-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre
veterán
válasz
octopus75 #24750 üzenetére
Nálam ez kezeli a tv-t és az stb-ot is.
-
robi64
aktív tag
válasz
octopus75 #21082 üzenetére
Ez az igazi Chagelog MIUI 10.3.1.0 Global Stable-re,én az 1.7 Gb ROM-ot töltöttem le.
Nincs:
Face unlock in App Lock (esetleg India Hong Kong régió)
Night Mode in Camera
Night Mode in Developer Option
A beállitésokban megjelent egy új opció:Vészhelyzeti segélykérés.
Nézve,nincs semmi gond vele,de biztos hogy kelleni fog,ha a következő Android 9 Pie lessz.(remélem) -
-
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
octopus75 #13158 üzenetére
Le tudod fenykepezni? A nap folyaman en is azt hittem hogy latom alul a menu-home-vissza gombot de csak szellemkép volt, galeria alkalmazasban. Dead pixel test app-pal valtoztatva a szineket sem latom hogy barmi lenne pedig szokott menni rendesen. No meg IPS-t nem epp konnyu beegetni.
En inkabb arra gondolok hogy valami vezerlesi problema a kulonfele beta verziok és fw/fw nelkuli felpakolgatasa miatt. Van egy törött kis regi Jiayu F1 teló, abból amikor kivettem az akkut menet kozben, a kijelzon levo kep ottmaradt es par perc kellett neki visszarakas utan mig eltuntette.
Kerdesedre valaszolva gyari frissito nem fogja felrakni es TWRP-bol valoszinuleg felmegy. Ugyanakkor tartom hogy nem beégés de ha az is lenne, semmit nem valtoztatna rajta egy sw csere.
-
Niarn
tag
válasz
octopus75 #11435 üzenetére
én tegnap letoltam ezt.
az összes programot nulláztam, ami némi kellemetlenséghez vezetett 2FA fronton az authenticator miatt. pár helyről kizártam magam. figyeljetek oda ilyenremás ne járjon így
amit én észre vettem:
van hogy program összeomlik. stabilban ilyen nem volt.
közelségérzékelő mintha nem lenne oké, hívásnál nem kapcsolta ki kijelzőt,
és a fényerő haloványabb. stabilon gyorsan és jól beállította, ezen sötétnek érzem. -
kidnou
őstag
válasz
octopus75 #11323 üzenetére
Nem ezt mondtam, segítséget se kértem.. Arra céloztam, ha valaki mer írni egy hibát akkor mindjárt hülye, szerencsétlen. Több éve xiaomi telefonokat használok, semmi bajom vele. Néha van, hogy valamiért az egyik rom valakinél jó, valakinél nem. De ha annyira überf@sza, akkor minek custrom rom?
-
kidnou
őstag
válasz
octopus75 #11319 üzenetére
Azt használom és operát. Egyik más romon se volt gondom vele, nem is a böngésző a hibás. nem is állítottam ilyet. Nekem valamiért az a rom zabálta az akksit. Most az új dev romon simán megvolt a 8 óra ugyanazzal a használattal De mint tudjuk itt csak jót lehet írni a telefonról, különben kiosszák az embert. Talán ezt is bele kellene írni az összefoglalóba.
-
neoforce
aktív tag
válasz
octopus75 #11219 üzenetére
Na végre kitudtam probálni! LG tv web os 1
Tv beállítások wifi direkt oda vedd fel a telefont, nekem hülyén mutatja (ki) kapcsolt állapotban keres eszközt a tv!Ha itt látod a telefont akkor fasza majd nyisd meg a Screen Share appot a tv-n és akkor tudod a telefonon csatlakoztatni a tvt!így a komplett telefon képe megy a tv-n!Vagy még smart Share appot le kell a tellora szedni és akkor Smart share- bol lehet a telloban matatni -
Bubukain
senior tag
válasz
octopus75 #11186 üzenetére
képernyő tükrözés az megy, most próbáltam egy LG oled tv-n
Follow below steps to connect Xiaomi phone to TV :
Navigate to smart mirroring and start it on your Smart TV.
Now Go to settings in your Mi Mobile.
Tap on More. and Choose - Wireless Display.
Turn on this function. Now you see your SmartTV name display here.
Tap on your TV name now system takes some time to connect.
You get a notification on your Smart TV screen accept from TV.
All Set, Done. -
jUUh
addikt
válasz
octopus75 #11177 üzenetére
Masik 2.5-ön a Wireless Display-en a Samsung TV-t simán látja egyből, rácsatlakozok, a TV kéri, hogy engedélyezzem, rányomok, és annyit ír, hogy " kapcsolódás a redmi készülékhez" ( a tv írja), eltűnik a töltés, aztán nem történik semmi. tehát nálam se megy, mondjuk nem mintha használnám.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest