- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4097 üzenetére
Majd írjál tapasztalatokat
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4080 üzenetére
Milyen, jobb lett?
-
Goose-T
veterán
HDR, RR alapkernellel, alapkamerával (Snap).
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #4059 üzenetére
Találtam egy appot Floatube és ez zárt képernyőn is játssza a zenét.
-
válasz
Potyka03 #4083 üzenetére
A honlapjukról tölthető.
Már fel is dobtam.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Freddycom #4071 üzenetére
Most mondanám azt,hogy egy kihajthatós tok bár ott is lehet üvegfóliát ragasztani de szerintem ennél jobban semmi nem fogja körbe a telót 360 fokos tok,azt,hogy mennyire strapabíró azt nem tudom de ez levéd mindent.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Én csak a Streamot raktam fel csak ugye lezárt képernyőnél nem megy viszont ha egyéb mást csinálok akkor megy a háttérben.
-
-
juve600
nagyúr
új EU -s rom van,jobban mondva javított
ALL 8.6.21 ROMS REUPLOADED
1. Fixed Sound settings for some users
2. Fixed recognition engine download issue in scanner app
3. Fixed wallpaper carousel changing wallpaper issue
4. Fixed wallpaper carousel translation issue for subscriptions
5. Fixed lock screen notification issue and fixed vibration for notifications (set priority to Urgent in Installed apps > (app name) > Notifications)
6. Fixed camera and URLs not working in Messenger Lite -
roti86
őstag
válasz
wwenigma #3219 üzenetére
Rendeltem üveget én is a telefonra (korábban valaki ajánlotta ezt), felrakás után körbe van rajta egy szép levegős keret, ahogy ezen a videón látszik, viszont olajjal tuti nem fogok nekiesni, hogy eltűnjön.
schawo fórumtárs által felrakott keretes üvegen látszik, hogy pöttyös lesz a kijelző.
Légyszi számolj be róla, hogy milyen ez az 5D csoda ha végre megkapod.
-
G48
senior tag
válasz
kazsmerlaca #4075 üzenetére
Ja, de, csak hirtelen ezt sikerült találni. Nem is ez a lényeg. Elég ennyi biztonsági mentés a készülékről?
-
G48
senior tag
válasz
Viktor0610 #4073 üzenetére
http://en.miui.com/thread-545300-1-1.html
Ezt.
-
-
G48
senior tag
Ha QPST-vel lementettem, mehet a mókolás? Mást esetleg mentsek még? Ha igen, mit? Köszi.
-
Tudtok olyant tokról, ami elölről-hátulról véd? Poros környezetben használnám és nem akarom megfogni mocskos kézzel a telefont.
-
juve600
nagyúr
MIUI 9 Global Beta ROM 8.6.21
ehhez tudtok adni letöltő linket ? -
válasz
H.Kornél81 #4063 üzenetére
Nem személyesen neked szólt, én inkább az általánosítást érzem ki belőle. Ami a kérdést illeti, én pl. G6-ról váltottam, ami kb 2,5x drágább telefon volt a maga idejében, és ma is egy jó felső-közép kategória. És így is megérte, örülök, hogy megléptem a cserét, mert amire én használom, abban számomra előrelépés volt. Ezt gondold át te is, mire kell, és a mostanival mennyire vagy elégedett, illetve ez miben több. Ha ezek után még bizonytalan vagy, akkor mindenki szívesen fog itt segíteni!
-
dlaj
őstag
válasz
H.Kornél81 #4063 üzenetére
-
H.Kornél81
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Még a gorombát is. -
jUUh
addikt
válasz
Szerintem annál jobb megoldás nincs. Magisk-es modullal lehet esetleg még YouTube Vanced-et flashelni, ez a kettő a lehető legjobb megoldás illegálba'
-
Fejlesztő13
tag
válasz
trebrona #4060 üzenetére
Igen, ismerem a böngészős mókolásokat is, elismerem egyszerűek és általában működnek is. Viszont ha telefonról van szó akkor szerintem a legkényelmesebb megoldás appból használni a Youtubeot főleg a linkelt verziót: egy kattintás, háttérben és lezárva is működik, hangerő fényerő gesztusok, egy kis vpn-el megtámogatva videó leltöltés offline használatra.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Vagy Firefoxban asztali teljes nézetben elindítani a YT-ot, az lezárt kijelzővel sem áll le.
-
Fejlesztő13
tag
Alap Youtube alkalmazással előfizetés nélkül nem lehetséges. Kerülőutakon több lehetőség is kínálkozik. Egyik, ha nem a legjobb alternatíva az iYTBP. Van root nélküli változat, amíg várom a bootloader nyitási engedélyt addig nálam is tökéletesen működik. Ha Google fiókkal szeretnéd használni akkor még egy microG appot fel kell tenni hozzá, részletek a linken.
-
Pityu.
nagyúr
Lezárt kijelzőnél van valami lehetőség,hogy tovább menjen a zenelejátszás,pl youtubéről?
-
Fulár
senior tag
Duliee:Ebben maximálisan igazad van,ezért elnézést kérek!
Libus:Ha már nyitottál Booloadert akkor már egy karnyújtásnyira vagy a Recovery-től és a Root-tól!Talán érdemes lenne ezt meglépni és feltenni egy másik rendszert?Főleg ha már ekkora a baj!
Vagy a másik lehetőség,hogy elkezded újra belakni a szűz rendszert.
Esetleg vársz egy kicsit hátha csak a Micloud vacakol mert néha ez is előfordul.Terhelt a szerver vagy hasonló. -
ratobi
senior tag
válasz
szabi__memo #4042 üzenetére
Persze, számomra van. Azért kérdeztem.
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #4041 üzenetére
Köszönöm.
-
libus
őstag
válasz
Viktor0610 #4046 üzenetére
Nem sikerült!
Átállítottam Egyesült Királyságra is meg megpróbáltam Egyesült Államokra átállítva is, de semmi változás. -
válasz
H.Kornél81 #4044 üzenetére
Kamerában és teljesítményben a HTC a jobb, akkuban ez, ez kisebb készülékházban nagyobb kijelzővel bír, szerintem a HTC kijelzője feleslegesen magas felbontású.
Neked kell tudnod, mik a preferenciáid. Én nem biztos, hogy váltanék.
-
Fulár
senior tag
válasz
H.Kornél81 #4044 üzenetére
Most lehet,hogy bunkónak fogsz tartani és talán igazad is van....de én már agyérgörcsöt kapok az ilyen jellegű kérdésektől!A fórum azért van,hogy kérdezzünk,megbeszéljünk és segítsünk egymásnak,de ember!Magadnak veszed azt a retkes telefont vagy nekünk???Nem az a lényeg,hogy neked tetsszen?Vagy ha majd sokan azt mondják,hogy Igen!Vedd csak meg és azután kiderül,hogy neked mégsem tetszik akkor majd leb**ol minket,hogy miért mondtunk neked hülyeséget?A net hemzseg a tesztektől!Feketén-fehéren ott van az,hogy mit tud a jelenlegi készüléked és,hogy mit tud ez!Szóval tényleg nem értem!
Buknád a 2k-s kijelzőt(aminek mobilban a parasztvakításon kívül semmi értelme sincsen,kivéve ha valaki VR-ozik)Ebben"csak" Full Hd plus panel van.Buknád a másodlagos kijelzőt.Buknád a sztereó külső hangszórót.
Teljesítményben nagyjából ugyanaz a kettő de ez mivel frissebb a hardver elvileg mégis kicsit"pattogósabb".
A külső szubjektív ezért erre nehéz lenne bármit is mondani.A Note 5 kamerája ha köröket nem is ver a Htc-re de mindenképpen jobb képeket lő.Az akkuidőben pedig könnyedén maga mögé utasítja a Htct.De,hogy megéri vagy sem?Az tuti,hogy nem nekünk kellene eldönteni helyetted!Libus:Én megpróbálnék egy hard resetet és utána a visszaállítást!Nem tudom,hogy csak Loader nyitás volt vagy tettél fel Recoveryt is?
Nekem Booloader nyítás után folyamatosan a Rendszer Ui leállt üzeneteket dobta föl de Recoveryből egy telkes gyalulás rendbe hozott mindent!Ami kicsit fura mert Bootloader nyitás után egyébként is legyalulta magát a ketyere amin eléggé meg is lepődtem mert anno a Note 4-nél nyitás után nem történt ilyesmi!Sem az asszony 5 Plus-ánál. -
-
libus
őstag
Ma nyitottam a bootloadert a telefonon.
Újraindulás után nyelv és egyéb ilyenek beállítása, de az Mi Cloud szinkronizálás nem sikerül!
Nem tudom visszaállítani a mentésemből az adatokat, mert állandóan leáll az Mi Cloud!
Mi a megoldás erre? -
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
Szerény véleményetek szerint érdemes lenne váltanom egy htc u ultra-róla?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
válasz
Meridius11 #4025 üzenetére
Nekem sem.
-
-
ratobi
senior tag
A ki-, ill. bekapcsolást hol tudom időzíteni?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Nekem nem. Úgy össze van gyógyítva, hogy esélye sincs megmozdulni.
-
válasz
Nem szoktam nyomkodni, használom a készükéket, de semmi ilyet nem tapasztalok.
-
fuze
őstag
válasz
Dede! Pont ahol megtámasztom a kisujjammal ott érzem ahogy nyekken kicsit. Ez szériahiba lesz akkor...
-
G48
senior tag
válasz
Sajnálom, nem.
-
juve600
nagyúr
válasz
szabi__memo #4028 üzenetére
igen ? kint van egy hete
-
válasz
szabi__memo #4023 üzenetére
Nincs ezen mit állítani. Megy magától. Global stable
-
szabi__memo
nagyúr
-
jUUh
addikt
válasz
De kicsit, és ráadásul a jack is nehezen megy bele.
-
Meridius11
aktív tag
Másnak nem recseg/pattog a jack bemenet környékén a műanyag keret ha közvetlen vagy pl. az üveglap alsó részét nyomkodja?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudjátok nekem megmondani hogy a telefon három négy csengetés után fütyül ,hogy ne hagyja abba a csengetést a telefonon kell beállítani vagy a szolgáltatónál ?
Köszönöm: Laci -
juve600
nagyúr
glob dev 10-ből nincs új build ???
-
válasz
Balzak83 #4018 üzenetére
Jelenleg 13 műhold aktív a földgolyó teljes felületén összesen, ebből egyszerre legfeljebb 5-6-ra lehet rálátni elméletileg, és 3-4-re gyakorlatilag. Év végére már 21 aktív hold lesz, 6-7 egyszerre ténylegesen elérhetővel. Az már elég lesz a kizárólagos használathoz is, és a gps-nél jobb pontossághoz.
-
Elvileg 24/18 műhold van fent, de hogy ténylegesen mennyi érhető el ebből, azt nem tudom. Viszont mindenképp jó hír, hogy látja őket a telefon, ha összeáll a rendszer, akkor bőven méter alá megy a pontosság.
Kérdezném a kísérletezőket, Eu romon találtatok azóta nagyobb hibákat, vagy akadásokat, vagy mehet fel nyugodtan?
ratobi: alapból modulként van a romban, de cserélhető bizonyos feltételek esetén.
-
ratobi
senior tag
Kezdő kérdés egy amatőrtől... A kernel a rom-ban van, vagy azt külön rakjátok fel?
-
Goose-T
veterán
Kinyitottam tegnap a bootloadert, még jó, hogy két PC van itthon, mert csak a másodikon sikerült, ami a régebbi. Végre megszabadultam a rootolatlan MIUI lidércnyomásától. :D
Először az AOSIP-pal próbálkoztam, de nem támogatja az exFAT-ot, én meg nem akartam formázgatni a félig pakolt 128 gigás kártyát. A NoName kernellel volt exFAT, viszont teljesen használhatatlan volt az egész, nem volt wifi, fagyott, meg minden. Sajnos BlackBox kernellel sem volt exFAT. Így feltettem az RR-t, eddig teljesen jó, alapból támogatja az exFAT-ot, mivel LOS alapú. Az OpenGApps flashelése után wipe data kell, különben összefossa magát teljesen, FC-zik a háttérszolgáltatás.
Picit akadozós az RR, de az exFAT miatt nem merek másik kernelt rakni alá. Az Arnova-féle GCam portál is FC-zik.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Most költözök át Note 4-ről Note 5-re. Az lenne a kérdésem hogy a tiltólistán szereplő számokat hogyan lehet áttenni? Még a Note 4-ben van a sim kártya ha ez számít valamit. Teljes átköltöztetéssel sem mentek át a számok.
Ötlet? -
válasz
Viktor0610 #2831 üzenetére
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
kszthly #4009 üzenetére
És az automata fényerő százszor jobb. Mindig jól eltalálja a fényerőt, és nagyon gyorsan. Előző verzióban lehetett látni az értesítési panelen ahogy mászik a fényerő csúszka, ahhoz képest itt ugrik ahogy fény változás van.
Potyka03: A 8.6.21 már MIUI 10-es, és nem kell rá várni mert már van. Csak az a heti frissülésű fejlesztőinek hívott verzió. A stabil az pár hónap múlva lesz csak.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A MIUI 9-esnek lesz a 8.6.21-s verziója majd. Azt mindenki megkapja majd? Vagy már csak a 10-esre várunk?
Mert a MIUI fórumon azt írták hogy global verziós... és apróbb hibákat még javítottak a MIUI 9-ben.
S közte van a Redmi Note 5 Pro is.... De frissités még nincs -
kszthly
senior tag
válasz
juve600 #4004 üzenetére
Nekem tetszik.
A Gmail nincs a záróképernyőn, de egyébként csipog, villog.
Más hibát nem tapasztaltam. Az ujjlenyomat talán egy árnyalattal lassabb mint a global, de nem számottevő a különbség. Navigáció, bluetooth, wifi, mobilnet minden működik.
Ja, és első indításnál nem akarta aktiválni, pedig volt wifi és mobilnet is. Egy újraindítás után helyreállt. -
blacksir
tag
Sziasztok.
Tud nekem valaki abban segiteni hogyan lehet be álitani a xiaomi note 5 azt hogy a telefonhivásnál ne oldalra csusztasam a felvételt hanem nyomogombos legyen. A régi telefonomnál meg tudtam csinálkni de ennél ahgogy keresem nem találom a beálitásoknál. Elöre is köszönöm a segitséget.
-
juve600
nagyúr
EU 8.6.21.-et aki felrakta az írhatna róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest