- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
dugo_
veterán
-
CUSTOM ROM egyik sem fog ébreszteni kikapcsolt állapotban! Azt egyedül a gyári MiUi rendszer tudja!
Amúgy minek kikapcsolni a telót? Ha kikapcsolod este majd reggel vissza, az több energiát fogyaszt az aksiból mindha 8.órán keresztül REPÜLŐ módba tennéd éjszakára, szóval nincs értelme kikapcsolni.
-
-
Nem jó TWRP-t használsz(nem tudja feloldani a fájlrendszer titkosítást) Keress friss TWRP.t vagy mégjobb ha a OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred.zip et használod
-
-
-
-
szaszab
aktív tag
Nem lehet külön állítani a gyári ROM-on.
Nekem 8-ason is ez volt, 9-esen is maradt a 3 opció: média, csengőhang (hívás és értesítések), illetve ébresztés hangereje. Ez ugye megjelenik, ha megnyomom a főképernyőn a fizikai hangerőszabályzó gombok egyikét, majd rábökök a 3 pontra. Valamint a setting / sound and vibration menüből is elérhető ez.
-
-
attip
újonc
A fölösleges gyári appokra ott a Xiaomi ADB/Fastboot tools (link). A debloater működik zárt bootloader-el és root nélkül. Kiad egy listát, kipipálja az ember ami nem érdekli és pár pillanat alatt le is vannak törölve.
Eddig nem igazán láttam hogy valaki ajánlotta volna itt ezt a toolt, van ennek valami oka? Nekem tökéletesen bevállot.
-
-
Fulár
senior tag
Facebook manager?Passz.....
Én Eu.dew miui 10 romon vagyok.Ott van lehetőség végleg eltüntetni az idegesítő értesítéseket amikor azok felbukkannak!Gyári romnál sajnos nem tudom!
Stakereállitások-Témák.Amit ott a netes téma áruházban talász az nem elég?Szerintem van fönt egy pâr ezer darab!Ha gyári romon vagy inaktív a téma áruház de ha régiót váltasz a telón akkor egyből megjelenik!Hogy pontosan melyik menüpontban van a régió állítás azt nem tudom mert az én Dev.Romomban ilyen lehetőség nincs.
-
-
-
-
natë
nagyúr
Bocs, nem válasz akart lenni!
Olvastam pár tesztet az ajánlott töltőkről, érdekes mód a Blitzwolf-ot sehol nem említették, viszont az Anker-t hozták ki győztesnek. Ettől függetlenül beruháztam egy BW-ra, remélem szeretni fogja a Note.
Mondjuk nem tudom mennyire éri meg beruházni még egy micro usb töltőre...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
madrac
senior tag
-
-
(#5782) vzaza Bocs, mellényúltam. Erre ment volna válaszként:
(#5771) juve600
Igen, és sajnos teljesen logikus. A jogszabály szerint minden személyes adat átadását meg kell előznie egyértelmű, részletes tájékoztatást követő, az ügyfél által adott szándéknyilatkozatnak. A helyadat ilyen személyes adat, és ráadásul tovább is adják 3. fél részére (accuweather). Megoldás valami ilyesmi lesz: Igen, én akarom, hogy figyeld a helyadataimat, és igen, azt add át folyamatosan az accuweather részére, ahol így és így fogják kezelni.
Szóval az egész jelenleg nem kompatibilis a GDPR-rel. Még ki kell találni, hogy lehet GDPR-kompatibilissé tenni.
-
szami777
addikt
Gondolom ugyanolyan értesítésre gondolsz, mint ha messenger üzenetet kapnál.
Na ott tartsd a kezed a felugró értesítésen és be fog jönni egy menü, ahol az adott apora kikapcsolhatod ezeket.Vagy arra gondolsz, amit lehúzol es egyből fent látsz az óra meg a töltöttség mellett?
-
Fejlesztő13
tag
Szia!
Ajánlani tudom Launcher témában személyes kedvencem: Trebuchet v6.0.1.6
Évek óta több rendszeren több telefonon is hibamentesen használom. Egyszerű, mégis testreszabható a maga módján. Korábbi CyanogenMod és LineageOS ROMok alap indítója volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest