- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjo
tag
válasz Carline #17469 üzenetére
Nem tudom mennyire off, remélem nem. Szóval a kérdésem az, hogy ha be vagyok jelentkezve Mi fiókkal és valaki megtalálja a telefonom, akkor is tud bootloadert nyitni? Nem csak az én fiókommal lehet onnantól? És ha a készüléktitkosítás be van kapcsolva, akkor nem titkosítva ír mindent a háttértárra? Neked mi erről a véleményed?
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Trailblazer
veterán
válasz Carline #16471 üzenetére
Na igen. Az volt az ősbűn, hagyni frissülni a MIUI-t arra a bizonyos 9.5.19.0-ra. De hát ugye ki volt akkor ezzel képben? Meg a másik, az azóta is egyre csak kitolódó bootloader nyitási engedély. Amennyiben azonnal nyílik a BL, már teszek is fel egy custom romot, és sosem frissül a FW.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Trailblazer
veterán
válasz Carline #16467 üzenetére
A moddolt TWRP tud. Külön írtam, hogy ezzel történt.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
ktommy91
addikt
válasz Carline #15056 üzenetére
Úgy van, ahogy Ciccuka is írta, a joybuy-os is eredeti. Én kb 1 éve vettem 1m-es ugreen-t 1 dodóért és az volt. A joybuy-nak szokása a márkás kábeleket az alis ár feléért, harmádáért adni. Szokott lenni baseus,orico... Csomóan rendeltek az ebay-es topicból és senki sem panaszkodott, hogy nem eredeti.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Ciccuka
veterán
válasz Carline #15056 üzenetére
Itt is lehet még kapni.
Viktor0610
ebay-es topikban többen vettek joybuy-ról ilyen kábelt és eddig úgy tűnik nagyjából bevállt nekik. Én korábban a Orico USB-C kábelt is ott vettem és eddig jól szuperál az is. Ha lesz időm, akkor majd tüzetesebben letesztelem ezt a kábelt is, de eddig még jónak tűnik, ezért írtam ide.De aki biztosra akar menni, akkor valamelyik ugreen store-ból megrendeli és akkor biztosan eredetit fog kapni (igaz kicsit drágább úgy). BlitzWolf kábeleket, meg a Banggood-ról érdemes, néha le lehet pontozni és úgy kicsit olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
jUUh
addikt
válasz Carline #10220 üzenetére
Igazad van tényleg, köszi, javítom!
A cache-s részt nem tudom, mert szerintem korábban volt már róla szó, hogy itt egy páran mindig wipeolunk, XDA-n is némelyik leírás írja, tehát kicsit szerintem szokás kérdése is. Szívem szerint benne hagynám, mert mindig így csinálom, és ártani nem árt, de ha szerintetek felesleges, akkor törölhető.
(#10222) ati2: Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
-
nagyúr
-
ktommy91
addikt
válasz Carline #7526 üzenetére
Ez így van. Készült official miui változat is, de az is bugos. Viszont custom ROM-mal jól teljesít.
(#7525) Moz: Mit ne adjak fel? Ha tetszik használod, ha nem tetszik akkor pedig nem. Alapvetően magamnak csinálom, mert jobb mint az official. Jófejségből osztom meg, ha esetleg valaki egy kicsit többre vágyna teljesítményben, hangminőségben mint amit az official nyújt.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Norby86
őstag
válasz Carline #7322 üzenetére
Valóban, ott a pont! Köszi! Igy már ki is írta hogy anti: 3, úgyhogy megnyugodhatok. Illetve majd még eldöntöm hogy a 9.5.19 mennyen e fel frissítésnek vagy sem.
Kíváncsi lennék hogy aki már feltette ezt a legfrissebb Global Stable romot az mit tapasztalt, jobb e mint a 9.5.17?
-Norbi-
-
dioka7
senior tag
válasz Carline #7318 üzenetére
Hát nekem ugyanígy win7 64bit+chrome opcióval nincs utánvét, de ugyanezen a gépen opera böngészővel van. Mostmár semmit sem értek. Mindegy is...
Persze hogy nem tiszte eladni és népszerűsíteni sem, viszont szeretek előre meggyőződni, ha van olyan, hogy pl 2 féle kijelzővel szerelik, vagy valami miatt pl ha jól emlékszem még a Note2Primenál volt olyan, hogy ami kínából jött annál előfordulhatott, hogy van vmi gebasz (már nem tudom mi volt), de az EuStockos meg jó volt. Akkor szoktam oda hozzájuk. Kérdezni nem szeretek, mert lehet hogy volt már tárgyalva. Ezért visszaolvasok és 7-10 napig olvasom a topikot. Remélem ez nem baj. Csak annyit mondtam, hogy ha egy nem hozzáértő idetéved, hasonló okokból, mint én, akkor őt megtévesztheti ez a sok szakmaiság, amit itt lát és akár azt is gondolhatja, hogy sz@r a telefon, mert mindenki babrálja. Pedig nem! De ez egy összefoglalóval orvosolható lenne. És még azt is írtam, hogy engem ezek nem érdekelnek, tovább pörgetem/átugrom és kész. Részemről ennyi, engem amúgy nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Carline #7265 üzenetére
Es minek lesz jobb fenykepezoje leginkabb.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jUUh
addikt
válasz Carline #7183 üzenetére
Köszönöm az infókat!
"Mennyivel egyszerűbb volt a Kate nem? RN3SE topikból ismerős a neved úgy emlékszem..."
Igen, még most is itt várja, hogy USB panelt cseréljenek rajta, a zener diódás történet miatt. Mondjuk ott meg sajnos a bootloader nyitás volt szörnyű, legalábbis nekem közel másfél év alatt nem sikerült hivatalosan. Más kérdés, hogy romolni, rootlni, kernel, amit akarsz az ott zárt BL-lel is ment.
Samsung Galaxy S23+
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Carline #7173 üzenetére
Kiszedték= nem engedik lecserélni. Ez most pont olyan mintha abba kötöttél volna bele, hogy ha valaki azt mondja, hogy romot rak a telójára, pedig nem is rárakja, hanem a meglévőt lecseréli..
Legújabb infók szerint ha 4-es a telefon és 4-es bootloaderű ROM-okat pakolászunk akkor nincs gond. Ugyan ez a 3-assal is.
De ha már 4-es a telóm, ők meg kiszedik az új bootloadert, hogy 3-as tudjon maradni a telefon, akkor vajon mi fog történni ha valaki visszalépne. ELMÉLETILEG pont ilyenkor brickelődne, @Fulárnak mégis sikerült, kérdés később is fog-e. -
jUUh
addikt
válasz Carline #7176 üzenetére
Régebben mintha olvastam volna hasonlót, hogy csak a legfrisebben nyissunk, stb. Miután factory reseteli a telefont, utána mit javasoltok, frissítsem a 19-es végűre, ha később custom romolni szeretnék, vagy ne tegyem fel, és akkor nem érint az antirollbackes dolog? ( Lehet, hogy nem jól értettem )
Samsung Galaxy S23+
-
juve600
nagyúr
válasz Carline #6916 üzenetére
ellentétben velem
még a Mi fiókomból sem tudom törölni a telót,mert sms-t küldene a rendszer,de azt hogy nézzem meg
készülékhez tartozó, hozzánk szóló jótállási jegy (garanciális javítás esetén)
vásárlási számla/blokk (garanciális javítás esetén) ez nekem nincs mert itt vettem az aprón, akkor bukom a garit ???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carline #6562 üzenetére
Szerintem közel sem tökéletes ez a telefon, viszont ez a telefon az, amit garanciavesztés nélkül rootolhatok és HA AKAROM, akkor:
- kapcsolódhatom a reklámszűrőt (AdAway),
- lementhetem a komplett telefont TWPR-n,
- felhangosíthatom a füles hangerejét akkorára, hogy leszakadjon a fejem,
- olyan romot teszek rá, amelyik sokkal jobban testre szabható, mint a MIUI.El kell fogadni, hogy ez a telefon - még egy ideig - a szoftveres szabadságról szól. Bár ez utóbbi az Anti-rollback miatt már kissé korlátozva lett.
-
-
ktommy91
addikt
válasz Carline #6313 üzenetére
Köszi hogy tesztelted! Legalább nem némult el Olyan óriási változásra nem számítottam. Néhány kisebb patch-en kívül a thermal sensor kezelésén reszeltek, illetve bekerült valami class D edge control, ami nem tudom hogy mire jó.(update: az elektromágneses interferenciát csökkenti) Mindegy, így van szinkronban a TI repojával, ez így a jó.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz Carline #6289 üzenetére
Köszi! Igen, pontosan.
Feldobtam egy újabb verziót amiben frissítettem a TAS2557 driverét. Ha valaki lesz olyan bátor akkor kipróbálhatja(az is lehet hogy némafon lesz a whyred-ből, nehéz ez úgy hogy még nem tudok tesztelni(és igazából nem is értek hozzá...))[link]
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Carline #5385 üzenetére
Oké,akkor mondhatnám a xiaomishopot is,ott is 65k.
De most tényleg,ne legyünk már ennyire fillérezgetők...kínából jobb megrendelni,kijátszani az áfát dhl szállítással?Mennyiben jobb,mint Szlovákiából?Engem ez idegesít,ezért tart itt Mo.De zárom is,tényleg mindenki döntse el,honnan szerzi be!Egy biztos,jó készüléket fog kapni a pénzéért😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
MODERÁTOR
-
kszthly
senior tag
válasz Carline #3411 üzenetére
Nekem is így kezdődött, de néhány óra pihenés után (reggelre) nagyon lelassult. Lehet hogy valamelyik általam telepített app okozta, de nem hiszem.
Kíváncsian várom a holnapi véleményed.
Ha nem lesz problémád vele, akkor teszek még egy próbát.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Proxmox VE
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest