- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
vicces #13363 üzenetére
Nekem nem sok bajom akadt vele,csak kicsit furcsább mint a 9 es pl a kilencesen mikor factory reseteltem akkor azonnal mindent vissza állított,itt nem mindent,mert később jöttem rá ,hogy sim aktiválást vagy mit kért,utána rendesen szinkronizált a Mi cloudból de ami tetszett a telefon könyvet szépen vissza szinkronizálta.Ami most nekem fura és más gondom nem is nagyon van a miui 10 essel jelenleg,hogy nekem kell beállítgatni az appoknak az értesítési hangjait amit a 9 es alapból beállított.
-
-
Az gyenguska töltő, nekem tegnap 2,8-2,9.Amperral ment a töltés, mondtam hogy a gyári töltők, max macskát vagy kutyát dobálni jók! Nameg persze a kábel sem mindegy milyen amivel töltesz, a legtöbb kábel 2.Amper felett már brutálisan sok feszültséget veszít, akár ~1-1,5.Voltot is eshet rajta a feszültség.
-
Hupsz.... a gyári töltője csak sima 5.Volt 2.Amper, most vettem csak ki a dobozból, nem is gondoltam hogy sima töltőt adnak hozzá
ha már a teló tudja a QC3.0 töltést.
Én se fogom erőltetni ezt a QC3.at, csak kíváncsiságból tesztelem hogy mégis hogy viselkedik! a Mix2S.t is Qi töltővel töltőm, az meg szép komótosan ~6-7.Watt körül tölti ráér éjjel van ideje feltölteni.
A hátlap melegedést meg jó hogy említetted, el is felejtettem hogy megmérhettem volna a lézeres infra hőmérőmmel hogy hány fokos? Majd következő töltésnél megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest