Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
kacsento1
senior tag
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Igen arra gondolok, de ez roppant idegesítő. Nem lehet valahogy vissza állítani?
-
dugo_
veterán
Kint van a Masik F, ha valaki próbálkozna...
-
w333
félisten
válasz
ratobi
üzenetére
Néztem de nem találtam semmi jót ... végül ezt rendeltem Link

Sima teljes üveg kell, mert ilyen üvegfóliával már volt tapasztalatom nagyon gyagi ahol fekete az üveg ott van egy ragacs és azt ragasztod a kijelzőre közepe pedig nem tapad a kijelzőhöz levegő van alatta !

-
w333
félisten
Sziasztok Aliról milyen üvegfóliát érdemes venni ?

Illetve Redmi Note 5 vagy Redmi Note 5 Pro ? vagy ez teljesen mindegy ?

-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom érthető lesz e amit kérdezni szeretnék, de megpróbálom. Miért van az, hogy ha sokat böngészek, eddig mindig külön lapon jelenítette meg a kereséseket, böngészett oldalakat, amikor a háttérben futó alkalmazások képernyőt hívtam elő, most viszont összevon minden oldalt és keresést a böngésző. Roppant idegesítő és sokszor meg se találom amiket nemrég böngésztem. Gondolom valami frissítés az oka. Viszont nem tudom, hol lehetne beállítani a régi állapotot. Tud valaki segíteni ebben?
-
Mercutio_
félisten
Ha már wifi: root és nyitott BL nélkül van mód lementeni a teló által megjegyzett wifiket?
(usert-passt is ofc) -
Lordpaduc
csendes tag
sziasztok valaki tudna segiteni baratnom redmi note 5 telefonja nem csatlakozik egyik wifi halozatra sem ilyenkor van valami trukk tipp akarmi? Vagy vihetjuk szervizbe?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Bocs a kérdésért de már nem vágom: 8.1 -es MIUIHU-ról, hogy a legegyszerűbb gyári Globalra átállni, twrp fent, bootloader nyitott?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Faca.. 12-25$ korul van midframe-mel, mind OEM azaz utangyartott. Mikroszkop alatt latszik a muanyag kiképzése hogy csunya, az eredetin szép éles élek ez meg tompa. Enyémen 2 sérült pixel van abbol egy vilagit mindig de nem zavaró mert a legeslegszélén található. Vettem üveget is, havernál van aki cserélni szokott mert megpróbálja (nem csinalt még ilyet). Szoval összességében vállalható a cserélt de nem 100%-ig ugyanaz.
-
-
Sziasztok!
Ha megszűnik az EU dev rom, akkor akik ezen vannak, van valami különösebb teendőjük? Vagy át kell állni stabil vonalra? Gondolom a dev vonalon nem fognak OTA jönni a stabil frissítések.
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
85 másodpercnél leáll..úgy az egynegyedénél tart
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm,a flashelésig el is jutottam,azonban leáll azzal a szöveggel,hogy túllépte az időkorlátot....azt meg fogalmam sincs,hogy hogyan lehet beállítani.
-
-
Úristen, nincs minden héten friss ROM. VILÁGVÉGE!!!! Most akkor mi lesz? Értelmesebb dolgokkal kell foglalkozni?
-
-
válasz
Lacopapi
üzenetére
De azt nem értem miért egy 1.éves ARB3.as ROM.ot tettél vissza? ARB4.ből is van OREO
itt egy részletes leírás hogyan tudod vissza hozni, ha követed a leírást akkor menni fog! Itt a fórumban is volt már aki végig csinálta sikerrel!
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nos,elkövettem azt a hibát,hogy frissítettem a 9-es global-ra,még tegnapelőtt...egyébként utánagondolva azóta van(volt) az ominózus error7 is. Azután visszaléptem 8.1-re...tipikus user error,ez tény,kihagyott az agyam,vagymi. Tény,hogy jelen állapotában se kép,se hang,már leválasztottam az akksiról is - ez a Note3-at egyszer visszahozta a halálból -,de töksüket. Gép nem látja,csak a csatlakoztatást érzékeli.Sem töltés,semmilyen módon nem lehet szóra bírni. Ez van. Van néhány alkatrészem.
A HTC Raider póttelefonom eléggé erőteljes visszalépés
-
-
Csaki97
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi redmi note 5 Global miui global 10.3.1 verzióval,ARB-vel egy olyan kérdésem lenne hogy van valamiféle mód arra,hogy vissza álljak régebbi miui-ra?Esetleg custom rom? Segítséget előre is köszi! -
válasz
vargalex
üzenetére
elgondolkodnék egy Mi8 Lite-on ez mindenben jobb csak az aksi gyengébb picit!
-
ElDiabloo
senior tag
Eu dev-en másnál is a csengőhangot állítják a gombok annak ellenére, hogy a média hangerő van beállítva ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Na, magisk fennvan es gyari recovery nem akarja felrakni az update-et.

-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megjött a global dev-re is.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem annyira érdekes a romolgatás. Nem vagyok márkahű. A telefon legyen jó, meg a szoftver. Nem vagyok Samsung fan, de lehet egy a50-re beneveznék. De már egy S8+ se tragikus áron megy. Az új samsung ui eléggé bejön, a régit nem szerettem. De a miui-t is szeretem.
Engem az zavar, hogy folyamatosan csak korlatozások jönnek, főleg eu korlatozások. Kezdődött a régió vacakolassal, ugye eu-ban miért is kéne az arcfelismerés, témázgatás. Jó ez nem nagy dolog, regió valtással megoldva. Aztán jött a hetekig tartó várakozás a bootloader nyitásra, és ha jól hallottam ez csak rosszabb lesz, ha lesz... A stabil romok közül kevés ami tényleg stabil. Mostani mondjuk épp naggyából okés.
Europába a gyengébb hardverrel ellátott verziók jönnek, lefogadnám, hogy az mi9T-bol sem lesz pro verzió nálunk, ahogy a redmi note 7 pro sem lett.
A hozzáállás nem tetszik. -
válasz
Trooper82
üzenetére
Mondj akkor egy másik(bármilyen) márkát amire érdemes át nyergelni, ahol ugyan így van MINDEN héten friss ROM, ja.... hogy nincs ilyen. attól hogy nem lesznek hetente friss ROM-ok, még ugyan ilyen jó Ár/Érték arányú teló marad!
Ha meg hiányzik a heti ROMolgatás térj át CUSTOM rom-ra, abból van annyi rá hogy naponta 5.öt is feltehetsz.
Vagy megveszed évente mindég a leg újabbat és lesz heti frissítésed!
Nekem is fog hiányozni, de ez végett nem fogom eladni egyik Xiaomi telómat se, a családban kapásból 6.db van(alapról a csúcsig)
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
A MiFlash jó ötlet,köszönöm,azt még nem próbáltam.
-
vargalex
félisten
válasz
MageRG
üzenetére
Magánszemély esetén 30 nap a határidő. Cégnél 35 nap. Tőlünk május 17-én vitte el a futár és aznap be is érkezett a SmartShop-ba aznap. Viszont nálunk szabadságolások voltak és így fel is torlódott minden, ennek következtében 3 hetet náluk állt úgy, hogy nem nyúltak hozzá. A maradék idő alatt pedig nem érkezett vissza a szervízből, így ma azt mondták, hogy levásárlás, vagy visszautalják a pénzt. 3/32-es Note 5-öt pedig már nem tudnak szerezni...
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Kifutott a javítási időből a SmartShop. Mit választanátok a 3/32-es Redmi Note 5 helyett? Egy 4/64-es Redmi Note 5-öt, vagy egy 3/32-es Redmi Note 7-et? Azonos árban vannak...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah, julius 1től nincs több developer rom. [link]
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
B...g.
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez alap android feature.
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kicsit már elvesztem.. Az eu dev-nek is megszűnik a heti frissítés?
-
-
válasz
Lacopapi
üzenetére
Nem kioktatásnak szántam, de ezek a lehetséges problémák ami miatt leáll a telepítés, más opció nincs, vagyis még 1 van de azt már nem is mondom inkább..... Mert biztosan túl vagy azon is!
Vagy még azt megpróbálhatod(ha eddig még nem tetted meg) hogy MiFlash.el felteszel clean all opcióval egy full romot, 1x elindítod a rendszert, és ezután kezded előről a ROM.olást.
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Na akkor mégegyszer...fentebb láthatod,hogy több romot is próbáltam,másrészt pedig olvass is,ne csak írj,én MINDIG format data -val teszem fel a romokat.A wipe menüt csak a cache törléshez használom. A kioktatást köszönöm,néhányszáz rom után bizonnyal user error
És ezek a romok múlt héten lazán felmentek. Most már csak a MIUI-k telepíthetők. De mindegy,majd kitörpölök valamit. -
válasz
Lacopapi
üzenetére
Pedig ez user error szagú.........
itt leírtam mi szokott a probléma lenni!
attól hogy az adott ROM PIE, az még koránt sem biztos hogy PIE Firmware kell hozzá! erre oda kell figyelni! nálad is ez van valószínűleg!
vagy pedig te nem formatáltad a DATA partíciót
ahogyan itt látszik a képemenhanem csak a WIPE menübe törölted ami nem ugyan az!
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
RR ; Pixel Experience ; HavocOs és NOS romoknál van error7 ,ezeket próbáltam legutóbb,de mint mondtam,csak ma reggel óta
Egyelőre leálltam,mert csak felmérgesítem magam
Kösz a videot. -
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Innen a ránk vonatkozót. 9.6.13 Global
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Csöpp segítséget szeretnék kérni.
Következő a gondom.
2 SIM aktív. 1 a fő, adat aktív. 2. Domino, kizárólag beszélgetésre használt. Pár hete szóltak, hogy nem érnek el.
Következő a szöveg: ügyfél jelenleg nem fogad hívásokat....
Sim engedélyezve, térerő van, fekete lista inaktív, hívhat (na) bárki. Jelenleg 3g-n van a kártya.
Sétáljak be szolgáltatóhoz, vagy ez telefon beállítási probléma?
Köszönöm! -
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Minden rom telepítés előtt csinálok,a régit így törlöm,nem részletenként.
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem talált. Már elég régóta PIe-on vagyok,a legfrissebb Pie firmware van fenn,amit találtam. De mint mondtam,a MIUI gond nélkül települ,csak - most már,mert eddig az is ment -,custom romoknál van akadás.
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Feltettem az általad ajánlott recovery-t , hibaüzenet ugyanaz.
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm,Pie -hoz való moddolt TWRP-m van és eddig rendben mentek a telepítések (az utolsó konkrétan a HavocOS legújabb verziója volt) ,ám most jött ez a hibaüzenet. Hirtelen elévült a recovery-m ?
Amúgy a MIUI-k simán felmennek...(Pie) -
vargalex
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ők pont nem hivatalos Xiaomi szervizben javíttatják, úgyhogy kétlem, hogy a szervíz visszadobná... Ráadásul én sem csak vittem így készüléket hozzájuk, hanem természetesen előtte megkérdeztem tőlük. Nekem ellentétes választ adtak, ezek szerint attól is függ, hogy kivel beszélsz...
-
válasz
Lacopapi
üzenetére
Milliószor volt már erről szó! Elavult a TWRP.d meg amúgy is pie alá más kell mint oreo.ra.
Tedd fel a tegnap megjelent orangefox.ot OrangeFox-R10.0-Stable-whyred.zip
-
vargalex
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
1. Ez az infó honnan származik? Anno a Redmi Note 4X-et vittem hozzájuk nyitott bootloaderrel, nem problémáztak.
-
w333
félisten
válasz
Lacopapi
üzenetére
Már vissza is raktam a Global Stabil verziót ... V10.3.1.0.PEIMIXM

Május 5 a Bizt. frissítés, és Android 9.0 a verzió !

Simán telefonra letöltöttem majd Beállítások / Updater -el felraktam, ennyi

-
-
laracroft
senior tag
Sziasztok,
Nektek sem megy a google app zenefelismerő része (nem jelenik meg a hangjegy)? Xiaomi error, vagy google szarozik? (Sajna csak xiaomi telóink vannak itthon) -
törölt tag
Sziasztok! Két kérdésben kérném a segítségeteket.
1. Nyitott a bootloaderem és vinném garanciáztatni telót a Smartshop-ba. Írtam nekik, hogy mehet-e nyitott bootloaderrel, de nem válaszoltak. Van tapasztalata valakinek velük, hogy megvonják-e a garanciát nyitott bootloaderrel?
2. Ha visszazárom, akkor újra 15 nap a nyitás?
-
w333
félisten
válasz
bjergerking
üzenetére
Válts régiót ... Hong-Kong -ra és jó lesz a Témák alkalmazás is !

Szerk.
Global Dev -ről Stabilra ugyan úgy megy a váltás mint a Global Dev -re ? mivel már a stabil rom is Pie alapú, illetve a Global Dev frissítések is sajnos megszűnnek !

Vagyis letöltöm a legfrissebb stabilt és Beállítások / Updater mehet a frissítés ?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is akkor kaptam, akkor még Note4X-em volt. A Mix3-nàl majd megnézem hogy kell e vàrnom vagy sem. (Ha lesz a közelben PC)
-
-
trouble
senior tag
válasz
bjergerking
üzenetére
Fogalmam sincs,hogy tudom belinkelni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabikiraly2
üzenetére
A beállítások keresője jól működik.
Nekem is javasolták
-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy nekem pl. Note 3 óta van engedélyem, ha most teszem azt vennék egy Note 7-et, akkor megint várni kéne? Nem valami user-friendly dolog ez, no.
-
trouble
senior tag
válasz
bjergerking
üzenetére
Nem tudom,hogy lehetne megosztani?
Régióváltás sem segít,hogy elérd a témákat? -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Feldobtam. Tetszik. Remélem ilyen is marad. Akkumulátor százalékos kijelzését viszont nem találtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest