenetére
Rákukkantok. Még nem ismerem. Jól testre szabható? Simán felrakható a Havocra is?
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21852 üzenetére
Nálam nem csinál ilyet ugyan úgy működik a közelség érzékelő mint MiUi alatt vagy talán még jobban is!
nincs fólia vagy TG a kijelzőn: az meg tudja zavarni a közelség érzékelőt!
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21849 üzenetére
Letöltöd ezt => Camera_2API.zip TWRP.ben telepíted. (nem kell se előtte, se utána semmit wipe-olni)
Aztán leszeded ezt MGC_6.2.030_FinalRelease_Bulkin043_V9Q.apk és felteszed. Nincs benne magyar nyelv de nem olyan nagy kunszt annak se elvégezni a beállításaiban az alap dolgokat aki nem tud angolul!
Viszont nagyon szép képeket lő![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21849 üzenetére
Igen van egy zip és egy apk kell, ha hazaérek melóból belinkelem
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21841 üzenetére
Az 1.ik(ha nem a) legjobb custom rom az AEX, És hibátlanul teszi a dolgát és IceCloud KERNEL.el nagyon szépen megy.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21835 üzenetére
Extensions menü alatt vannak a testreszabások ott keresd ezek mind beállíthatók, meg sok más is
-
MODERÁTOR
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21835 üzenetére
AOSiP-ban mindegyik van. De szerintem AEX-ben is biztos, ezek elég alap dolgok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21827 üzenetére
Valószínű nem olyan csatornán akar kapcsolódni amit szeret a telefon!
Próbáld meg FIX csatornákra állítani a router.t. A 2,4Ghz-et 11.es csatornára, az 5GHz-et meg 44.re, ezeket biztosan szereti a telefon!
Ne a telefonba(ROM-ba) keresd a hibát a ROUTER a ludas!(nincs megfelelően konfigurálva a wifi beállításai)
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21825 üzenetére
Bedobtam a custom rom és kernel telepítés részekhez. Köszönjük a leírást!
Samsung Galaxy S23+
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21819 üzenetére
Ha nincs leírva az adott ROM leírásában, akkor miután letöltötted a rom.zip-et bele kell nézni a zip felsejébe
\META-INF\com\google\android\updater-script fájlt megnyitod bármilyen szöveg szerkesztővel,
és ott általában a 3.ig sor így kezdődik ui_print("Target: xiaomi/whyred/itt láthatod a kiemelt részen hogy whyred:8.1.0 tehát ez OREO firmware kompatibilis rom
Ugyan ez a friss AEX ROM.nál így néz ki whyred:9 tehát PIE firmware kell hozzá
És igen ezt ROM telepítés előtt kell feltenni máskülönben le fog állni hibával a telepítés ahogyan nálad is! És lehet cserélgetni mikor milyen ROM ot teszel fel olyan FW.t kell előtte feltenni, értelem szerűen csak 1X kell ha mindég olyan custom romot teszel fel amihez pie FW kell.
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21822 üzenetére
Szerintem igen, de őszintén, fogalmam sincs, mivel csak AOSiPet használtam, ott meg nem érintett. Asszem még a PE rom is oreon volt, amíg az volt nálam. Várj meg mást is.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21819 üzenetére
Nem tudom, hol van feltüntetve. De az AOSiP biztos Oreo-n van. Szólok, ha majd írja a changelog másképp. De egyébként jó kérdés.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21814 üzenetére
Nem. Az Android verzió és a firmware verzió nem feltétlen ugyanaz.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #21809 üzenetére
Az AOSiP ROM Oreo firmwaren van. Itt írtam is.
"Este meló után neki futok mégegyszer,megnézem az AEX romot oreo FW-rel , talán igy megoldódik." - szerintem nem lesz jó. A firmware verzió és az Android verzió függetlenek egymástól.
AOSiP ROM jeleneg Oreo firmware-n van.
AEX ROM pedig már Pie firmware-n van, ahogy DroiDMester is írta.
Samsung Galaxy S23+
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21806 üzenetére
6.6 AEX nagyon jo rom! De már áttértek PIE firmware.re tehát előbb azt kell frisítened, bár nem értem mert mindha azt mondtad volna hogy már azon vagy! A 6.5 AEX még oreo fw.vel ment.
De te azt mondtad hogy 8.1 es rendszer van a telódon mert azzal kaptad vissza szervizből!
Pedig ha AEX hibával leáll akkor az a gond hogy oreo fw. van a telón. Frisítetted 1átalán pie fw re mielőtt custom romot tettél fel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik